Reacties voor: PureTrek Roll-On: recht en zonder luchtbellen een beschermsticker plakken op je iPhone #CES2012

De PureTrek Roll-On is een iPhone-accessoire waarmee je een beschermsticker recht en zonder luchtbellen kunt opplakken. Dit doe je door de iPhone in de verpakking te plaatsen en er met een roller overheen te vegen.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 27 reacties

  1. If necessary smooth out air bubbles 🙂

  2. Wauw, dit zouden ze ook voor de iPod touch moeten maken, dan had ik die meteen besteld als ie beschikbaar was 😀

    Het is altijd zo’n gedoe om die stickers erop te krijgen, dat heb ik wel met mijn Nintendo DSi gezien (vol met bubbels, dat onderste scherm)

  3. Van dergelijke apparaten hoop je altijd dat een goede vriend er een koopt en jij hem een keer mag lenen. Wat moet je ermee als je je folie erop hebt zitten?

    Vergelijk een plintenschaar of verstekzaag. Superhandig, maar als het klusje is geklaard, ligt het stof te happen.

  4. De beste methode is de sticker onder water aan te brengen. Dan heb je geen last van luchtbellen.

    Probleem alleen: sticker OK, iPhone naar de klote……

  5. @Stan: Als mijn iphone in het water zou vallen, zou ik net hopen op een super grote luchtbel :p

  6. lol koop je zo’n apparaat voor 20 dollar terwijl die dingen maar 40 dollarcent kosten of nog niet eens. koop ik liever meer van die stickers dan zo’n apparaat

  7. Ja leuk als die 2eu zou kosten, maar ik koop liever 20 stickers(of meer) voor die prijs om er vervolgens 5 te verprutsen.

    Bovendien moet het (bijna) iedereen wel lukken om degelijk de folie erop te krijgen, ik heb ‘t zelf gedaan en hij zit prachtûg!

  8. Kan je na één keer plakken nog een andere sticker plakken?

  9. Mooi, maar duur: versturen kost 13.89!!!!!

  10. @Flieps: Het is slechts een verpakking he.. a la eenmalig gebruik. Prijs is te doen btw. Heb zelf een moshi screen protector standaard bubble free en afwasbaar.. ietjes dikker alleen 🙂 same price.

  11. haha op het filmpje aan het einde zit er rechtsonder een bubbelbuvbewlbulletje

  12. Ik heb al teveel scteenprotectors moeten plakke. Dat ik langzamerhand pro ben geworden..

  13. @Pietje: Kun je hier dan geen losse screenprotwctor inleggen en die er ook oprollen?

  14. De skins van Bestskinsever.com breng je aan na deze vochtig te hebben gemaakt met een sopje. Daarna heb je genoeg tijd om deze skin recht aan te brengen en bubbels te verwijderen. Avondje laten drogen en je bent klaar. Easy does it.

  15. Gelukkig ben ik er (zo te lezen) beter in dan gemiddelde plakker. (Nog nooit lucht belletjes gehad)
    Mijn tips: iPhone meteen voorzien van folie na weghalen beschermfolie apple (en NIET met je vette vingers aan je scherm zitten) en doe het onder te afzuigkap van de keuken. Soms kan je iPhone statisch zijn maar dit kan je simpel oplossen door een plakbandje vlak boven je scherm te houden.

  16. Even zoeken op YouTube. “Screenprotector iPhone”. Dan kan je wat geld uitsparen.
    Eerst schoonmaken met zachte doek met een beetje spiritus.

  17. je kunt ook gewoon vragen aan een medewerker van apple of hij het erop wil plakken, die doen het ook zonder luchtbelletjes

  18. Ik snap eerlijk gezegd die screenprotector-manie niet zo. Het glas van je iPhone is kei- en keihard toch? Ik loop al jaren en jaren met een onbeschermd scherm (ha!), nooit een krasje gehad. Ook niet door sleutels bijvoorbeeld. Of heb ik gewoon geluk?

  19. Als ze deze dingen een stuk goedkoper aanboden was het gericht op een gat in de markt. Nu richten ze op mensen die geld te veel hebben.

