Reacties voor: ‘Apple wil geen Qualcomm-onderdelen in toekomstige iPhones en iPads’

Apple werkt aan iPhones die geen onderdelen van Qualcomm meer bevatten. Beide bedrijven zijn verwikkeld in een juridische strijd.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 9 reacties

  1. Hoop dat Apple snel zelf de chips kan maken voor modem etc. We hebben gezien wat Apple kan met andere chips door ze in huis te ontwikkelen dus hier valt zeker wat te behalen.

  2. Behalve dat, zijn uit benchmarks gebleken dat intel’s chips, zeker de modems, het vaak minder goed doen dan de concurrentie.. Jammer!

  3. Ach allemaal politiek! Qualcomm laat de rechtszaak voor wat t is en Apple neemt de onderdelen gewoon weer af

  4. @Ad: Ik denk dat je het ontwerpen (door Apple) en de daadwerkelijke productie (in het geval van de A11 door TSMC) door elkaar haalt.

  5. Laten we Apple aanklagen, hun producten zijn te duur!

  6. Origineel geplaatst door Vman
    Laten we Apple aanklagen, hun producten zijn te duur!

    Nu weten we waarom haha

  7. Aangezien Qualcomm bezig is NXP over te nemen, snijdt Apple zichzelf wel heel erg in de vingers. Dan moeten ze ook de NFC chips ergens anders gaan inkopen.

  8. “Apple vindt dat Qualcomm misbruik maakt van de situatie en te veel geld voor de licenties vraagt.”

    Haha dat is een goeie…Apple 😂

  9. Origineel geplaatst door Sander
    Behalve dat, zijn uit benchmarks gebleken dat intel’s chips, zeker de modems, het vaak minder goed doen dan de concurrentie.. Jammer!

    Klopt! En om iPhones met Qualcomm-chips niet superieur te laten blijken worden deze ook nog eens beperkt tot de snelheid van iPhones met Intel-chips. Desondanks bleek uit verschillende benchmarks dat iPhones met Qualcomm-chips vooralsnog sneller zijn dan die met Intel-chips. Een volledige overstap naar Intel wordt een jammerlijke downgrade voor Apple.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.