Zwarte MacBook

Reacties voor: ‘Massaproductie van twee nieuwe MacBook Pro’s gestart’

De massaproductie van de nieuwe 14- en 16-inch MacBook Pro zou gestart zijn. Al eerder gingen er geruchten dat de productie van de nieuwe MacBook Pro in de tweede helft van 2021 zou beginnen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 8 reacties

  1. dat wordt een no-brainer 😉 was het maar al september 😛

  2. Niet per se nodig, maar ik upgrade graag mijn 2016″ maxed-out 15″ voor een mooi 2021 model. Naar mijn gebruik gekeken, mag het wel weer. 🙂

  3. Ik ben erg benieuwd dat Apple silicon gaat doen in de 16” MacBooks en iMacs.

  4. Ik had eigenlijk gehoopt dat ze rond WWDC 2021 zouden worden gepresenteerd/gelanceerd maar moet dus nog even geduldig zijn……maar mijn MacBook Pro late 2013 is toch zijn leeftijd aan het tonen……..

  5. (Red.) Artikel bijgewerkt na vermoedelijke start van de massaproductie.

  6. Voor veel van de mensen een absolute over kill, zo ook voor mij. Al zou ik heel blij zijn geweest als we deze nog konden bestellen gedurende de ‘back to school’ actie. De mogelijke nieuwe designkeuze weerhoud mij er vooralsnog van om de huidige MBa te kopen. Al is het wellicht een verstandiger idee om de huidige MBa te kopen dan wederom in de valkuil van early adopters te vallen ( de geplaagde MBp15 2016).

  7. Eindelijk! Ik wacht al zo’n lange tijd op deze modellen! Ik heb de butterfly keyboard generatie overgeslagen dus ik zit mijn late 2013 MacBook Pro als een lijk over de finishlijn aan het slepen. Maar die gaat dan vervangen worden met de nieuwe 16 inch

  8. @Thomas: Hier hetzelfde, al is mijn macbook pro nog een jaartje ouder (eind 2012)

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.