Reacties voor: RainBallet-case houdt je iPhone droog

De RainBallet-case is een waterbestendige case voor mensen met een privézwembad, mensen die met hun iPhone in de regen willen fietsen of mensen die onderwater films en video's willen maken. De case is bestand tegen water, vuil en zand, dus ook handig op het strand.
Lees het complete artikel → RainBallet-case houdt je iPhone droog

Reacties: 24 reacties

  1. Toch wel handig

  2. jammer dat je je oortjes niet kunt gebruiken, anders ideaal voor sporten e.d.

  3. Ja maar zou hem alleen kopen als hij ook echt bestand is tegen heel veel water, die spetters overleeft een gewone iPhone ook wel

  4. Jammer dat ze niet een filmpje laten zien dat met de iPhone onder water is gemaakt.

  5. Echt een slechte video hoor… wie gaat er nou dan met z’n iPhone precies naast het zwembad lopen, slechte video. Wel een handige case. Zoals “Joris” ‘t zegt. Paar spetters overleeft een iPhone ook wel.

  6. Ik zou m’n iPhone toch niet onder water gebruiken met deze case. De IPX-5 specificatie is daarvoor niet hoog genoeg. Dit is gelijk aan de 30 meter water resistant horloge specificatie. Ofwel, het kan goed gaan of niet. Daar is m’n iPhone wat te kostbaar voor. Pas vanaf IPX-7 is apparatuur beschermd tegen onderdompeling in water gedurende 30 minuten op 1 meter diepte. IPX-8 beschrijft permanente onderdompeling met nadere specificatie door de fabrikant. Hier vind je de IPX gradaties vertaald in het Nederlands.

  7. Ik heb mijn iphone al 2 keer in het toilet laten vallen, ongelogen, maar zo’n hoesje zou ik er niet omheen doen.

  8. Ik ga hem bestellen voor op de helm met de crossmotor, als hij waterdruppeldicht is zal hij ook wel stof dicht zijn. alleen hopen dat ik niet te vaak p mijn helm val

  9. @Mees: Wat doe je met je telefoon op de wc?

  10. Wat ik me dan wel afvraag of het ook waterdamp tegenhoudt? Dat heeft de gewoonte overal onder te kruipen, ook al is het afgesloten. Meestal onstaat het dan ook door temperatuursverschillen dacht ik.

    Graag antwoord of jullie denken dat dit bestand zal zijn tegen enkele uren op een bezwete rug doorbrengen tijdens het wielrennen. Want stop je je iPhone in een plastic zakje, dan zit hij toch onder de waterdamp.

  11. Ti’s lang geleden dat ik zo’n cheesy filmpje heb gezien 🙂

  12. Tja.. 40 euro om hem als onderwatercamera te gebruiken is niet zo heel duur.. Maar is wel een gruwelijk lelijk hoesje

  13. Is het touchscreen dan nog goed bruikbaar? Anders zou het wel erg handig zijn met zeilen.

  14. Wat een fake reclame zeg…. XD

  15. Ik zou het toch nog wel spannend vinden om het zwembad in te duiken met mijn iPhone in de hand.

  16. Volgens mij is de lifeproof case beter. Die is volgens militaire eisen gemaakt en is ook kleiner en daardoor mooier voor het oog. Hij is alleen nog niet in NL verkrijgbaar.

  17. Gewoon een plasic zakje kan ook 5 cents tapen en gaan

  18. Wat wordt het volgende hoesje? Bombproofcase, een die tegen radioactieve straling kan. Straks lopen we met een bunker rond tegen onze oren om onze telefoon te beschermen.

  19. Origineel geplaatst door zakhooi
    Deze bedoel ik dus: http://www.lifeproof.com/pr/videos

    Die ziet er in ieder geval al een stuk beter uit dan dit lompe ding. Maar de enige reden dat ik zoiets zou kopen is voor onderwater filmen/foto’s maken… Niet omdat ik mogelijk per ongeluk een keer in het zwembad wordt geduwd…

  20. Origineel geplaatst door zakhooi
    Deze bedoel ik dus: http://www.lifeproof.com/pr/videos

    Dat is wel een nette case, zoiets ga ik zeker halen bij mijn volgende iphone (beetje zonde om het geld nu nog uit te geven aan een hoesje voor de huidige voor die paar maandjes).

  21. Origineel geplaatst door Niels
    Ik ga hem bestellen voor op de helm met de crossmotor, als hij waterdruppeldicht is zal hij ook wel stof dicht zijn. alleen hopen dat ik niet te vaak p mijn helm val

    waterdicht is niet meteen stof dicht (hoe onlogisch dat ook mag klinken 😉 )

  22. Is het jullie niet opgevallen dat hij een andere iPhone vast heeft als ie uit het water komt ?

  23. @Joris: The rugged case resists rain and water jets and keeps your iPhone dry, even if you drop it in water.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.