  20. Leuk, ik koop via eBay. 10 screen sticker voor 1,- euro en het tijd is om en heb gewonnen. Verzend kost 2,39 euro uit Engeland (ship)
    Bij elkaar is 3,39 euro voor 10 screen. Echt spotgoedkoop

  21. Of gewoon in de badkamer de hete kraan ff laten lopen tot dat je een beetje stoom krijgt. Maak je het scherm schoon en stof vrij. Dan foli plakken. Altijd stof en bubbel vrij door de stoom.

  22. Hema heeft 5 folie stickers voor de iPhone voor rond de 2 euro

  23. @Arjan: not really, heeft te maken met die screen protector en stickers. Zit allemaal perfect in elkaar maar zou onmogelijk zijn inprincipe om een andere screenprotector eronder te gooien. Ik kan het morgen wel even testen, collega heeft hem toevallig! Als hij het nog niet weggegooid heeft dan..

    @Jeroen: jij hebt uber geluk.. believe me! Dus ik wens je bij deze nog een levenlang geluk kwa je schermpjes!

    @Bubbly: hoeveel kost een iPhone tegenwoordig? Dus in vergelijking met dat valt die 20 euro heel erg mee, dus ik snap die ”mensen met teveel geld” niet? Zwem zelf totaal niet in het geld namelijk. Maar ik vind dat als je zoveel geld kwijt kan voor een mooi prijzig toestel, dat je daarvoor ook wel een goede protector bij kan kopen..

    Heb zelf een iPhone 4s, met totaal 40 euro aan bescherming erop. Voorkant een Moshi AG ivisor a la 20,- en achterkant een Ozaki 4mm hoesje a la 20 euro.
    Kost een beetje maar ik heb het er voor over.. 🙂

  24. heb folie afgeschaft.
    blijkt niet nodig, indien je een goed hoedje/jasje hebt.

  25. Ik snap nooit waarom mensen een folie op een zo goed als krasbestendige iphone of ipod plakken… Lelijk, geldklopperij en onzinnig.

  26. Origineel geplaatst door Jeroen
    Het glas van je iPhone is kei- en keihard toch? Ik loop al jaren en jaren met een onbeschermd scherm (ha!), nooit een krasje gehad. Ook niet door sleutels bijvoorbeeld.

    Moet je eens naar het strand gaan en per ongeluk een zandkorreltje in je broekzak krijgen.
    Geloof mij: krassen!

  27. @Boekel:
    @Pietje:

    ik heb mijn Iphone4 sinds dat hij uitkwam en ben niet bepaald een voorzichtig persoon

    bij de iphone 3G had ik een screen protector nodig maar bij de iphone 4 is dat gewoon niet meer zo nodig door het soort glas.
    als je je telefoon in de zelfde zak als je sleutels doet ben je gewoon dom bezig.

    Ik heb altijd een hoesje er omheen die de voorkant vrij laat. Cristal case of zo ebay een paar cent die is doorzichtig
    als de iphone valt is de achterkant veilig en alle hoeken want de case staat een beetje over ook aan de voorkant

    ik heb nu na 1 en half jaar een paar mineure krassen vooral door het vallen laten van de telefoon als het hoesje alsnog naar achter gedrukt werd.
    Ik weet echter niet of de protector daar voor zou hebben besschermd. Theoretisch zou een screen protector de kans op een barst verlagen als hij met het scherm op een hoek valt. als je je iphone weer wilt doorverkopen zeker als je dat wil voor zo veel mogelijk geld kan een screen protector nut hebben.
    echter zijn die mineure krassen die ik nu heb niet te vergelijken met de ongelofelijke krasserij die op de plastic screenprotector komt na een week.
    bovendien is het vet veel makkelijker af te halen van glas dan van plastic.

    Dit is een eindeloze discussie met een oplossing die individueel is per gebruiker en ook er van afhangt wat voor telefoon/glas en bedoelingen/prioriteiten je hebt.

    Over het algemeen is het te vergelijken met een UV filter voor DSLR lensen. Daar kun je op het internet uuren over lezen en er zijn genoeg argumenten voor dat het vooral lekker veel winst is voor een klein glaasje.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.