Reacties voor: Nederlandse providers moeten minimaal 8Mbit/s mobiel internet bieden

De Nederlandse providers die meedoen aan de aanstaande frequentieveiling moeten op alle plekken met dekking een snelheid van minimaal 8Mbit/s aanbieden. Bovendien moeten de netwerken 98 procent van elke Nederlandse gemeente afdekken.

Reacties: 11 reacties

  1. Wat ik me af vraag is, als het kabinet eist dat de snelheden minimaal 8 Mbit/sec moet wezen hoe zit het als je over je data bundel bent?

    Ik ben zelf klant bij T-Mobile en momenteel is het zo dat je ongeveer 64Kb/sec krijgt als je over je databundel bent. Is het dan zo dat dan 8Mbit/sec minimaal gaat krijgen als je over je data bundel bent? En zijn de huidige top modellen geschikt voor 5G?

  2. off topic:En hoop dat Vodafone en kpn binnenkort ook met onbeperkt data komen.

  3. Origineel geplaatst door Dinesh
    Wat ik me af vraag is, als het kabinet eist dat de snelheden minimaal 8 Mbit/sec moet wezen hoe zit het als je over je data bundel bent?

    Ik ben zelf klant bij T-Mobile en momenteel is het zo dat je ongeveer 64Kb/sec krijgt als je over je databundel bent. Is het dan zo dat dan 8Mbit/sec minimaal gaat krijgen als je over je data bundel bent? En zijn de huidige top modellen geschikt voor 5G?

    Nee dat is niet zo. Daar moet je gewoon voor betalen.

  4. Zorg eerst maar eens dat 5G volledig veilig is. Want dat is het absoluut niet. Daarna zien we wel verder.

  5. Eind 2021? Wow. Dat duurt nog even…

  6. @Dinesh: Oprecht wel een goeie vraag. Ik denk dat dit natuurlijk alleen geld als je nog “tegoed” / “recht” hebt op de verbinding. En dat de verbinding minimaal 8mb in staat moet zijn maar dit niet hoeft te leveren als je hier geen recht of tegoed meer voor hebt.

  7. @Dinesh: Is oprecht een goeie vraag. Ik hoop dit wel. maar denk van niet. Denk dat de wanneer je hier geen “tegoed”/”rechten” meer voor hebt je niet deze snelheid krijgt denk dat het meer de bedoeling is dat als je dit wel hebt dat je dit dan minimaal moet halen.

  8. Volgens krantenartikelen werden tijdens testen; koeien verward en vogels vielen dood neer.
    Niet in het buitenland maar gewoon hier in Nederland [bron 1] [bron 2]

  9. @PP: Het is toch wat…..

  10. @PP: Haha hou op hoor. Ga eerst een goeie bronnen zoeken.. sorry maar bronnen als deze vertrouw ik niet. Waar zijn die krant artikelen dan? Daarnaast neem ik de krant tegenwoordig ook met een korrel zout. Alles word abstract gemaakt in de krant van tegenwoordig. De links die je deelt heb je zeker via facebook gevonden?😂

  11. @PP: Toen de eerste stoomtrein ging rijden werd er ook gezegd dat koeien hiervan verward zouden raken. Mooi hoe sommige dingen nooit veranderen 🙂

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.