Reacties voor: ‘Proefproductie Apple Watch 2 start eind januari, massaproductie in tweede kwartaal’

De Apple Watch 2 zou aan het einde van deze maand al in proefproductie gaan bij producent Quanta, het bedrijf dat eerder de productie van de eerste Apple Watch op zich nam.
Lars Paymans -

Reacties: 19 reacties

  1. ohhh exciting!! hopelijk komt hij dan in 2016 uit!:) Ben al blij met de eerste versie dus kan alleen maar beter worden.

  2. Stel je voor dat ze hetzelfde doen als de ipad 1. Je brengt een relatief kutding uit welke alsnog beter is dan de concurrentie. Daarmee pak je het eerste stukje markt (de pioneers) en vervolgens kom je met een veeeeeel betere versie die functies heeft welke de eerste ook wel kon hebben. (bij de ipad de dikte, processkr en de camera)

  3. Ik mag toch hopen dat deze versie dunner is en langer mee gaat met batterij. Maar als Apple de watch uitbrengt, net zoals de IPhone, dan wacht ik liever toch nog maar even een jaar. Want al die mensen die ze hebben aangenomen voor verbetering van de watch, geloof ik nooit dat die aan deze al hebben gewerkt.

    Maar we zullen zien. De eerste iPad heb ik ook niet gekocht en de tweede wel. Wie weet is dat met de watch ook zo.

  4. @Joannejaaaa ik ook 😄

  5. Ik geloof er niks van dat dit de Apple Watch 2 zal zijn. Ik denk eerder een iets verbeterde versie met hetzelfde uiterlijk.
    De echte Apple Watch 2, die daadwerkelijk nieuwe functies krijgt ligt pas over 1,5 jaar in de winkels gok ik.

  6. Origineel geplaatst door justin w
    Stel je voor dat ze hetzelfde doen als de ipad 1. Je brengt een relatief kutding uit welke alsnog beter is dan de concurrentie. Daarmee pak je het eerste stukje markt (de pioneers) en vervolgens kom je met een veeeeeel betere versie die functies heeft welke de eerste ook wel kon hebben. (bij de ipad de dikte, processkr en de camera)

    Reken daar zeker maar op. Ik hoop zelf dat ze er een groter scherm in stoppen. Met zo’n postzegel kan ik echt niks.

  7. Heb een aantal watches getest vond de apple watch het beste werken qua bediening en interface, het design kan me alleen niet bekoren helaas maar misschien is dat bij de watch 2 wel anders.

  8. Origineel geplaatst door Sjors
    Heb een aantal watches getest vond de apple watch het beste werken qua bediening en interface, het design kan me alleen niet bekoren helaas maar misschien is dat bij de watch 2 wel anders.

    De Apple watch werkt natuurlijk het beste samen met de iPhone omdat Apple maar zeer beperkte functionaliteit geeft aan Android wear, waardoor deze smartwatches alleen maar notificaties kunnen tonen op het scherm.

  9. En de Watch 1….2017 “end of line”. “No longer supported.” Ik krijg een iPad 1 flashback. De iPad 1 was echt een fantastisch ding…..totdat je iPad 2 in je handen had. Je nog-geen-jaar-oude iPad gaf je niet meer het gevoel wat het een week daarvoor nog wel deed. Je wilde toch eigenlijk wel Facetimen met je iPad.

  10. Je zult maar een 1000+ euro model hebben (om nog maar te zwijgen over het 18.000 euro model) en nu lezen dat jouw pas verworven horloge over een aantal maanden een uitloopmodelletje is….

  11. @Carel: Als je dat kan uitgeven voor een horloge, maal je daar niet om…

  12. Verwacht de Apple Watch 1s. Die zal nu wel goed werken. Zelfde functies en uiterlijk maar net dat tikje sneller wat nodig is.
    De echt veranderde versie 2 komt volgend jaar!

  13. Ben wel benieuwd naar de volgende Watch.

    Dunner zie ik niet zitten, mensen die dat zeggen hebben m denk ik niet. Het is gewoon een mooi horloge, en een horloge hoort ook wel iets voor te stellen vind ik.

    En groter scherm lijkt me ook niet handig, dan wordt het ontzettend lomp.

    Betere batterijduur is niet nodig, maar natuurlijk altijd welkom. Denk niet dat het gaat gebeuren, eerder zelfde batterijduur maar meer functies en sneller en dunner. Zo is het eigenlijk met de iPad ook gegaan.

  14. Rond graag en een veel grotere diameter. 48 of 52mm. Vind het huidige model gewoon echt niet mooi, priegelding.

  15. @tim: 😂 Je bent de smiley vergeten, dus bij deze…

  16. @tim: Jij moet wel een hele dikke pols hebben.

  17. Ik vind het huidige model echt prachtig, typisch een Marc Newson ontwerp
    en ook zo eigenwijs Apple.
    Dat is een rond horloge toch nooit.
    Zelf draag ik de 38mm, die voor mij groot genoeg is en ik hoop dat de AppleWatch2 hetzelfde blijft of in ieder geval de mogelijkheid heeft,
    om de huidige banden/bracelets te gebruiken.

  18. @Carel:

    Je bandje zal je zo over kunnen zetten.

    Maargoed, dan kan je de oude wel lastiger verkopen.

  19. Dunner hoeft niet, groter wil ik niet en een langere batterijduur is leuk maar zeker niet noodzakelijk.
    Sneller zou leuk zijn, maar is nice-to-have voor mij.

    Ik zou zo gauw niet weten welke mega-veranderingen me over de streep zouden moeten trekken om een aw2 aan te schaffen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.