Reacties voor: Belgische radiostations beluisteren op de Apple TV met Radio Belgium

Dankzij de app Radio Belgium is het nu mogelijk om naar vijftien verschillende Belgische radiostations te luisteren. De app is vandaag verschenen en is nog ruim een week gratis te downloaden. De app is ook beschikbaar voor Nederlandse gebruikers.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 6 reacties

  1. Maar waarom zou je nou toch radio luisteren via je tv? Ik zit toch meer te wachten op apps waarmee ik beeld kan ontvangen. Belgische tv-zenders, bijvoorbeeld. Zou ik heel wat blijer mee zijn als cable cutter.

  2. @schmrtzzz: Elke burger in Europa zou je een Europeaan noemen, dat staat nl ook in ons paspoort. Echter de Europese Broadcast wet verbiedt nl Europese ingezetenen uit andere landen het kijken naar programma’s bijvoorbeeld Belgen naar commerciele Nederlandse programma’s Veronica, SBS, RTL en Nederlanders naar Belgische commerciele zenders zoals Be2, Vier, Vijf, VTM.
    Het is toegestaan als je als Nederlander in Belgie woont, ingeschreven staat en op dat adres een bankrelatie laat komen,, waar je maandelijks de omroepbijdrage betaald. In Nederland gaat de omroepbijdrage via belastingstelsel. Men wordt gefiltert op land-ip-adres
    Toen ik in Brussel woonde als Nederlander (vert europarlement) dan gelden er andere regels
    Na deze periode wilde in een voortzetting in Nederland en liep zelfs via ontvangst satelliet TV Vlaanderen (jaarabonnement)tegen deze problemen op

    Gooi je illusie gewoon weg wij in het Verenigd Europa met wetten uit de jaren 50

  3. Ehe Belgische radio… De Nederlandse is al een drama met allern maar mainstream bullshit op een enkel zendertje uitgesloten..
    Laat staan de Belgische😁 Nee just joking, maar radio is toch wel een beetje achtergaald knal Apple Music aan en luister de muziek die je leuk vindt!

  4. Stuuuudioooo Brussel 😀
    Thanks!

  5. @alex: Dan 10x liever radio

  6. Belgische zenders? ik zie enkel VRT…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.