Reacties voor: ProSwitcher krijgt waarschijnlijk geen update voor iOS 4 (jailbreak)

De ontwikkelaar chpwn heeft aangekondigd dat de software ProSwitcher waarschijnlijk geen update voor iOS 4 zal krijgen. Een update voor Infiniboard en Infinidock ligt wel in de lijn der verwachting.
Paul Pols - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 37 reacties

  1. Als ze nou eens gaan werken aan een tweak voor dat multitask gebeuren van apple.. Ik wist niet dat “done the right way” nog zo klote kon werken..

  2. Ai ai, slechte zaak, nog (bijna) geen enkele externe app werkt met multitasking in iOS4.

    Pro Switcher was in mijn ogen de perfecte manier voor multitasking op de iPhone! (beter en mooier dan Apple het zelf heeft gedaan!)

    Jammer, zeer jammer dat ze dit project niet doorzetten, ik was al aan t wachten op een update………

  3. @Beev: Ben het volledig met je eens. Het is frustrerend om te zien dat veel apps nog geupdate moeten worden, terwijl dat bij Backgrounder niet nodig was. Overigens vond ik het switchen met ProSwitcher stukken stijlvoller dan wat we nu hebben, lekker in Palm Pre-stijl! ;D

  4. En voor iTouch 2g dan?
    Of is daar niet genoeg belang voor

  5. Ik persoonlijk vind het ernstig irritant dat je na een dag gigantisch veel applicaties onderin hebt staan. Het is nog frustrerender dat je ze niet in 1x kan sluiten. Het is een onduidelijk zootje geworden als je het mij vraagt. Hoewel het multitask-principe op zich goed werkt, is de nieuwe dock een drama qua overzichtelijkheid.

  6. Ik vind multitasking op ios4 ook een grap. Proswitcher is zeker niet overbodig. Enigste app buiten de standaard apps van apple is tomtom die multitasking ondersteund. Voor de rest is het alleen maar een lijst met laatst geopende apps. Zelf denk ik dat apple in een volgende firmware update multitasken volledig support. Want wat er nou op zit kan je eigenlijk geen multitasking noemen. Dus ik hoop eigenlijk dat the boys van proswitcher doorgaan. Maar ja hoogstwaarschijnlijk hebben die gasten er ook niet veel zin in aangezien ze uren aan de software zitten te werken er maar weinig donaties zijn.

  7. Als dit team of deze persoon er niet mee zal komen, dan zal er vast wel iemand anders zijn die dit zal uitbrengen. Of Apple zal zelf met een update men kunnen doen laten kiezen welke apps ze op de background willen hebben of juist niet (eeehhh ja, vast…)

  8. Origineel geplaatst door DannydeKr
    Ik persoonlijk vind het ernstig irritant dat je na een dag gigantisch veel applicaties onderin hebt staan. Het is nog frustrerender dat je ze niet in 1x kan sluiten. Het is een onduidelijk zootje geworden als je het mij vraagt. Hoewel het multitask-principe op zich goed werkt, is de nieuwe dock een drama qua overzichtelijkheid.

    de App : Remove Recents lost dit deels op

  9. Ik vind het allemaal niets vergeleken met Apple. De manier van apple is stukken stukken mooier, sneller en werkt op een Apple manier. Als ik nou alleen nog kon tetheren op iOS4 had ik geen jailbreak meer nodig.

  10. Je wilt natuurlijk dat je app zijn taak even afmaakt (bv uploaden van iets) en dat het daarna wordt gesloten en/of opgeslagen. Wat ik persoonlijk absoluut niet wil is een iPhone die om 10:30 leeg is omdat ik om 09:30 ben vergeten een 3D game af te sluiten.

    Lijkt me dus perfect dat ze stoppen met ProSwitcher en straks ook heus met backgrounder.

  11. @Amien:
    Jailbreak?

  12. Het multitasken van Apple is voor de 3G een ramp, met “disable multitasking” kan je dit uitschakelen(wat mij nog niet is gelukt in ieder geval). Daarnaast gewoon Backgrounder blijven gebruiken.Goede app……

  13. Niet proswitcher zorgt ervoor dat je apps op de achtergrond kunt draaien, maar backgrounder. Als je nu backgrounder via cydia installeert kun je gewoon alle apps ‘backgrounden” in os4, en kun je ze raadplagen via de apple pop-up manier ipv de palm pre-achtige manier, proswitcher.

    Dus ik vind het best logisch dat hij deze beslissing neemt.

  14. Origineel geplaatst door Tash
    Niet proswitcher zorgt ervoor dat je apps op de achtergrond kunt draaien, maar backgrounder. Als je nu backgrounder via cydia installeert kun je gewoon alle apps ‘backgrounden” in os4, en kun je ze raadplagen via de apple pop-up manier ipv de palm pre-achtige manier, proswitcher.Dus ik vind het best logisch dat hij deze beslissing neemt.

    Yes, i know! Maar de ProSwitcher manier vind ik toch net ff wat handiger (en mooier) dan de Apple-manier. Vooral ook omdat er in dat balkje een hele waslijst aan apps staan waar je niks meer mee doet! Ik vraag me eigenlijk af waarom alle apps daar komen te staan die je heb geopend… Handig is t niet en multitasking wil ik t al helemaal niet noemen!

  15. Ik ga beginnen programmeren voor de iPhone, dan kan ik zelf met een multitask omgeving op de proppen komen gebasseerd op backgrounder. 😛

  16. De verantwoording voor multitasking ligt nu compleet bij de makers van de diverse apps. Apple heeft de tools gegeven, vreemd dat daar zo weinig gebruik van wordt gemaakt. Mijn internet radio app (vu radio) kwam gelukkig direct met een update, mijn navigatie Navignon van 90 euro heeft nog steeds niets van zich laten horen.

