Reacties voor: Quad Lock: iPhone makkelijk bevestigen aan een muur of fiets

De Quad Lock is een iPhone-case met bijbehorende bevestigingspunten, waardoor je hem bijvoorbeeld aan je muur kunt hangen. Een extra accessoire zorgt ervoor dat je hem op je fiets kunt gebruiken.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 20 reacties

  1. hebbe!

  2. Doet me denken aan Vogels Ring-o voor de ipad maar dan in het klein:)

  3. Ja, tof je iPhone aan de muur hangen…….
    Het word echt met de dag idioter.
    Maar ja, dat is mijn persoonlijke mening.

  4. Dit product heb ik een hele poos geleden al eens ergens gezien met het zelfde filmpje toen waren de meesten al niet echt positief..hernieuwde kans?Wat mij betreft niet…

  5. Veel te duur voor zoiets.

  6. En waarom zou het geen goed systeem zijn dan volgens die eerdere recensies ? Ook voor in de auto lijkt het me erg handig. Het ziet er tenminste niet zo lomp uit als al die standaard houders..

  7. Origineel geplaatst door consolez
    En waarom zou het geen goed systeem zijn dan volgens die eerdere recensies ? Ook voor in de auto lijkt het me erg handig. Het ziet er tenminste niet zo lomp uit als al die standaard houders..

    Dat zeg ik niet. Wat mij betreft geen hernieuwde kans aangezien er met de eerdere versie niks veranderd lijkt te zijn.En van dat plak systeem ben ik ook niet echt van overtuigd.En te duur om maar even uit te proberen.Maar dit alles is mijn persoonlijke mening

  8. Ik zeg nice!

  9. Te duur? Vind ik wel meevallen. Als je een iPhone kan betalen moet je hier al helemaal niet over de prijs zeuren. Naast plakken kun je ook schroeven btw. Lijkt me erg handig in de keuken en auto. Als wekker op de slaapkamer misstaat het ook niet trouwens. Vind het een goed idee. Ziet er erg stevig uit!

  10. ja super oke alleen veeeelste duur wacht wel op een china copy 🙂

  11. ik denk steeds, oja handing!
    vergeet alleen steeds dat ik weer een aparte case nodig heb.

  12. Als ie echt zo stevig is zodat ie met fiets of motor gebruikt kan worden…

  13. Ik vraag me dan alleen af: dat zwarte hoesje blijft wel sitten aan die mount, maar hoe zit het met de iPhone in het zwarte hoesje. Zeker op de fiets kan het soms enorm trillen! Ik zou daargeen 600 euro iPhone indoen als er niet een mogelijkheid was om hem in een dichte behuising te doeb, ook vanwege vocht ofzo. Maar het ziet er wel handig uit, dat zeker.

  14. Elastiekjes??

  15. @Sieb: WIKI: Elastiek is een verzamelnaam voor een aantal rekbare materialen. Echter, niet alle elastische materialen zijn elastiek.

  16. Over 2 weken voor 5 euro op ebay

  17. Ik heb mijn exemplaar van de Deluxe kit gisteren binnengekregen. Ik heb hun project gebacked op Kickstarter.

    Het ziet er allemaal geweldig uit en ik ben zeker dat ik hem goed ga gebruiken.

    Ik had mijn iPhone in de case gestopt en het kostte mij eerlijk gezegd de moeite van de wereld om hem er weer uit te halen.

    Dit lijkt mij echt een topproduct waar je geen spijt van krijgt. Heb hem enkel nog niet getest..

  18. Gaaf, maar wel erg duur!

  19. Cool maar durf het nog niet aan, ik denk er aan om eind van dit jaar de nieuwe iphone te kopen, als ie er dan is, en die past dan vast niet………

  20. Je iPhone aan je fiets vastmaken met een sticker? Grapje zeker? Met 20km/u een hobbeltje, klets iPhone op het asfalt….

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.