Reacties voor: Problemen bij lancering iPhone in China

De deal die afgelopen vrijdag bekend werd gemaakt door China Unicom geeft ze zo blijkt nu helemaal niet het alleenrecht om de iPhone in China te verkopen. Dit tot tegenstelling wat een directeur van China Unicom beweert.
Lees het complete artikel → Problemen bij lancering iPhone in China
Mike van Hoenselaar - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 12 reacties

  1. Wees blij , dan kunnen ze nog kiezen welke provider ze het beste vinden.Al is die app store voor mensen uit china wel een ander verhaal. Dan moeten er dus speciale apps in het chinees worden gemaakt.

  2. Mjah, als Apple zijnde zou ik een regering als die van China ook never nooit toegang geven tot m’n servers.

    Vraag me eigenlijk wel af waarom er in de iphone in china geen wifi mogelijkheid mag zitten.

  3. Is het dan gewoon niks om aparte server in china neer te zetten met alleen maar apps.
    Want wat hebben ze daar nou aan?

  4. 141 miljoen leden. Een iPhone kost 999,95 euro per toestel.

    Geloof me, Apple gaat er sowieso op voorruit 😛

  5. Ik lees;

    Zonder de Apple App Store verliest de iPhone erg veel waarde voor gebruikers.

    Maar Apple en China passen wel erg bij elkaar, Apple met zijn ondoorzichtige gesloten beleid en gesloten systeem en China met hun ondoorzichtige gesloten beleid en systeem.

    Die 2 komen er samen wel uit hoor. Apple wil heellll veelllll geld verdienen.

  6. Geen wifi.. In een land waar techniek vooraan staat.

    Wat heeft een regering van een land in godsnaam te maken met welk soort telefoons er wel en niet gebruikt mogen worden ??

    Ik begin steeds slechter en slechter over China te denken. Lekker vreten hebben ze zeker, maar daarbij ook de meest rare gedachte gangen die er maar bestaan.

  7. hihi China bepaalt op een wel heel rigide wijze wat er in hun land gebeurt. Apple bepaalt op een wel heel rigide wijze wat er met hun Iphones gebeurt.

  8. Interessante ontwikkelingen,… eens kijken hoe Apple daar mee om zal gaan.

  9. Origineel geplaatst door C.44Vraag me eigenlijk wel af waarom er in de iphone in china geen wifi mogelijkheid mag zitten.

    WiFi is sowieso verboden in China. Stel je voor dat mensen informatie overdragen waar ze wijzer van worden en de regering weet er niets van!
    @Phreak lemmon:
    Welkom in de boze buitenwereld. Je moet eens iets lezen over (de tijd van) Mao en zijn praktijken en je dan realiseren dat Mao nog steeds op een voetstuk staat, ook bij het gewone volk…
    Dan ga je pas slecht van China denken en begrijp je meteen waarom ze de touwtjes strak in handen willen houden…

  10. @Marc: Dat is volgens mij niet het geval. In bijna alle hostels waar ik vorig jaar verbleef, werd (gratis!) wifi aanboden (om over Starbucks maar niet te spreken). Dus als er een verbod is dan geldt dat waarschijnlijk alleen op mobieltjes.

    En wat betreft je opmerking: ” Je moet eens iets lezen over (de tijd van) Mao en zijn praktijken en je dan realiseren dat Mao nog steeds op een voetstuk staat, ook bij het gewone volk…” . Lezen is nooit een slecht idee, maar in dit geval is mijn advies: Don’t read, go see. Wat er zich binnenskamers/underground afspeelt in China, zou je nog wel eens kunnen verrassen.

  11. Ja Jobs prikt wel een vorkje (bami) met een paar bobo’s, kleedt de appstore een beetje uit en dan gaat het rollen.

  12. Waarom altijd zo moeilijk in china. Zucht.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.