Reacties voor: Weg ermee: QuickTime voor Windows bevat te veel beveiligingslekken

QuickTime voor Windows heeft beveiligingslekken, waardoor instanties aanraden om het te verwijderen van Windows-pc's. Apple brengt geen updates meer voor de Windows-versie uit.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 9 reacties

  1. Stop making QuickTime happen, it’s not gonna happen.

    Sowieso een draak van een programma. Weg ermee.

  2. Als ik quicktime van mijn windows 7 computer verwijder krijg ik dan geen problemen met mijn iphone of ipad om te syngronigeren.

  3. Lightroom heeft QuickTime nodig helaas. Balen dit!

  4. Bijzonder eigenlijk. Heb volgens mij nooit een aankondiging of mail van Apple gehad, terwijl het toch altijd een soort van opgedrongen werd. Nu heb ik blijkbaar al een hele tijd een opgedrongen QuickTime versie op m’n pc die ik nooit gebruik, maar wel een risico oplevert en geen enkel berichtje van Apple erover. Niet zo netjes.

    Ik begreep van andere sites dat QuickTime voor een hoop Adobe programma’s verplicht is. Dat maakt het extra lullig. Als Apple gewoon vooraf openbaar had gemaakt te stoppen met QuickTime, had Adobe kunnen werken aan het uitfaseren.

  5. Wie gebruikt er nog QT? Slecht en achterhaald programma.

  6. Origineel geplaatst door Brian
    Bijzonder eigenlijk. Heb volgens mij nooit een aankondiging of mail van Apple gehad, terwijl het toch altijd een soort van opgedrongen werd. Nu heb ik blijkbaar al een hele tijd een opgedrongen QuickTime versie op m’n pc die ik nooit gebruik, maar wel een risico oplevert en geen enkel berichtje van Apple erover. Niet zo netjes.

    Nou is QT redelijk regulier, maar je bent toch echt zelf verantwoordelijk voor elk programma wat je installeert op je computer. Vooral als je het nooit gebruikt of als je het ‘opgedrongen’ krijgt.

    Ik wil de kost niet geven aan alle mensen die door gewoon maar ‘install’ te klikken Real Player of bonzi buddy op hun computer hebben staan.

  7. Nooit gebruikt. Alleen codecs of VLC

  8. Gebruik zo lang al geen QuickTime meer grootste onzin bij Windows, gewoon Vlc installeren speelt alles af.

  9. Ik gebruik itunes om muziek af te spelen via mijn stereo. Werkt dit nog wel wanneer QT verwijderd is?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.