Reacties voor: ‘Productie iPad 2 start in februari, mogelijk beperkte verkrijgbaarheid’

De Chinese krant Commercial Times stelt dat de iPad 2 vanaf februari in productie gaat en dat er aanvankelijk mogelijk sprake is van beperkte verkrijgbaarheid.
Michel Lusthof -

Reacties: 12 reacties

  1. stating the obvious…

    logisch dat de productie van start gaat in de komende maanden als er in April een nieuwe generatie te koop moet zijn.

  2. Denken jullie dat ze ook een nieuwe appstore gaan maken ,want met de huidige 350000 apps kan een ipad alleen maar iets sneller en meer geheugen hebben , al de rest is o overbodig
    Steve kennend ziet hij enkel tactisch

    Hij laat de rest van de fabricanten zijn gang doen , hij heeft genoeg aanhangers die toch blindelings volgen
    Zelfs enkel een witte kleur voor de ipad 2 zal genoeg zijn om massaal te verkopen

  3. Origineel geplaatst door Nanoman
    Denken jullie dat ze ook een nieuwe appstore gaan maken ,want met de huidige 350000 apps kan een ipad alleen maar iets sneller en meer geheugen hebben , al de rest is o overbodig
    Steve kennend ziet hij enkel tactisch Hij laat de rest van de fabricanten zijn gang doen , hij heeft genoeg aanhangers die toch blindelings volgen
    Zelfs enkel een witte kleur voor de ipad 2 zal genoeg zijn om massaal te verkopen

    Uistekende analyse!!

  4. @Nanoman
    Offtopic: Steve kennende ziet hij alleen medicijnen

    Ontopic: goed gezegd!

  5. @Marcooo:

    grappig dat het aantal aanhangers nog altijd blijft groeien.
    als apple producten zou uitkauwen zonder iets van innovatie dan zouden de gebruikers aantallen juist constant moeten blijven in plaats van groeien.

    😉

  6. Ik kijk wel uit naar de iPad 2. Ik laat de geruchten voor wat ze zijn. Hoe hij er uit ziet weten we pas over een paar weken. Tegen die tijd heb ik genoeg tijd om de concurrenten te proberen.

  7. Ben nog erg tevreden over m’n huidIge iPad. Voordat ie hier in de winkels ligt zit je alweer tegen december aan en dan kijk ik wel of het de moeite waard is om hem om te ruilen.

  8. Eerst USA, en dan een paar maanden later Europa?
    Ben ik blij dat ik in Mei in de States ben voor mijn baas.

  9. Het Knekkie
    Die aanhangers groeien enorm inderdaad
    Maar komt dit niet door dat die aanhangers en geruchten de beste gratis reclame maken ?
    Ik ben ook een zeer grote fanaat , maar sinds de 1 ste iPhone is er spijtig ook niets anders gebeurd dan verbeteringen en kopies van anderen Zoals cydia
    En buiten een grote scherm en een hoop mankemenden is de huidige iPad niets anders dan de iPhone of iPod

  10. Origineel geplaatst door Nanoman
    En buiten een grote scherm en een hoop mankemenden is de huidige iPad niets anders dan de iPhone of iPod

    De iPad is inderdaad een iPod Touch met een groot scherm. Maar dat is precies waarom het apparaat een heel andere toepassing heeft. Een laptop is ook niets meer dan een computer in een draagbare vorm, toch gebruik je een laptop op een heel andere manier dan een computer (en in sommige gevallen op dezelfde manier).

    Met het aftekenen van een iPad als een grote iPod, doe je het apparaat veel te kort.

    Of Apple wel voldoende innoveert tussen z’n releases, zet ik ook mijn vraagtekens bij. Apple heeft de smartphone markt op z’n kop gezet met m.n. het touchscreen en de AppStore, maar elke volgende release is een voortborduursel daarop.

    Echter belangrijk om te weten is dat innovaties vaak in golven komen. De techniek om hele andere dingen te doen is er al, maar je moet ook op het juiste moment de markt ermee betreden. Daarbij is Apple ook niet gek, zolang ze de concurrentie maar iets voor blijven (of dit nou techniek is of marketing is), doen ze het voor stakeholders goed.

    In een kleine vier jaar zijn we onze telefoon heel anders gaan gebruiken. Over een paar jaar zal daar weer een grote verandering in komen, tot die tijd zul je incrementele veranderingen zien.

  11. @Knekkie

    Mijn reactie op Nanoman was cynisch bedoeld. Onzin van de bovenste plank die hij uitkraamt en mogelijk was hij dronken toen hij het niet te volgen berichten gemaakt heeft.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.