Reacties voor: Prototypes van vroege iPhone (Skankphone) via eBay te koop

Op eBay zijn twee prototypes van iPhones verschenen, voorzien van een betaversie van het iPhone OS. Eén ervan functioneert nog en toont een soort diagnostisch menu. De icoontjes zijn totaal anders, maar je kunt er wel mee bellen en internetten. Het besturingssysteem op het apparaat is versie 03.06.01_G (de eerste iPhones hadden 03.11.02_G) en de […]
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 16 reacties

  1. Ziet er heel gaaf uit. Ik denk dat de prijs nog wel even blijft stijgen.

  2. Hmmm de prijs is nu 2225.

  3. ik weet het nog net niet zo

    Wie weet is het wel een addon voor de gewone iphone

    Neem aan dat apple wel eerst een andere buitenkant heeft bedacht voor ze naar de huidige gingen

  4. Het zijn 2 test toestellen die gebruikt zijn door AT&T voor de lancering van de iPhone in de VS. De verkoper op eBay heeft ze gekocht voor 300 dollar. Hij zocht eerder contact via het forum van Macrumors omdat hij niet wist wat hij er mee moest doen.

  5. waarom zou je hier zoveel geld voor neertellen?

  6. Idd:p aan de nieuwe iPhone heb je meer

  7. Origineel geplaatst door Peter
    Het zijn 2 test toestellen die gebruikt zijn door AT&T voor de lancering van de iPhone in de VS. De verkoper op eBay heeft ze gekocht voor 300 dollar. Hij zocht eerder contact via het forum van Macrumors omdat hij niet wist wat hij er mee moest doen.

    Nou dan heeft ie al flink wat geld ermee verdient;)

  8. Jullie kunnen elk filmpje erbij zetten, als het maar geen ‘Diesen Video ist in deinem Land b.z.t. deiner Domain nicht verfügbar’ is.

  9. Waarom ‘skankphone’?

  10. jep het filmpje doet het niet:S wel cool dat apple prototypes verkoopt komt niet vaak voor

  11. This listing (170308425742) has been removed or is no longer available. Please make sure you entered the right item number.
    If the listing was removed by eBay, consider it canceled. Note: Listings that have ended more than 90 days ago will no longer appear on eBay.

  12. op Ebay is niets meer te vinden..
    link naar advertentie geeft aan dat de advertentie is verwijderd!

  13. Het zou me niets verbazen als Apple daarachter zit (het weghalen). Dit zijn test-toestellen en die horen niet buiten het bedrijf te verschijnen. Zeker omdat er hier in allerlei test-menu’s gebrowsed kan worden, komt er mogelijk een hoop intellectual property naar buiten, waarvan Apple wil dat het geheim blijft. De verkoper mag nog blij zijn als hij niet ook nog vervolgd wordt…

  14. Jammer!
    Ik had net 3000 geboden! XD

  15. Origineel geplaatst door Kirvis
    Waarom ’skankphone’?

    Kan hier een aantal dingen betekenen, van slet tot gewoon vies ding. Ik denk dus dat het een knipoog is over een telefoon die zich door iedereen laat, eh… bevingeren.

  16. Logischer zou de codenaam SkunkPhone zijn, referend aan skunk works.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.