Reacties voor: ‘Productie Touch ID-scanners iPhone 6 start in tweede kwartaal 2014’

TSMC begint in het tweede kwartaal van 2014 met de productie van Touch ID-scanners voor de iPhone 6.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 31 reacties

  1. Ik kan niet wachten! Ik ga switchen vanaf de iPhone 5!

  2. Hoop echt dat hij groter wordt?! 4.7 inch lijkt me een mooie maat. Stap zeker over. Heb nu een iphone 5

  3. …de 6 met groter scherm, PLEASE!!…

  4. Ik denk en hoop dat ze er gelijk 4 gig of meer in gaan rammen ivm de 64 bits Proc ๐Ÿ˜€

  5. Als het scherm minimaal 4,7 inch wordt, stap ik misschien over. Anders houd ik het bij mijn HTC One.

  6. Design gelijk aan de air/mini. 4.7 inch en touch sensor in het hele scherm. Dan word die pas gaaf.

  7. Ik hoor echt zoveel reacties van ik stap alleen over als hij groter word maar wat vinden de huidige iPhone bezitters ervan? Ik heb een iPhone 5 en het hoeft echt niet groter. Als ik groter beeld wil pak ik mijn ipad en klaar. De telefoon moet ook in mijn broek passen hoor. Ik zeg niet dat ik tegen een grotere iPhone ben maar ik weet alleen dat ik nu echt blij ben met het formaat van de iPhone 5 en niet die bakbeesten wil die andere merken maken. Ben benieuwd wat apple met de iPhone 6 gaat doen.

    Misschien leuk om een poll over de grote die de iPhone 6 moet worden te houden.

  8. Ze kunnen toch ook gewoon 2 iphones uitbrengen. Eentje met de huidige 4 inch scherm en eentje groter. Ik wil persoonlijk een grotere scherm.

  9. Als ik de iPhone zo bekijk dan lijkt t me dat ze de bezels nog een stuk kleiner kunnen maken waardoor je dus met bijna t zelfde formaat een groter scherm kunnen realiseren ๐Ÿ™‚

  10. Eindelijk switchen vanaf mijn 4S. Ik wou eigenlijk de 5S maar vanwege garantie kreeg ik een nieuw/gereviseerd toestel van Apple en ik vond het zo zonde om die na een maand al weg te doen.

  11. Zou geweldig zijn als instapmodel van 16 GB naar 32 GB gaat. Verder Batterij duur opkrikken en achterkant bijvoorbeeld van zonnecelfolie voorzien (voor extraatje). Draadloos opladen? Zou ook geen slecht idee zijn. Verder zelfde formaat, maar wel met een grotere beeldscherm.

  12. Ik ben eerder benieuwd hoe de 6 er uit gaat zien ander design en van wat voor materiaal hij gemaakt gaat worden

  13. Mooi, kan ik eindelijk m’n 5s upgraden…

    Duh…

  14. Wachten op de 6S heb nu de 5S ben er blij mee ๐Ÿ˜€

  15. Origineel geplaatst door Ron E.
    Mooi, kan ik eindelijk mโ€™n 5s upgradenโ€ฆDuhโ€ฆ

    Waarom niet?, doe ik ook…

  16. Origineel geplaatst door eddiemen
    Waarom niet?, doe ik ook…

    Wie niet?

  17. Hoop dat ie 6 grooter word dan stap k over en anders blijf ik op me 5s

  18. Ik vraag me weleens af : hoe zou de iphone 6 worden en welke “nieuwe” functies zou hij krijgen om weer enthousiast naar de winkel te rennen? iPhone 3GS

  19. Ik hoop dat Apple met een iPad komt zonder CPU, alleen een scherm welke je draadloos moet verbinden met de iPhone! Dat zou pas handig zijn. De iPhone is zo snel! gewoon een super plat 8″ scherm wat niks weegt. Zodat de iPhone redelijk klein en krachtig kan blijven. Beetje zonde als je een iPhone hebt en een iPad met dezelfde inhoud.., gewoon verbinden.

