Reacties voor: Raamwerk in Apple iPad heeft ruimte voor camera

Het interne raamwerk van de Apple iPad lijkt een ruimte voor een iSight-camera te bevatten. Mission Repair concludeert dat op basis van onderdelen.
Lees het complete artikel → Raamwerk in Apple iPad heeft ruimte voor camera
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 11 reacties

  1. Ik denk dat in Ipad 2.0 een cameraatje zal zitten.

  2. Hmmmm via niet-officiele kanalen
    Wat zal daar dan van waar zijn ?
    Time will tell

  3. Volgens mij wordt er in maart OS 4.0 voorgesteld samen met een verbeterde iPad…

  4. Ik denk niet dat de kwaliteit van de camera hier iets mee te doen heeft. Bij de iPod Touch kon ik daar nog wel in meegaan maar dit lijkt meer op een bewuste strategie waar Apple een reputatie op hoog te houden heeft: kleine verbeteringen die net groot genoeg zijn om een nieuwe generatie van het product te lanceren.

    Dat er nu al ruimte is gemaakt kan in mijn ogen het beste worden gezien in het kader van kostenbesparingen. Door nu al rekening te houden met toekomstige updates kan het raamwerk in gigantische hoeveelheden geproduceerd worden wat veel kosten bespaard.

    Overigens verwacht ik die update zeker niet in maart. Als Apple van plan was om een camera in te bouwen in de huidige generatie dan hadden ze die echt wel gepresenteerd. Ik verwacht de volgende update van de iPad vlak voor de feestdagen. Mijn voorspelling voor de feestdagen van 2010: de iPad wordt alsnog een knaller.

  5. Origineel geplaatst door Alpacatje
    Volgens mij wordt er in maart OS 4.0 voorgesteld samen met een verbeterde iPad…

    Hoopt dit ook.

  6. Origineel geplaatst door Iksander
    Origineel geplaatst door AlpacatjeVolgens mij wordt er in maart OS 4.0 voorgesteld samen met een verbeterde iPad…Hoopt dit ook.

    Dat lijkt me bijna onmogelijk. Waarom zouden ze op de presentatie de camera achter houden. Bovendien wordt de iPhone OS 4.0 niet eerder gepresenteerd dan tijdens de aankondiging van de nieuwe iPhone op het WWDC, en die is ergens medio mei volgens de laatste geruchten.

  7. @WvB22:
    Denk inderdaad, ik denk dat er niet opeens nog mega veranderingen in komen.
    Ik denk bij de volgende generatie dat er dan een camera in zit.

  8. Het is me ook een toer om er een cameraatje (van 2$) in te stoppen

  9. Het kameratje niet presenteren biedt een aantal voordelen. Je komt weer speciaal in het nieuws en biedt meer dan verwacht. Ook kun je kijken wat de reactie is van het publiek als je het er huig haalt. We weten ook nog niet hoeveel RAM de iPad heeft. Wel jammer dat er geen SD kaartje in kan.

  10. ik hop echt dat hij er bij de 1e versie inkomt egt ik kan niet lang genoeg wachten

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.