Reacties voor: ProPrompter maakt van de iPad een autocue-systeem

ProPrompter heeft vanaf 12 april ook een oplossing om de iPad als autocue te gebruiken. Bodelin zorgt dat je de iPhone als afstandsbediening voor de ProPrompter HD-i kunt gebruiken.

Reacties: 7 reacties

  1. Ik ben een ontzettende no-know hierin, maar $850!? Wat is hier zo bijzonder aan dan? Het enigste wat het is, is toch dat de tekst in het scherm van onder naar boven scrollt en dat je dat dan oplezen. Er zit dan ook wel een camera bij en omhulzing van alles, maar $850!? Ik heb het gevoel dat het goedkoper kan.

  2. €8,50 lijkt me eerder op zijn plaats. of er moet wel een hele goede feature in zitten.

  3. @guido
    Als jij 8,50 een betere prijs vindt zou ik maar snel een stel techneuten voor je aan het werk zetten. Als je voor je eigen autoqueue 85,- vraagt, kan je volgens je eigen berekeningen een aardig zakcentje bijverdienen.

  4. Oh ik dacht alleen de App 850 euro. :S
    Dan vind ik het wel een redelijke prijs.

  5. $850 dollar is een koopje voor dit product. Teleprompters van bedrijven als u Autocue kosten een veelvoud.Hier is absoluut een markt voor. Camera crews worden steeds kleiner en de presentator, presentarette of journalist kan zelf de snelheid bepalen met een Iphone. De halfdoorlatende spiegel moet van hoge kwaliteit zijn anders beïnvloed het de beeldkwaliteit.Kan je uit ervaring garanderen dat er veel tijd kan worden bespaard als er tijdens opnamen een constructie als dit voorhanden is. Koopje dus voor de doelgroep.

  6. @dannyy: Wat let je om het zelf te ontwerpen 😉 met een verkoop prijs van €400 hoef je maar een paar apps te verkopen voordat je uit de initiële kosten bent 😉

  7. Ben wel erg benieuwd hoe ze de communicatie tussen iPhone en iPad gaan realiseren.. Bied perspectief, als dat via bluetooth gaat lopen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.