Reacties voor: Proximus biedt ‘eindeloos’ muziek streamen voor millennials

De Belgische provider Proximus heeft nieuwe Epic Beats-databundels aangekondigd met 'onbeperkt' social media en muziek streamen. Ze zijn bedoeld voor millennials die continu online zijn. Maar écht onbeperkt is het niet.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 5 reacties

  1. Ze zouden beter eens werk maken van de zaken die mensen echt nodig hebben zoals bijvoorbeeld Vowifi ipv nutteloze abbonementen te ontwikkelen!

  2. En graag een abo voor Xennials. 😉

  3. Wel opvallend dat in deze bundel Apple Music wel beschikbaar is, terwijl dat bij T-Mobile Muziekvrij Streamen (NL) nog niet het geval is.

  4. Hoop dat de mensen goed lezen ook want in Buitenland extra kosten dat beloofd voor komende weken er zullen weer mensen zijn die in de val gaan trappen en dan plots…

  5. Origineel geplaatst door MrDelissen
    Wel opvallend dat in deze bundel Apple Music wel beschikbaar is, terwijl dat bij T-Mobile Muziekvrij Streamen (NL) nog niet het geval is.

    Begrijp ik sowieso niet. Nederland liep voorop met wetgeving inzake netneutraliteit en dan wordt dit getolereerd.

    Voor België denk ik dat er nog geen wetgeving is behalve de Europese inzake zero rating en die is te vaag.
    Het lijkt allemaal geweldig in eerste instantie dat je bepaalde diensten kosteloos kunt gebruiken, maar wat gaat er nog meer volgen? Nu is het nog vrij onschuldig.
    Gaan de providers straks ook bepalen welke krant je wel gratis kunt lezen of welke sites je wel/niet mag bezoeken. M.a.w. De provider censureert zoals in China ook al het geval is.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.