  20. Eindelijk een waardig vervanger voor mijn 4 ๐Ÿ™‚

  21. Origineel geplaatst door Daan
    Origineel geplaatst door eddiemenWaarom niet?, doe ik ookโ€ฆWie niet?

    IK ๐Ÿ˜‰
    heb nu nog een 4 vandaar

  22. De 5s heeft een mooie maat. Past mooi in mijn broekzak. Nog groter? Ipad mini of rugzak meenemen

  23. Hoop dat de 6 weer een tel. word, kleiner dan de 5 dus.

  24. Haha iedereen die beweert dat een grotere iPhone niet in je broekzak past moet even van de Apple wolk stappen en weer met twee benen op de grond komen staan.

    Als een 5″ device (HtC one / Samsung s4) niet in je broekzak past moet je toch eens naar je kleding style kijken.

  25. Ik begon met de iPhone 4 en ben toen overgestapt naar de iPhone 5 ( batterij is echt dramatisch).
    Ik zou graag een iPhone willen met een groter scherm ( 4.5- 5.0 inch) en daarnaast een hogere resolutie scherm (full hd, 2K, 4k of Retina 2). Een betere batterij, camera en processor zijn zo goed als zeker.
    Touch id vindt ik zeer nuttig.
    Ik heb zin in weer een echte nieuwe iPhone(6)!

  26. Hopelijk nog voor december 2014 uit dan kan ik mijn abonnement weer verlengen met de iphone 6. Heb nu 4s maar word sloom zonder jailbreak tweaks

  27. @Weetikveel: Batterij van de iPhone 5s is werkelijk fenomenaal. Ik gebruik m zeer intensief en ik hoef me bij lange na niet zorgen te maken of ik de dag wel door kom. ‘S avonds in bed pas weer aan de lader terwijl dit bij m’n 4s soms al om 2 a 3 uur in de middag was. Dit hebben ze dus goed voor elkaar en kan alleen maar beter worden met de iPhone 6!

  28. Groter scherm lijkt mij zeker wat ! Ik heb nu alweer bijna 4 jaar me iPhone 4 werkt nog prima qua accu dan voor de rest word me tel aardig traag met alles zelfs met typen ๐Ÿ™ maar goed groter scherm ! Want ja de 5 / 5s valt me qua scherm erg tegen ๐Ÿ™

  29. Origineel geplaatst door Johann
    Als het scherm minimaal 4,7 inch wordt, stap ik misschien over. Anders houd ik het bij mijn HTC One.

    Veel plezier met je HTC :’)

    Origineel geplaatst door Donstil
    Haha iedereen die beweert dat een grotere iPhone niet in je broekzak past moet even van de Apple wolk stappen en weer met twee benen op de grond komen staan.
    Als een 5โ€ณ device (HtC one / Samsung s4) niet in je broekzak past moet je toch eens naar je kleding style kijken.

    Dit zijn de jaren ’90 niet meer hoor. Mr. Outdated met een tablet in z’n broekzak hoeft mij niet van kritiek op mijn kledingstijl te voorzien, dankjewel ๐Ÿ˜‰

  30. Ik kan niet wachten voor de iphone 6 ik heb nu de iphone 5 waar ik ook erg tevreden over ben! Alles draait soepel bij de iphone ben erg tevreden, laat hem maar komen de 6

  31. Origineel geplaatst door Donstil
    Haha iedereen die beweert dat een grotere iPhone niet in je broekzak past moet even van de Apple wolk stappen en weer met twee benen op de grond komen staan.Als een 5โ€ณ device (HtC one / Samsung s4) niet in je broekzak past moet je toch eens naar je kleding style kijken.

    Groter is NIET beter, veel mensen willen dat om iets te compenseren, laat Samsung die grote belachelijke spullen maar maken, iedereen keert er ooit van terug hoor!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.