Reacties voor: Nederlandse radio-app Juke nu ook geschikt voor CarPlay

De Nederlandse radio- en podcast-app Juke is nu ook beschikbaar op CarPlay. Daarmee kan je makkelijk in de auto naar de radiozenders luisteren.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 4 reacties

  1. Waarom zou je in de auto radio gaan streamen terwijl je autoradio gewoon gratis radio uit de lucht kan plukken. Dit is wat mij betreft ook het grootste nadeel aan CarPlay. Als ze de AM/FM DAB+ functie van een autoradio kunnen integreren in CarPlay dan is het systeem perfect wat mij betreft.

  2. @Kevin: de meeste minder bekende radiozenders zijn niet overal via FM of DAB+ te beluisteren. Streamen via internet is dus een prima alternatief. En ook zeker in het buitenland streamen van NL radiozenders trouwens!

  3. @Kevin: Zoals dafo al zegt, heeft het meerdere voordelen (zie ook de uitleg in onze lijst van radio-apps voor CarPlay). Zelf stream ik altijd radio via CarPlay, want dan heb ik alles in één interface. Een ander voordeel is ook dat je makkelijker kan automatiseren zodra je je iPhone aansluit op CarPlay en je dus zo meteen je favoriete radiostation start.

  4. Origineel geplaatst door Kevin
    Waarom zou je in de auto radio gaan streamen terwijl je autoradio gewoon gratis radio uit de lucht kan plukken. Dit is wat mij betreft ook het grootste nadeel aan CarPlay. Als ze de AM/FM DAB+ functie van een autoradio kunnen integreren in CarPlay dan is het systeem perfect wat mij betreft.

    DAB+ kan ik sommige regio’s zo bagger zijn. Ik heb op het midden console een ‘favorieten’ knop, die triggert een ‘blade’ van mn onboard systeem, daar kan ik nog gewoon DAB+ zenders selecteren uit favorieten (buiten CarPlay om), maar heb vaak met DAB-only zenders dat het ineens stopt door geen bereik.

    Met 4G (onbeperkt) heb ik dit soort problemen nooit meer, en blijf je gewoon binnen CarPlay.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.