Reacties voor: Publieke omroep werkt aan mobiele tv-gids

De NPO werkt aan een mobiele tv-gids, die vooralsnog eerst via een mobiele website werkt. Daarna volgt er ook een applicatie, maar er wordt nog alleen gesproken over Symbian en Windows Mobile.
Lees het complete artikel → Publieke omroep werkt aan mobiele tv-gids
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 9 reacties

  1. Ik vind de betagids voor op de computer nogal een domper, veel slechter dan de vorige versie. Dus de mobiele versie zal ook wel niets zijn.

  2. Vaag, ik weet toch zeker, dat de NU.nl app toch een zeer goede gids heeft ingebakken (http://www.twitpic.com/gjvwc)

    Deze blijft jamer genoeg een beetje onderbelicht….

  3. Laat die publieke omroep eens contact opnemen met de maker van de afgewezen TV-gids App. Dat zag er toch wel veelbelovend uit.

  4. Waarom leven wij in zo’n land waar publieke omroepen smijten met geld en nog steeds geen fatsoenlijk product neer kunnen zetten? En dan ook nog gaan zeiken over die licenties..

  5. jezus mina, een sms-bericht. Wat ouderwets en onlogisch nu ze push kunnen gebruiken. Die 25 cent gaat niemand betalen voor een berichtje. Ik hoop op een TV gids zoals die van Bram. Ik was verbaasd hoe goed die in elkaar zat met push.

  6. Ik vraag mij af of Veronica al contact gezocht heeft met Bram! Anders zoals Nico schrijft dat de publieke omroep maar eens aan de bel gaat trekken bij Bram!

    On topic! Sms’en is not done! Push heeft de toekomst voor dit soort apps! Wellicht is de veelzijdiheid van de iPhone wel veel te modern voor het “stofffige” publieke bestel?! 😉

  7. Origineel geplaatst door Edward
    Waarom leven wij in zo’n land waar publieke omroepen smijten met geld en nog steeds geen fatsoenlijk product neer kunnen zetten? En dan ook nog gaan zeiken over die licenties..

    Inderdaad…

    En waarom die tv gidsen er nog zo uitzien zoals ze er uitzien is mij ook een raadsel! Eigenlijk kun je hier in nl alleen maar een overzicht krijgen van “nu & straks” en “per zender”…. of je krijgt zo’n overzicht waarin je verzuipt (zie shot in het artikel).

    Wordt eens een keer tijd dat men de amerikaanse tv guide gaat bestuderen, waarin alles heel overzichtelijk in een grid geplaatst is (http://www.web-accessibility-tutorial.com/Images/Figure9.1.gif ).

    Overigens heeft The TV Guide zo’n overzicht, maar dat is weer zo’n klote app (die een paar minuten (!) duurt om op te starten).

  8. Op de tvgids van http://iphone.savvy.nl kan je ook reminders krijgen met SMS via google calendar, en dat is gratis 🙂

  9. Origineel geplaatst door Dave Wouters
    Vaag, ik weet toch zeker, dat de NU.nl app toch een zeer goede gids heeft ingebakken (http://www.twitpic.com/gjvwc)Deze blijft jamer genoeg een beetje onderbelicht….

    Meerdere mensen blijven dit maar zeggen, maar heeft iemand zich al gerealiseerd dat deze app geen push berichten heeft als er een programma begint? Zelf zou ik er bijv. veel aan hebben (met name voor zenders als discovery) en ik denk dat er ook velen zijn die het ook willen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.