Reacties voor: Gerucht: ‘Apple Car komt in 2024 met revolutionaire accu’

Volgens informatie van Reuters gaat Apple in 2024 beginnen met de productie van de Apple Car. Het gaat hier om een eigen auto onder het merk Apple. Er zou al sinds 2014 aan zijn gewerkt.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 19 reacties

  1. Ik zie mezelf nog niet met een Apple car rondrijden lol waarschijnlijk gaat die voor de gewone mens onbetaalbaar zijn net zo als veel van hun andere producten

  2. Alleen op te laden bij een Apple oplaad punt. Voor een veel hogere prijs dan normaal. En alleen te onderhouden bij Apple dealer.

  3. Apple Car(e) met de e van elektrisch.
    Bestaat allang. 😉

  4. Apple Carplay zal een optie zijn vermoed ik. Ik schat van € 1000 (kuch monitor stand kuck kuch).

  5. Origineel geplaatst door Dito
    Ik zie mezelf nog niet met een Apple car rondrijden lol waarschijnlijk gaat die voor de gewone mens onbetaalbaar zijn net zo als veel van hun andere producten

    De eerste elektrische auto’s van de meeste merken zijn ook niet betaalbaar. Dat is zodat de ontwikkelingskosten eruit gehaald kunnen worden

  6. Ik zou liever zien dat ze die nieuwe batterij techniek eerst in de bestaande producten gaan toepassen. Ik denk dat het project Titan een interessant onderzoeksproject is en kan leiden tot mooie innovaties, maar niet als ultiem doel heeft een echt auto op de markt te gaan brengen. De eigen Apple chips met hun krachtige neural engines zijn wel super interessant voor autonome rijfuncties, waar bestaande autobouwers ook geïnteresseerd is zijn.

  7. Het wiel opnieuw uitvinden zullen ze niet doen, ik verwacht dat ze de actieradius en laadtijd aan gaan pakken.
    Tegen 2024 zullen ook andere fabrikanten zich verder ontwikkelt hebben dus wordt het interessant om te zien hoe zich dit ontwikkeld.

  8. Schoenmaker blijf bij je leest…
    Zouden ze beter eens een Apple TV toestel maken. Zoals bvb Philips en Sony met Android doen.
    Ooit sprake geweest dat ze op die manier gingen samen werken met Loewe. Stille dood gestorven blijkbaar…

  9. Ik hoop dat hij een betere accu duur krijgt dan iPhones daar zit al jaren geen groei meer in

  10. Apple Car pro MAX voor meer mensen te vervoeren, de station van Apple 😂😂

  11. Zal er dan wel een laad kabel mee geleverd worden?

  12. “Volgens de doorgaans betrouwbare analist Ming-Chi Kuo komt de Apple Car tussen 2023 en 2025 op de markt.”

    2024 dus…😉
    (er tussenin betekent namelijk, in het midden)

  13. @Nick: Interessante vraag idd. En wordt het een kabel met lightning of USB-c?

  14. Ambitieus en een gerucht. Apple heeft geen ervaring met wat dan ook op het gebied van auto’s. Daarbij hoort namelijk een omvangrijk en duur servicenetwerk (verkooppunten maar ook en vooral garagebedrijven voor reparaties en een stukje onderhoud). Tesla had en heeft hier al moeite mee maar had de tijd mee in de zin van de enige fabrikant te zijn met serieuze plannen op het gebied van elektrische auto’s. Die tijd is al lang voorbij. Koreanen, Japanners, Duitsers- autofabrikanten van formaat met gigantische ervaring, fabrieken, netwerken zijn op vlieghoogte met Tesla en zullen Tesla heel snel voorbij vliegen. De VW ID 3 en 4 zijn mooie voorbeelden – nog niet perfect qua software, maar de hardware verslaat Tesla al dik. Laat staan waartoe Toyota en Honda al in staat zijn. En dan zou Apple autofabrieken uit de grond stampen met alle ellende van toeleveranciers, crash tests etc. Ik geloof er niks van. Misschien een handje vol hand made voertuigen voor heel veel geld. Misschien komen we op het punt wat Microsoft met Nokia heeft beleefd- als Apple al plannen zou hebben autofabrikant te worden.

  15. Origineel geplaatst door Gert
    Schoenmaker blijf bij je leest…

    Zouden ze beter eens een Apple TV toestel maken. Zoals bvb Philips en Sony met Android doen.

    Ooit sprake geweest dat ze op die manier gingen samen werken met Loewe. Stille dood gestorven blijkbaar…

    Doen ze toch? Gekscherend lijkt een tesla steeds meer op een computer dan op een traditionele auto😂

  16. @Jaap Couro: Had Apple wel ervaring met telefoons of mp3 spelers?

  17. De kosten van Apple Care zijn afhankelijk van de lak… bij metallic lak is Apple care een factor 10 duurder dan bij standaard niet-metallic lak (de zgn Red edition Apple Car)…

  18. Origineel geplaatst door Alexander
    @Nick: Interessante vraag idd. En wordt het een kabel met lightning of USB-c?

    Ja lightning! Ik zie t al voor me. Zo’n ding in een auto geplugd 🤣😂😅

  19. Ik heb er weinig vertrouwen meer in. Beter had Apple op dat moment wél Tesla gekocht. En ook Netflix voordat het goed doorbrak. En Sharp toen het (bijna) failliet ging of Sony toen het slecht ging met hun televisie afdeling. Allemaal gemiste kansen.
    In de berichten van de afgelopen jaren lijkt ‘project Titan’ alleen maar afgeschaald in plaats van uitgebreid, dus ik zie er nog niet gauw een behoorlijk product uit komen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.