Reacties voor: Steun de strijd tegen aids met rode Beats-hoofdtelefoon en -speaker

Met de citrusrode Beats Solo3 Wireless en Pill+ Speaker kun je de strijd tegen aids steunen. Apple heeft speciale edities van deze producten uitgebracht.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 7 reacties

  1. pfff zoveel geld voor een koptelefoon die niet in verhouding staat met de kwaliteit van het geluid….is wel een erg gulle gift voor het goede doel….

  2. @dirk: bedankt voor de tip, Dirk

  3. Voor mij geen Beats. Het is zo ongeveer de slechtste koptelefoon die ik in dat prijssegment gehoord heb. Dan liever een Sennheiser, AKG of Bose. Rood of niet. Uiteindelijk gaat het om de kwaliteit, niet om de kleur of het goede doel. Als je dat wilt steunen, kan dat ook op een andere manier.

  4. Mensen blijven ook maar beweren dat beats slecht is. Ik word daar zo moe van. Koop het niet als je het niet wil kopen, maar goed spul is het wel.

  5. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  6. Misschien is Beats alleen te gebruiken als je rap muziek luistert. Hoge tonen zitten er nauwelijks in.

  7. @Daan: Inderdaad, de kwaliteit van beats is vandaag de dag gewoon goed.
    Ik luister muziek met veel hoge en lage tonen en mijn beats doen het uitstekend!

    En ja ik heb ook bose & sennheiser gehad.
    Ook in dezelfde prijsklasse.

    Qua geluid doen ze niet erg aan elkaar onder, daarnaast heeft iedereen een andere smaak van wat ze wel goed vinden klinken en wat niet.

    Helaas is tegenwoordig iedereen een zelfbenoemde expert op het gebied van geluid, tja als je dan niet op de haat-bandwagon spring dan ben je niet cool of serieus te nemen blijkbaar.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.