Reacties voor: Met LowLight Plus van ProCamera tasten je foto’s nooit meer in het duister

Professionele fotografie-app ProCamera heeft een mooie update gekregen, die de indrukwekkende LowLight Plus-modus toevoegt om betere foto's in het donker te maken. Ook is de HDR-optie verbetert en de Apple Watch-app uitgebreid.
Lars Paymans -

Reacties: 10 reacties

  1. Ik gebruik al jaren cortex cam. Maakt geweldige fotos in donkere settings die extreem weinig ruis hebben. Met instaflash pro kan ik ze eventueel ook lichter maken.

  2. Vanavond uitgeprobeerd, maar verbluffend goede resultaten.

  3. Ik zie de in app aankoop mogelijkheid niet? Weten jullie waar die zit?

  4. Interessant dit!
    Dat een statief nodig is is wel wat minder praktisch als je ‘s avonds een foto tijdens een etentje wilt maken ofzo..

    Wat anders;
    Wat me vooral opvalt is dat de standaard Video app van de Iphone geen zin meer heeft als het wat schemert, zelfs gewoon in de woonkamer ‘s avonds niet..
    Opnames hebben alleen overdag zin eigenlijk, terwijl de standaard foto app tijdens schemering nog prima werkt
    Is hier geen app of oplossing voor?

  5. @mook: Wat je eens moet proberen is de schermhelderheid helemaal omhoog zetten.. Vaak valt het resultaat wel mee, maar omdat het al donker is, dimt je scherm ook nog eens helemaal. Als je die vervolgens op de felste stand zet is valt het opnemen in het donker nog redelijk mee.

  6. Ook aangekocht. Heel mooie app en levert heel mooie foto’s.
    Ik mis enkel de functie nog om panoramische foto’s te nemen. Daarvoor moet ik nu steeds naar de app van Apple overschakelen … puntje om aan te passen in een volgende update 😉

  7. Interessante app, maar uh, “Ook is de HDR-optie verbetert en de Apple Watch-app uitgebreid.” (in de korte beschrijving van het overzicht). Verbetert met een t? Tsjonge-jonge…

  8. Het blijft jammer dat de App Store in Nederland geen PayPal accepteert. Ik zou dit best willen proberen, maar geen beschikking over een creditcard.

  9. Origineel geplaatst door Ruben
    Het blijft jammer dat de App Store in Nederland geen PayPal accepteert. Ik zou dit best willen proberen, maar geen beschikking over een creditcard.

    Ga bijvoorbeeld naar http://digitaal.hema.nl en betaal met iDeal voor iTunes tegoed. Dan heb je binnen een paar minuten een code in je mail waarmee je in de App Store kan opwaarderen. Werkt prima.

  10. @Ruben: gewoon naar de Primera, Bart Smit of zulk soort zaken gaan en daar een iTunes kaart aanschaffen.

    Vandaag is het de laatste dag dat Kruidvat nog mooie aanbieding heeft met 20% korting.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.