Reacties voor: ‘Productie A9-chip bij Samsung gestart’

Samsung is begonnen met de productie van de A9-chip. Deze SoC zal vermoedelijk worden gebruikt in de iPhone 6s en iPad Air 3.
Lees het complete artikel → ‘Productie A9-chip bij Samsung gestart’
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 26 reacties

  1. Mooi, kan niet wachten tot de 6S verschijnt, kunnen we eindelijk de 6 vergeten. Hopelijk heeft de 6S wel wat de 6 niet heeft: verbeterde batterijduur, Siri NL (in iOS9), minimaal 256 GB, Saffier glas, USB3.0 of Thunderbolt connectivity, geen kwetsbaarheden door te slanke vormgeving, etc.

  2. Dan gaat dat jou ongeveer een kleine 1400 euro kosten met 256 gig :p

  3. Content met me i6 ik wacht wel op de i7

  4. Origineel geplaatst door Wachter: Mooi, kan niet wachten tot de 6S verschijnt, kunnen we eindelijk de 6 vergeten. Hopelijk heeft de 6S wel wat de 6 niet heeft: verbeterde batterijduur, Siri NL (in iOS9), minimaal 256 GB, Saffier glas, USB3.0 of Thunderbolt connectivity, geen kwetsbaarheden door te slanke vormgeving, etc.

    Waarom wil je de 6 vergeten? Minimaal 256 gb? Wat wil je er mee? Ik heb nu 16 gb en heb hier genoeg aan. Dit komt onder andere omdat ik mijn foto’s op de cloud bewaar. Siri in NL? Je kan gewoon Nederlands praten tegen siri hoor! Probeer het maar eens uit met speel muziek af.

  5. Graag een nieuw 4″ model met deze chip iOS 9 enz 🙂

  6. Ik zou graag de 6s waterdicht willen zien!

  7. De iPhone 6 en 6 Plus is nou een 2 maanden te krijgen, en het gezeik over de opvolger begint al.

  8. Niet te geloven…
    @ Wachter… waarschijnlijk zou je beter “wachten” tot de iPhone 23s, dan zal die hopelijk perfect zijn. (maar natuurlijk net iets minder dan de 24..)

  9. Ik wil dat de iphone 6s kan vliegen en schoonmaken.
    oja hij moet ook kunnen koken enzo

  10. @Wachter: ik heb de 6 en ik ben er best tevreden mee, Siri in het Nederlands heeft al niets met het type iPhone te maken en de kwetsbaarheden? Daar mag je wel wat duidelijker over zijn en de rest dat je aanhaalt, thunderbolt aansluiting, vergeet het maar. Misschien en ik zeg misschien ooit in de iphone 7. Je weet toch dat de verbeterde versie van een iphone niet zoveel verschillen bied als die dat jij aanhaalt.

  11. Origineel geplaatst door Wachter
    Mooi, kan niet wachten tot de 6S verschijnt, kunnen we eindelijk de 6 vergeten. Hopelijk heeft de 6S wel wat de 6 niet heeft: verbeterde batterijduur, Siri NL (in iOS9), minimaal 256 GB, Saffier glas, USB3.0 of Thunderbolt connectivity, geen kwetsbaarheden door te slanke vormgeving, etc.

    Luidop dromen kan leuk zijn hé, je hebt blijkbaar geen iPhone 6 want dan zou je zo geen onzin uitkramen, ik heb de 64GB omdat 16GB in de toekomst misschien wat krap gaat worden, meer dan genoeg, misschien overstappen naar Android jij?

  12. Origineel geplaatst door justin w:
    Waarom wil je de 6 vergeten? Minimaal 256 gb? Wat wil je er mee? Ik heb nu 16 gb en heb hier genoeg aan. Dit komt onder andere omdat ik mijn foto’s op de cloud bewaar. Siri in NL? Je kan gewoon Nederlands praten tegen siri hoor! Probeer het maar eens uit met speel muziek af.

