Reacties voor: Ramkraak bij Apple-winkel in Zeist

Criminelen hebben dinsdagochtend een ramkraak gepleegd bij Apple Premium Reseller iCentre Zeist. Ze reden met een Volkswagen Golf de gevel binnen en maakten een nog onbekende buit.
Lees het complete artikel → Ramkraak bij Apple-winkel in Zeist
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 19 reacties

  1. Wel bijzonder dat ze dit is gelukt op deze locatie. Om daar de pui in te rijden moet een auto redelijk scheef aanrijden of na wat steken vanuit stilstand er tegenaan gaan. Op de foto’s lijken de fietsenrekken en bushalte ter hoogte van de winkel nog in tact. Net als winkels aan weerszijden.

  2. Waarom doen ze het niet bij een Samsung dealer of winkel?

  3. Die kraak in Haarlem weet ik nog, gemeente neemt geen enkel verantwoording voor Apple in de toekomst omdat hun niet aan de beveiligings eisen in centrum willen voldoen.

    Stond zelfs in de plaatselijke krant.

  4. Waarom linken jullie naar de Apple Store? iCentre is geen Apple Store.. En mooie foto van Tilburg 😉

  5. Werken die beveiligings kabeltjes toch niet zo goed. Zal ze in ieder geval goed vertraagd hebben een het zal een flink gepiep geweest zijn.

  6. (Red.) Deze opmerking is in strijd met onze regels. Reacties hierop verwijderd.

  7. Ramkraken zijn toch makkelijk te voorkomen door paaltjes te plaatsen. Had dat wel verwacht van een winkel met een glazen pui.

  8. En niet te vergeten de overval op iCentre Ede

  9. Origineel geplaatst door farl
    Ramkraken zijn toch makkelijk te voorkomen door paaltjes te plaatsen. Had dat wel verwacht van een winkel met een glazen pui.

    Tuurlijk, maar om één zo’n lullig amsterdammertje voor je raam te mogen zetten moet de gemeente Zeist wel toestemming geven. En laat dit nou net een gemeente zijn waar vrijwel niets kan of mag… (spreek uit ervaring)

  10. Ik ben even langs geweest, en t’is wel echt een hevige ramkraak zeg…

  11. Wat mensen al aangeven. Dergelijke winkels moeten verankerde palen in de grond hebben. Dan lukt zo’n ramkraak niet. Bij de Apple Store is het eigenlijk bizar. Die vinden een mooie glazen pui belangrijker dan beveiliging. Geen palen dus en zelfs geen tralies voor de ramen. Glas zal wel gepantserd zijn maar een auto die er op inrijdt zal weinig tegen bestand zijn. Apple ziet het volgens mij als ingecalculeerd risico (toch wel een teken dat je iets té succesvol bent als bedrijf terwijl een iCentre en andere APR’s met moeite het hoofd boven water houden…)

  12. Is al bekend welk onbekend iemand is buitgemaakt? 🙂

  13. Criminelen hebben dinsdagochtend een ramkraak gepleegd bij Apple Store Zeist.

    Dit staat in de intro, en wekt de indruk dat er een Apple store in Zeist zit, terwijl het hier om een APR gaat. Niet zo’n handige woordkeus. Klein detail, maar toch.

  14. @Jean-Paul Horn: top dat jullie wat met de feedback doen!

  15. Moeten ze de pui van gorilla glas maken 😉

  16. @Jean-Paul Horn: Volgens de titel (en de URL) is het een winkel van Apple. De laatste keer dat ik het opzocht was iCentre niet van Apple. Van NU.nl verwacht ik niet beter, maar van jullie wel.

  17. @Bubbly: Dat is het subtiele verschil tussen een Apple winkel en een Apple store. Van een nu.nl lezer begrijp ik dat die het verschil niet begrijpt, van een iCulture lezer verwacht ik dat die het wel begrijpt 😉

    Van een bloemenwinkel denk je toch ook niet dat die van Karin is? 😛 In een bloemenwinkel verkopen ze bloemen, in een Apple-winkel Apples…

  18. Vandaag alweer raak, nu de iCentre in Bussum :’-(

    Benieuwd of iCulture weer merk en type van de gebruikte auto’s kan melden ;-), dat is elders (nog) niet te vinden …

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.