Reacties voor: Proview klaagt Apple in Verenigde Staten aan

Het Chinese bedrijf Proview klaagt Apple ook in de Verenigde Staten aan. Door een nieuw bedrijf op te richten om het handelsmerk 'iPad' te kopen, zou Proview zijn misleid.
Lees het complete artikel → Proview klaagt Apple in Verenigde Staten aan
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 14 reacties

  1. Klopt toch van geen kanten, gevalletje SCO UNIX.
    Bewijs

  2. Wat een leugens om geld uit apple te halen.

  3. Als het werkelijk op die manier gegaan is dan was Apple weinig transparant betreffende de verkoop. In dat geval kan ik me voorstellen dat Proview zich misleid voelt.

    Aan de andere kant heb ik het gevoel dat ze vooral proberen hier een slaatje uit te slaan, vooral gezien het enorme succes van de iPad. Ze hopen natuurlijk om voor een leuk bedrag te kunnen schikken.

  4. Wel grappig om te lezen hoe eenzijdig de reacties weer zijn (kon je natuurlijk wel verwachten als apple fans). Patentenoorlog, verbod samsung galaxy, nee hoor kennen ze allemaal niet bij apple… of klagen ze elk bedrijf aan om elk patentje of scheet wat toevallig op apple lijkt?

  5. Binnenkort is mijn iPad2 een collectors item

  6. @Stevo:
    Ik denk dat je dan toch echt de originele iPad (zonder 2, dus de eerste) moet hebben ! 😉
    Ik heb er nog wel een beschikbaar..Kopen ?

  7. Voor Apple is er maar 1 optie; gewoon alle productie weghalen uit China. Kijken of men dat daar leuk vind…

  8. Voor Apple is er maar 1 optie: gewoon alle productie weghalen uit China. Kijken of men dat daar leuk vind…

  9. @fanboy:
    Heb je sowieso het artikel wel gelezen trol? Wat kom je doen hier?

  10. Origineel geplaatst door fanboy
    Wel grappig om te lezen hoe eenzijdig de reacties weer zijn (kon je natuurlijk wel verwachten als apple fans). Patentenoorlog, verbod samsung galaxy, nee hoor kennen ze allemaal niet bij apple… of klagen ze elk bedrijf aan om elk patentje of scheet wat toevallig op apple lijkt?

    Beste Fanboy, wat mij betreft ben je hier welkom. Maar ik raad je echter wel aan om zelf objectief te blijven. Apple denkt lang na om een zeer beperkt aantal producten uit te brengen. Wanneer, met name, Samsung, niet alleen de producten letterlijk kopieert maar ook de hele presentatie (verpakking/ adapter) en look and feel van de interface die Samsung aan Android toevoegd. Dan kan ik me voorstellen dat Apple daar tegen in gaat. Een voorbeeld hoe het ook kan is HTC. HTC gaat z’n eigen weg en heeft t.o.v. z’n eigen identiteit. Onverwisselbaar met de producten van Apple.

    En dat Apple dingen van Android overneemt en verbeterd, of dat Google dingen van iOS overneemt en verbeterd dat is heel wat anders dan wat Samsung doet. Samsung maakt goede producten, maar ik koop voor het zelfde geld liever het origineel.

  11. @Harry:

    Heb je ooit zelf dan wel is de samsung producten goed bekeken en naast apple gelegd?

    Uiterlijke verschillen zijn er niet… Ronde hoekjes? Het is te hopen dat Apple niet met een Apple tv komt met ronde hoekjes, hebben zij meteen een rechtzaak met Philips.

    En dus mag Apple wel zaken van Android overnemen, maar Samsung wat op android draait zou niet van Apple zaken mogen overnemen, hoe krom is dat??

    En toevallig heb ik een android phone en interesse in een ipad3. Android phone vind ik vele malen beter dan een iphone en qua tablet vind ik de apple fijner dan een samsung/asus of wat anders.

    Maar even serieus, wat is het origineel dan? Apple is niet de alleenheerser op de wereld. De 1 kickt op ios en de ander kickt op android en de ander op wat anders. Dus zou in jouw ogen alleen ios origineel zijn. Beetje vaag…

    Word gewoon is volwassen en houd is op met dat fanboy gedrag..apple of android of whatever…doe lekker gewoon.

  12. @zx12richard:

    Kijk deze dan eens, Samsung kan het nu ineens wel een originele tablet maken.
    Linkje

  13. @Wouter:

    ja dies mooi he, al vind ik de asus mooier. Noemen ze innoveren ipv de concurrentie weg proberen te krijgen met rechtzaken.

  14. Neehoor@zx12richard:

    Kennelijk hebben we elk ander beeld bij innovatie.
    Verder hang je de trol uit en ik ga daar niet op in. Maar kennelijk kom je toch graag bij de club snuffelen, je bent welkom, hier gebeurt het tenslotte.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.