  17. Navigon heeft wel van zich laten horen (aankondiging) maar schittert inderdaad nog steeds door afwezigheid van de update in de App Store.

    On-topic: de developer zou een donatiepot moeten opstarten voor mensen die graag Pro Switcher willen hebben. Ik doneer in ieder geval meteen!

    (door dit soort nieuws zou je bijna weer terug te gaan naar 3.x.x 🙁 )

  18. Eigenlijk moest in de multitask balk ook alleen app’s te zien zijn die multitasking ondersteunen en op dat moment aan staan. Dus niet alle laatst geopende app’s erbij.

  19. Door ProSwitcher en Backgrounder (+ 420 apps die het niet ondersteunen) is iOs4 zo goed als overbodig geworden.
    Apple ligt mijlenver achter op de jailbrakescene, de SW innovatie is minimaal.

  20. Dit moet je me vertellen . Hoe krijg je zo een Coolle Dock?

  21. Zoals eerder gezegd zorgt de tweak “remove recents” in cydia hiervoor. Alle niet-gebackgrounde apps worden dan uit het lijsje verwijderd.

  22. NEEEEEEEEEEEEE, proswitcher zou ten eerste:

    Perfect zijn voor mensen met de gestripte versie van iOS 4
    Ten tweede:
    ProSwitcher was ECHT multitasken (nou was het meer backgrounder die dat deed maar toch) Apple’s manier is meer een soort van app starten waar je was gebleven. (langzamer dus)

  23. Lijkt mij niet meer dan logisch. Aangezien er straks al programma’s in de achtergrond blijven draaien zou het een beetje dubbelop zijn en eventueel een resource-hog die de iPhone 4 de das om gaat doen.

  24. Origineel geplaatst door Rogier Colijn
    Apple’s manier is meer een soort van app starten waar je was gebleven. (langzamer dus)

    Het is maar hoe je het bekijkt…langzamer. Als je hele telefoon langzamer wordt door het constant laten draaien van Apps in de achtergrond vraag ik me af of het uiteindelijk zoveel sneller werkt dan wanneer je een snelle telefoon als de iPhone 4 je app start vanuit een savestate..
    Dan erbij zorgde backgrounder er op vreemde wijze soms voor dat er apps ineens niet meer in de achtergrond draaiden, zonder dat je daar verder iets van merkte. Gevolg: je denkt dat je bereikbaar bent via Skype, maar je bent het niet. Gevolg: VOIP via 3G wordt een weinig gebruikte feature terwijl die feature zoveel potentie heeft.

  25. @Yash:

    Ik denk eerder dat je het tegenovergestelde moet doen van het jailbreaken van bij de 3G. Daar komt bij Enable-backgrounding standaard een 0, maar wordt geactiveerd door er een 1 bij te zetten.
    Daar kun je allicht bij de 3GS een 0 van maken.

  26. Jammer.
    Als ik alles zo hoor blijf ik nog even op OS 3.1.3.
    Hier werkt ten minste nog alles goed op.

  27. Is jailbreaken voor de 3gs met de ios4 nu wel of niet mogelijk? (wanneer de update er al opstaat)

  28. Origineel geplaatst door robert
    Is jailbreaken voor de 3gs met de ios4 nu wel of niet mogelijk? (wanneer de update er al opstaat)

    Ligt aan je Bootrom, is die “oud”: ja, is die “nieuw”, ja maar onder bepaalde voorwaarden (zoals dat je SHSHs files opgeslagen moeten zijn van 3.1.2). Even geduld nog als je dat niet hebt gedaan.

  29. het is niet de fout van apple dat het een drama is, de developers moeten die apps gewoon updaten.. enige wat ik ook wel zou willen zien is close all functie in de multitasking module van apple zelf.
    dan ben ik tevreden, en misschien alleen apps open laten staan (in de multitask balk) die het ook ondersteunen.

  30. Een mod van Apple’s multitasking op backgrounder lijkt me aardig.

  31. @DannydeKr: dat vind ik dus ook het grootste bezwaar… kan er niet echt aan wennen..

  32. Origineel geplaatst door sasf
    Lijkt mij niet meer dan logisch. Aangezien er straks al programma’s in de achtergrond blijven draaien zou het een beetje dubbelop zijn en eventueel een resource-hog die de iPhone 4 de das om gaat doen.

    Is de Apple manier van auto-backgrounden bij apps die daarvoor in aanmerking komen niet veel erger omdat daarmee je werkgeheugen volloopt? Bij backgrounder doe je dat veel bewuster (omdat je er iets extra’s voor moet doen)

  33. En Kirikae? Is ook een soort gui over backgrounder en werkt bij mij op 3.1.3 prima.

  34. Kan je als ik het goed begrijpt backgrounder tezamen met de Apple’s multitasking gebruiken?

    Als het antwoord ja is, dan lijkt mij dat het probleem toch is opgelost; alleen nog “remove recents” erbij!!

  35. Origineel geplaatst door Tash
    Zoals eerder gezegd zorgt de tweak “remove recents” in cydia hiervoor. Alle niet-gebackgrounde apps worden dan uit het lijsje verwijderd.

    TNX!!! Dit is een geweldige oplossing!!!
    Eindelijk een ‘schone’ multitask balk 😀

  36. @Mike: Voor itouch 2GG kun je apples multitasking ook gebruiken al zal je wel wat moeten aanpassen in de N82AP.plist

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.