    Zelfs met foto’s in de cloud is 16Gig aan de lage kant, ik hoop daarom dat de 6S een instapmodel van 32 hanteert. En Nederlands tegen Siri praten kan je doen, maar “spell music off” is de enige logische vertaling die Siri kent op jouw suggestie, gaat niet werken dus.

  13. Dan zal die A9 wel eerst in de nieuwe 4K-ATV (ATV4) komen,heerlijk! Gelijktijdig met de iWatch die dan dienst doet om via Siri de ATV aan te sturen…..

  14. Origineel geplaatst door justin w:
    Siri in NL? Je kan gewoon Nederlands praten tegen siri hoor! Probeer het maar eens uit met speel muziek af.

    Dat is geen Siri. Je gebruikt de normale spraakbediening!

  15. Ik heb de 6 net 2 weken. Dus dat bla bla over de 6s mag nog even weg blijven. Top toestel trouwens. Alleen al de verbeterde wifi is al de upgrade waard.

  16. @Wachter:

    Wat een onzin reactie. De iphone 6 is een perfecte Iphone!!

  17. Waar is de tijd gebleven dat je gewoon levenslang een telefoon met draaischijf had!? Niet dat ik daarnaar terugverlang, maar een paar maandjes na de release komt het wel heel zielig over als je nu met een ontevreden gezicht over de iPhone 6 praat. Verstuurd met mijn ouwe trouwe 4s.

  18. Heb een iPhone 6 64gb

    Geen klagen, loopt als een trein! Als het aan mij ligt voorlopig geen opvolger…

    Kijk wel uit naar de Apple Watch

    Stabiliteit in iOS en Yosemite, vooral de laatste is voor mij veel belangrijker dat ze daar maar aan sleutelen cq verbeteringen aan brengen.

  19. Ongelooflijk dat gezeur van die ‘Wachter’! Het is inderdaad wel zeker dat je geen iPhone 6 hebt, want nu nóg zeggen dat de batterijduur verbeterd moet worden is wel érg naast de waarheid! Die is met de iPhone 6( ) enorm verbeterd en was al veel beter bij de iPhone 5S. Ik heb iPhone 6 en krijg de batterij op één dag vrijwel nooit leeg en ik ben een wel heel intensieve gebruiker. Batterij gaat vaak 30 uur of langer mee. Bij iedereen die ik ken met iPhone 6 (onder andere m’n kinderen en vriendin) zijn ze allemaal bijzonder tevreden over de snelheid, de prima camera, het beeldscherm en de lange batterijduur. Het enige dat klopt is dat 16GB tegenwoordig eigenlijk te weinig is. Ik heb 64 GB genomen. Dat krijg ik bijna niet vol. Intussen > 1000 songs erop staan, 2000 foto’s en heel wat filmpjes.

  20. @macaanzee:

    De batterijduur op de 6 is nauwelijks beter dan op de 5s. De 6 plus is daarentegen wel een stuk beter.

    256 gb snap ik ook wel, jij hebt bijvoorbeeld 1000 nummers, ik bijna 23 duizend.

  21. 6s: camera steekt niet meer uit, 2gb ram, tricore cpu, nfc not Apple pay only, beats iPhone speakers, beats oordopjes, 6s plus double window op landscape..

  22. @suleyman: nee, misschien, nee, ja, nee, nee, zeker niet

  23. @Pieter: de tijd zal het leren..

  24. Origineel geplaatst door suleyman: 6s: camera steekt niet meer uit, 2gb ram, tricore cpu, nfc not Apple pay only, beats iPhone speakers, beats oordopjes, 6s plus double window op landscape..

    Spijtig dat veel mensen (lees: de meerderheid) het nut van de uitstekende camera niet in ziet. (‘: heb er zelf totaal geen last van. En zeker niet met een 0.3mm case..

  25. @sergi: Vertel maar wat de nut is.. Ik zie er helemaal geen voordeel in.

  26. @Tobias: Laten ze een 16-32-64 en een 128 GB maken dan is er voor ieder wel iets

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.