Reacties voor: Problemen met downloaden app-updates in iOS 8: dit kan je doen

Moet je updates van apps op de iPhone en iPad meerdere keren downloaden in iOS 8? Je bent niet de enige: meer mensen hebben problemen met het downloaden van app-updates.
Bart Breij -

Reacties: 10 reacties

  1. Je kan nog meer doen:Je kan:-je iPhone, iPad of ipod uit het raam gooien- een boek gaan lezen om te kalmeren – tot 10000 tellen zonder te slikken- op de pc gaan gamen-een strip lezen- naar de sportschool gaan-gaan slapen- Chinees gaan leren- naar de supermarkt gaan- je tijd verspillen door dit soort berichtjes te posten – je neus proberen te likken- proberen om 3 minuten niet te ademen -autorijden- gaan chatten-op een stoel rondjes draaien-dood gaan-een baby verwekken( alleen vrouwen, sorry, miss in een latere update)-een gesprek met Siri houden- een foto van de binnenkant van je mond maken-en nog veel meerGoeie titel zeg 😉

  2. Het probleem zit hem zeker niet in iOS 8. Mijn iPhone 4 heeft hier ook een paar dagen last van gehad afgelopen weekend. Sinds maandagochtend werkt alles weer.

  3. Ik ga IOS8 niet eens downloaden. Ik wacht gewoon tot ik een 5S heb.

  4. Dat verklaart een hoop! Ik heb de update van Dropbox wel 4-5x opnieuw gekregen, vroeg me al af of ze iedere keer weer een belangrijke bug moesten fixen maar dat is dus blijkbaar niet zo.

    Met andere apps is het me tot nu toe nog niet opgevallen.

  5. Updaten van apps via iTunes lost bij mij het ‘download probleem iOS8’ op.

  6. Ik heb wel wat problemen!
    Apps kopen via iPhone iOS 8 clickandbuy buy wordt niet Ondersteund op dit apparaat.

  7. Soms willen aps bij mij niet downloaden

  8. Ik heb gisteren via iTunes een Back-up gemaakt, daarna mijn iPhone hersteld en de Back-up terug geplaatst. Daarna kon ik de apps wel goed updaten….. Voor korte duur, want zojuist krijg ik hetzelfde probleem met de marktplaats app.

    Denk dat we niks anders kunnen dan wachten op de fix van Apple 🙁

  9. Allemaal leuk en aardig al dit soort workarounds, maar eigenlijk is het toch van de gekke dat Apple een beta-versie durft uit te brengen van iOS8 als zijnde ‘the real thing’! Ik heb iOS8 niet geïnstalleerd en zal dat ook zeker niet doen voordat ik zeker weet dat het geen kinderziektes meer bevat. Ik hoor, zie en lees teveel verhalen over bugs en andere ellende. Apple wil blijkbaar te snel, te veel en te graag. Daardoor laat het steken vallen. Jammer!

  10. Ik heb er op mijn iPad last van. Daar heb ik de update (met expansion) van 1849 geupdatet, werkt thuis prima. Maar als ik in de trein zit, opent-ie de oude versie.

    Dit klopt niet, lijkt me of vergeet ik iets?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.