Reacties voor: QuickPWN 3.0 is klaar voor iPhone OS 3.0 beta 2 (update)

QuickPWN 3.0 Beta 2 is uit en dat betekent dat ontwikkelaars die de beta in bezit hebben alvast kunnen jailbreaken. QuickPWN is niet gemaakt door het iPhone Dev Team, maar door de Russische hacker Vortex van de website iPhoneApps.ru.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 19 reacties

  1. Oh, dus nu verwijzen jullie ZELFS op jullie homepage naar de 3.0 software :S.. Dat is wel apart..

  2. Werkt dit dus nu voor iedereen?

    Ik neem aan dat deze beta voor niet developers wordt afgeraden?

  3. Is het dan nu mogelijk om zonder developerscode etc 3.0 te draaien, of is dit enkel de jailbreak in developer mode? Met andere woorden is dit een nog grotere doorbraak dan de jailbreak op zichzelf?

    Edit: Zelfde moment gepost, dus dat wat Martijn zegt 🙂

  4. Wat ik graag wil weten:
    Wilt dit zeggen dat je na deze jailbreak geen iphone developer account meer moet hebben om te kunnen synchroniseren met je computer?

  5. Als het eerste zin erop wijst is dit voor ontwikkelaars.

  6. @iBoss:
    Goed gezien, soms kan ik zo oppervlakkig vlug even lezen… Zal inderdaad zoals goed aangeduid door Gonny enkel voor de developers zijn

  7. Er staat ”Custom Firmwares”. Dus de Baseband word niet geupdate?

  8. # 1 file download per 30 minutes allowed

    Erg handig om daar dan 3 downloads neer te zetten..
    Dat betekend dus anderhalf uur wachten..

  9. Ik heb even de Russische pagina vertaald met google translate. Er staat duidelijk dat er geen UUID nodig is. Je moet dus geen developer zijn. De jailbreak is blijkbaar wel alleen voor de beta 1 firmware en de installatie wordt afgeraden.

  10. De Jailbreak is alleen voor beta-2 en is makkelijk te doen. Let er wel op dat een 3G model een nieuwere baseband krijgt en yellowsnow niet meer werkt. Een 2g model is wel veilig. Hou er rekening mee dat deze versie een verloopdatum heeft en niet altijd zal blijven werken. Het is een beta nietwaar ?

  11. Zoals ik het net gelezen heb, kan je op een iPhone 2G dit gewoon installeren, en activeren met QuickPWN en ben je geen dev account nodig. Alleen op een 3g schijnt er geen netwerk opgebouwd te worden. Dus kan je niet bellen en gebeld worden.

  12. Ik begrijp het even niet meer. In het forum mag niet gelinkt worden naar firmwares etc… en nu gebeurt het wel gewoon op de site. Niet dat ik er problemen mee heb, maar het zou fijn zijn als er een officieel statement kwam van de beheerders wat nu wel en niet mag!

  13. Kritiek is terecht, ik heb het artikel weggehaald en een excuus geplaatst.

  14. Iedereen loopt ze zijken over Yellowsnow en baseband verandered maar er zijn hier ook iPod Touch gebruikers hoor iemand enig idee of het wel op iPod Touch zonder risico gebruikt kan worden?

  15. Misschien is dit al vele malen gevraagd, maar ik heb mijn Iphone 3g simlockvrij in belgie gekocht, maar dat betekent toch dat als ik de iPhone zou updaten, ik nog steeds een simlockvrije telefoon behoud?

  16. voor zover ik weet is het in nederland toch gewoon toegestaan te doen met je iphone wat je wilt? waarom z’n probleem maken van jailbreak dan?

    begrijp dat apple het jammer vind maar al zouden ze net zo open source zijn als android zou je het probleem nieteens hebben? tegenhouden lukt ze toch nooit ook al gooien ze 20 nieuwe regels in die overeenkomst.

  17. @Diederik Baan:
    Als je update zonder Yellowsnow niet geloof ik want dat Yellowsnow zorgt er juist voor dat die geunlocked is

  18. als je een iphone die simlockvrij is gekocht hebt en je gaat hem upgrade weet ik van m’n eigen ervaring ziet itunes dat hij een simlock had en zet hem erweer op je kan hem wel update en dat heb ik ook gedaan maar dan moet je via quickpwn een custom firmware maken met bootneuter erbij en dat bij itunes pas upgraden. je kan hem niet met de orginele firmwares van apple upgraden. eerst van internet een firmware downloaden samen met de 2 bootloaders: bootloader 39 en bootloader46. en die moet je in quickpwn stoppen. iphone/ipod touch firmwares kun je downloaden op http://www.quickpwn.com

  19. hallo, ik heb hulp nodig

    ik heb net de OS 3.0 Beta 3 gedownload en op me iPhone gezet, alleen wist ik niet dat je je moest aanmelden als developer. ik kan nu nix doen met iTunes en met quickpwn weet ik ook niet.

    HELP!!!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.