Reacties voor: Rabobank geeft mobiel bankieren-app binnenkort een nieuw design en meer functies

De Rabobank gaat zowel de app als de omgeving voor internetbankieren de komende tijd stapsgewijs vernieuwen. Er komt onder andere een gloednieuw design voor de mobiel bankieren-app.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 26 reacties

  1. Als ze dan gelijk met de nieuwe app apple pay introduceren ! ?

  2. Met geïntegreerde scanner? Dat zou echt ideaal zijn op vakantie (als je dat ding weer eens ben vergeten) en je moet wat regelen ergens op een pc/Mac (bv met creditcard).

  3. De huidige app is eigenlijk wel prima. Geef maar gewoon Apple Pay.

  4. Zonde van het geld Rabobank. Investeer nou maar gewoon in Apple Pay….

  5. We worden dood gegooid met campagnes over veilig bankieren op het web en dan wordt de optie om uit te loggen weggestoken achter de profiel knop? Voortaan dus 2x iets aantikken om uit te loggen als je klaar bent? #achteruitgang

  6. Eerst Apple Pay dan nieuwe app
    Ik denk dat de Rabobank binnenkort 1klant minder krijgt

  7. Scrollen door transacties is straks erg onoverzichtelijk als je maar de helft van het scherm daarvoor hebt. Waarom moet de knoppenbalk in hemelsnaam de helft van je scherm gebruiken?

  8. Nou, zo nieuw ziet het er ook weer niet uit.

  9. Kopieer gelijk de ABN app maar meer overzicht meer opties,Rabo wil overal de beste in zijn maar gaat ten koste van kwaliteit en kwantiteit.

  10. Origineel geplaatst door Niek
    We worden dood gegooid met campagnes over veilig bankieren op het web en dan wordt de optie om uit te loggen weggestoken achter de profiel knop? Voortaan dus 2x iets aantikken om uit te loggen als je klaar bent? #achteruitgang

    Uitloggen is ouderwets, je sluit gewoon de app en het gaat vanzelf.

  11. Mijn hele leven RABO klant geweest maar ben een maand geleden overgestapt naar de ING vanwege Apple Pay, had ik jaren eerder moeten doen. Wat een verschil met mobiel bankieren zeg. Vooral die verschrikkelijke Random Reader/Scanner die je te pas en onpas nodig hebt. Met name het overboeken naar mijn nieuwe ING rekening ging niet al te makkelijk.

  12. Zoals meer mensen voor mij gezegd hebben. Beter dat ze eerst eens apple pay mogelijk gaan maken.Ik stap niet snel over van bank maar dit is wel een reden om over te stappen.

  13. De vorige keer dat de Rabo overging naar een nieuwe app heb ik al mijn rekeningen opgezegd omdat het een dramatische app was in het begin. Ik heb alleen mijn en/of rekening toen bij de Rabobank gehouden omdat overstappen toch wat rompslomp geeft maar wanneer zo slecht starten met de nieuwe app ga ik er toch weer over denken om over te stappen.

  14. De rabobank loopt de laatste jaren behoorlijk achter op de concurrentie waar ik de bank voorheen altijd vooruitstrevend vond. Ze willen niets doen voor de consument, zoals Apple Pay, waarvan ze al aangegeven hebben er geen interesse in te hebben. Maar dat dus niet alleen, nu weet met iOS 13 (die het overigens tot eergisteren, en dus vrijwel 3 maanden gewoon wel werkte met de beta, gewoon werkte). Zeer jammer dat ik er deels aan vast zit anders was ik volledig over naar Bunq.

  15. Net iOS 13.1 geïnstalleerd en de bankieren app werkt weer als vanouds… ze hebben gewoon hard in de code iOS 13 geblokkeerd… en nog niet eens op de goede manier ook…

  16. Erg triest deze actie van de Rabobank, log oud bedrijf die niet mee kan in de vaart der tijden. Zit al deels bij Bunq maar kan nog niet helemaal over. Dit is voor mij wel aanleiding om alternatief te gaan zoeken om wel volledig te vertellen.

  17. Origineel geplaatst door Steve jobs
    Eerst Apple Pay dan nieuwe app
    Ik denk dat de Rabobank binnenkort 1klant minder krijgt

    Daar zullen ze vast van wakker liggen 🙂

  18. Huidige app laat je regelmatig zoeken naar scanner/bankpas. Ik hoop maar dat die onzin tot het verleden gaat behoren.
    En het word hoog tijd dat de boerenleenbank Apple pay gaat ondersteunen…

  19. De app was goed. Is goed. Als de screenshots waarheid zijn dan wordt het er niet beter op met overzichtelijkheid. Jammer jammer

  20. @Pascal: Net als Apple Pay.

    Dat gaan de klanten nog heel lang niet krijgen. Heeft jaren geduurt voordat ze touch id kregen.

  21. Origineel geplaatst door Bas
    Net iOS 13.1 geïnstalleerd en de bankieren app werkt weer als vanouds… ze hebben gewoon hard in de code iOS 13 geblokkeerd… en nog niet eens op de goede manier ook…

    Same here. Ben op vakantie en nu kan ik NIETS meer… heb de reader nml niet bij me wat ook niet had gehoeven als die flippos de app niet hadden geblokkeerd. Grrrrr

  22. WoW! Een nieuwe vormgeving?!?? Nieuwe kleurtjes bedoel je. Slaat nergens op dit. Het kan zo simpel zijn die innovaties die nota bene al zijn uitgevonden.

  23. Let op: deze beta’s zijn alleen bedoeld voor ontwikkelaars en publieke testers en zijn niet geschikt om te gebruiken op toestellen die je dagelijks nodig hebt.

  24. @Freaky: idd eerst heeft ING alleen recht vervolgens zullen langzaam meer banken komen, ik verwacht dat dat pas volgend jaar gaat beginnen , als het al dit jaar begint zullen dat 1 of 2 banken zijn naast ING .

  25. Weet iemand of de rabobank inmiddels werkt op ios13?

  26. Origineel geplaatst door Rik
    Weet iemand of de rabobank inmiddels werkt op ios13?

    De app werkt gewoon, alleen het inloggen via Face-id doet het niet. Ouderwets inloggen en ondertekenen met je cijfercode dus.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.