Reacties voor: ‘Productie iPhone 5S start in juni’

De productie van de iPhone 5S begint in juni. Dat zegt de Japanse krant Nikkan. Ook WSJ wees al op productie in juni en lancering in de zomer van 2013.
Lees het complete artikel → ‘Productie iPhone 5S start in juni’

Reacties: 19 reacties

  1. Gek dat er ondanks het heklaag om gebrek aan innovatie het JUIST s de S modellen zijn die het meest verkopen.

  2. Word vast weer zo’n saai ding die alleen maar ‘weer’ sneller is..

    Ze moeten echt met iets goeds komen om fr s4 te evenaren.. enige minpuntje daar is hun half afgeronde oogscroll functie. Maar verder.. en dan voornamelijk de software.

    Klein simpel ding. Om mijn s3 te unlocken kan ik over het hele scerm swipen

  3. Gaan ze een nieuw scherm gebruiken dan? Dat lijkt me sterk. Dus de productie za gewoon doorgaan zoals deze is, alleen even opgeschroefd voor de introductie van de 5S.

    Schermen van de 3g->3gs, 4 ->4s zijn steeds gelijk gebleven. Dus nu ook.

  4. @Gosat: Uhmm, de iPhone 4 en 4s hebben een Retina Display, dat is toch een heel ander soort scherm als de 3 en 3gs

  5. Mja, als ze alleen maar een betere camera en processor indoppen ist toch geene vetten ze, ze gaan toch nog iets anders moeten steken ;).
    Want ik doe ieder jaar opleg van ong 300 euro maar 300 euro opnieuw betalen voor alleen een wat sneller proccessor en camera??
    Afwachten.

  6. De enige vernieuwing die wat mij betreft echt moet is ondersteuning voor de Europese 4G/LTE frequenties. Het kan toch niet zo zijn dat nu zelfs budgettoestellen al 4G gaan ondersteunen en de Iphones achter blijven lopen door alleen 4G op de 1800 band te leveren. 4g op de 800 band (KPN, Vodafone en Tele2) geeft betere dekking voor snel internet dan het antieke 2G gsm netwerk ook binnenshuis of binnen op kantoor. Beter dan de 1800 band op 4 G die T-Mobile gaat gebruiken. In binnen en buitenland belangrijk dus.

    Waarom hoor ik niemand over deze 4G ondersteuning?

  7. @kasuja: Ik ben benieuwd of Apple nu af stapt van de S modellen en zijn game upstept met iets nieuws.De competitie is apple al voorbij op bouw kwaliteit als je kijkt naar de HTC ONE. En ook op software begint iOS toch echt leeftijd te laten zien.Heel iOS mag van mij op de schop. Het is nu te betuttelend van opbouw. De Hardware is krachtig genoeg om er de desktop versie van OSX op te draaien. iOS en OSX mogen van mij één worden Eén OS dat zich aanpast aan het beschikbare (actieve) scherm formaat. Hybride software die daar weer mee over weg kan. En BAM iedereen kan weer terug naar de teken tafel. Met wat aanpassingen is OSX touch geschikt. Dan heb je ineens meer mogelijkheden dan ooit en meer dan welk ander mobiel besturingssysteem ooit. Apple moet het alleen willen. Ik denk dat apple daarmee zijn computer markt aandeel in een klap vergroot. Denk aan de mogelijkheden wanneer je aan je smartphone via een lightning dock of misschien zelfs draadloos een keyboard , monitor/TV en printer kan voeden met jou content. Proof of concept is de Apple TV. Als de iPhone snel genoeg is heb je OSX in je broekzak met al je data synchroon op je device en iCloud.Maakt niet uit waar je bent. Je content schaalt mee naar het gewenste formaat.

  8. Origineel geplaatst door Ramon
    Word vast weer zo’n saai ding die alleen maar ‘weer’ sneller is..Ze moeten echt met iets goeds komen om fr s4 te evenaren.. enige minpuntje daar is hun half afgeronde oogscroll functie. Maar verder.. en dan voornamelijk de software.Klein simpel ding. Om mijn s3 te unlocken kan ik over het hele scerm swipen

    Bij Samsung is het meestal toch ook alleen maar weer een sneller toestel? Met wat betere specs..en nu zelfs ook al bijna hetzelfde uiterlijk.
    Nieuwe Software komt er sowieso met iOS 7, dus afwachten wat daar in zit.

  9. Hopelijk is de software meer dan een nieuwe skin en 3 features die we niet eerder hebben gezien.

  10. @Ramon: Saai? Bekijk uw s3 nog eens goed en zeg mij dan wat er saai is.

  11. Dit maar dan van Apple.

  12. 12-11-2012 Gerucht: ‘Proefproductie iPhone 5S start in december’
    2-1-2013 ‘iPhone 5S in juni verkrijgbaar in meerdere kleuren’
    15-1-2013 ‘Productie iPhone 5S begint in maart, juni/juli in de winkel’
    6-3-2013 Gerucht: ‘Productie iPhone 5S bij Foxconn gestart’
    20-3-2013 Gerucht: ‘iPhone 5S en iPad 5 op 29 juni onthuld’
    08-05-2013 “Productie iPhone 5S start in juni’

    Whats next?

  13. Origineel geplaatst door Gosat
    Gaan ze een nieuw scherm gebruiken dan? Dat lijkt me sterk. Dus de productie za gewoon doorgaan zoals deze is, alleen even opgeschroefd voor de introductie van de 5S.Schermen van de 3g->3gs, 4 ->4s zijn steeds gelijk gebleven. Dus nu ook.

    Neen, er staat toch duidelijk dat de schermen vrijwel gelijk zullen zijn dan de huidige iPhone 5. Het zijn gewoon andere fabrikanten.

  14. @Kleine jan: waarschijnlijk het zoveelste bericht dat de 5S er aan komt…

  15. @Ramon: We hebben het hier over iPhones en niet over Galaxys… -__-“

  16. Origineel geplaatst door Kleine jan
    12-11-2012 Gerucht: ‘Proefproductie iPhone 5S start in december’
    2-1-2013 ‘iPhone 5S in juni verkrijgbaar in meerdere kleuren’
    15-1-2013 ‘Productie iPhone 5S begint in maart, juni/juli in de winkel’
    6-3-2013 Gerucht: ‘Productie iPhone 5S bij Foxconn gestart’
    20-3-2013 Gerucht: ‘iPhone 5S en iPad 5 op 29 juni onthuld’
    08-05-2013 “Productie iPhone 5S start in juni’Whats next?

    5s leverbaar in september, haha

  17. Als het scherm niet minimaal 5 inch is, kan apple van mij de finger krijgen met hun iphone en stap ik na 5 jaar trouw gebruik over op een samsung!

  18. De slechte LTE band ondersteuning weerhoudt mij van t kopen van een iphone nu. Dus ze mogen van mij morgen een andere mét de juiste ondeersteuning uitbrengen en dan koop ik hem morgen. Eerder niet

  19. @Trap: Is de beschikbaarheid van 4G-netwerken voorlopig niet een groter probleem? Nou ja, probleem… beyond first world problem.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.