Reacties voor: PushMod: bijna echte push-functie voor e-mail (jailbreak)

PushMod past de vaste fetch-intervallen aan naar minder dan 15 minuten (standaard), vanaf 1 minuut of meer. Dit emuleert een soort push-functie.
Edward Neve - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 23 reacties

  1. Zit ook in supreme prefs van imario

  2. Elke minuut op laten halen kost HEEL veel batterij.
    Hiermee haal je het eind van de dag nog niet eens!

  3. Origineel geplaatst door Hugo
    Elke minuut op laten halen kost HEEL veel batterij.Hiermee haal je het eind van de dag nog niet eens!

    haal je dat normaal wel dan ๐Ÿ˜› ik ben allang blij dat ik gewoon aan mij pc’s een docking station heb zitten dus ik laad hem bijna constant ๐Ÿ™‚

  4. Ik had hem gisteravond helemaal opgeladen. Meestal is hij dan de dag erna nog bijna helemaal vol, nu was hij op 8%. Nu moet ik het vandaag zonder iPhone doen:(

  5. Ik kon volgens mij met iMario’s supreme pref’s al meerdere tijden kiezen voor het ophalen van mail toch?

    Blijft irri dat je geen data en telfonie in een keer kan doen. Dus als ik iedere minuut mijn mail wil laten checken ben ik nooit berijkbaar (hoor ik al vaker, en hij staat nu op 10 min. in gesteld)

    Kan niet wachtne op een nieuwe vrij verkrijgbare iPhone die ik met mn VF kan gebruiken.

    Bij de weg.. constant aan stroom laten verkort de levensduur van je batterij aanzienlijk. Ik adviseer dit dan ook altijd niet te doen aan de balie.

  6. Gmail ondersteund wel push voor de iPhone

  7. Mijn iPhone hangt al vanaf de aanschaf aan de exchange server van mijn werk. De batterij houdt het net een dag vol. Toch eens experimenteren of dat zonder exchange langer kan.

  8. Lijkt me slimmer dat GMail snel push ondersteund. Elke 5 minuten mail ophalen is een aanslag op de al brakke accu van de iPhone

  9. Mijn iPhone haalt elke 15 min mijn mail op en ik heb de 3G aan staan.
    Maar het einde van de dag haal ik er maar net mee, soms zelfs dan maar verplicht iets eerder naar bed ๐Ÿ˜‰

    om nu dus elke min de mail op de vragen, nee.

  10. Als je zo vaak je mail wilt checken of push gebruikt moet je eigenlijk gewoon je 3g uitzetten. Dit maakt bij mij het verschil tussen net geen dag en 1,5 dag…

  11. Ik had dit geinstalleerd. Wat krijg je? Die 1 minuut er bij? Dan is Supreme Prefs toch beter. ๐Ÿ˜€ Daar krijg je heel wat extra tijden mee.

  12. Waarmee alle nadelen van Fetch weer eens opgerakeld zijn. Maar het ging om Push.
    (O nee, toch Fetch, maar bijna continu, zodat het op push lijkt. O nee, push is toch anders, dat gaat van de server uit)
    Wat een verwarrend artikel eigenlijk.
    Laten we er Petch van maken…

  13. Om de kwartier haalt hij het op bij mij, hele dag 3G aan..doe er meer 1 dan dag mee hoor, maar goed..iedereen gebruikt het anders..de 1 kijkt films, de ander luistert muziek, de ander speelt ook nog veel….

  14. Origineel geplaatst door TD-er
    Bij de weg.. constant aan stroom laten verkort de levensduur van je batterij aanzienlijk. Ik adviseer dit dan ook altijd niet te doen aan de balie.

    Nee hoor, hoe vaker je de iPhone oplaad hoe beter het is voor de batterij.. en dan 1 keer in de 2 maanden helemaal leeg laten lopen.
    Wanneer het kan, moet je dus gewoon je iPhone aan de stroom hangen.

  15. Ik weet niet wie je dat fabeltje heeft aangepraat, maar neem dit advies van een Apr td- er aan. Dat is echt niet zo.

    Je schijnt vergeten dat je batterij als deze aangesloten blijft aan het net, cycles maakt. Hoe meer cycles des te eerder geeft je batterij het leven.

    Net als bijv. Een mbp of mb. Zit je rond de 300 zit je al aardig tegen eide leven aan.

  16. TIP!

    Ik forward specifieke contacten naar mijn Yahoo account. Die ondersteunt wel push en zorgt dat mijn phone een signaal geeft dat er relevante nieuwe mail is. Vervolgens komt deze via fetch binnen. Ik hoef echt niet bij elk mailtje direct een signaal te krijgen, de gemiddelde email is niet belangrijk genoeg om mij uit mijn concentratie te halen…

    (mijn batterijduur is gemiddeld minder dan een dag, gps, wi-fi en periodieke fetch staan uit, 3g en push staan aan)

  17. Origineel geplaatst door Vern
    Mijn iPhone hangt al vanaf de aanschaf aan de exchange server van mijn werk. De batterij houdt het net een dag vol. Toch eens experimenteren of dat zonder exchange langer kan.

    Push komt vanuit de server dus heeft toch lang niet zo’n grote impact? Gebruik zelf ook de exchange server van t bedrijf

  18. @Bas, wat ben jij slim!!

    Currently only Contacts and Calendar are supported.

  19. mijn iphone gaat gewoon in stand-by, af en toe bellen en smsen en 3G altijd aan wel paar dagen mee hoor mensen. Moet je m wel opladen via t stopcontact en niet via je pc!! ๐Ÿ™‚

  20. Origineel geplaatst door Bas
    Push werkt wel via Gmail
    http://www.google.com/support/mobile/bin/answer.py?hl=en&answer=138740

    Dat is inderdaad Push, maar niet van mail, maar van contacten en agenda. Laat dit artikel nou net over mail gaan. Niet relevant dus.

  21. @Bas:

    werkt dat niet alleen voor contacs en calendar?
    Volgens mij wel namelijk…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.