Reacties voor: Probeer Windows RT op je iPad met de oplossing van Tabitop

Met Tabitop kun je Windows op de iPad gebruiken. Kies uit Windows 7 of 8, sluit een abonnement af en je kunt zonder iets te installeren de software gebruiken. Tenminste... als het werkt.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 10 reacties

  1. Kan het niet vinden in de appstore.

    Moet hij het systeem ook uit de cloud halen of zit deze al in de app? En hoe installeer je bijvoorbeeld Office, ook vanuit de cloud? Veel onduidelijk nog.

  2. Lijkt er op dat hij verwijdert is uit de appstore, dat of de apostore is onstabiel

    Daarnaast wil ik een app zien die niet rt maar de pro versie van windows 8 ondersteund

  3. Tabitop niet te vinden in de app store 🙁

  4. Bizar een €10 betalen per maand voor Windows hahaha nooit van me leven

  5. Of je installeert Teamviewer voor niets en laad je eigen windows pc in. Als ik het artikel zo lees doet die app niets anders, behalve een virtuale windows installatie leveren. Maar op de iOS devices staat niets van windows.

    Alleen interessant wanneer je geen windows computer hebt.

  6. @Michiel:

    Ik heb geen Windows pc, waarom zou dit voor mij nu interessant zijn?

  7. Wat een onzin, die foto van de man met de iPad met Windows in het bos. Alsof je daar een snelle verbinding zonder datalimiet gaat hebben…

  8. Wat een onzin, die foto van de man met de iPad met Windows in het bos. Alsof je daar een snelle verbinding zonder datalimiet gaat hebben…

  9. Lijkt inderdaad niets meer dan Rdp naar Windows computer in de cloud. Da’s echt een andere (lees mindere) ervaring dan een native draaiend besturingssysteem.

  10. Origineel geplaatst door Michiel
    Of je installeert Teamviewer voor niets en laad je eigen windows pc in. Als ik het artikel zo lees doet die app niets anders, behalve een virtuale windows installatie leveren. Maar op de iOS devices staat niets van windows. Alleen interessant wanneer je geen windows computer hebt.

    Mee eens, maar als je graag Windows 8(.x) wilt gebruiken, kun je nog beter de Remote Desktop app van Microsoft gebruiken ipv. Teamviewer. De app is gratis, gebruik is gratis, geen nagscreens en het belangrijkste, volledige ondersteuning van de touch-interface van Windows 8 inclusief alle gestures en het eigen on-screen keyboard van Windows. Niet dat ik de touchinterface van Windows 8 handig vind, maar voor wie het graag wil proberen is dit een leuke optie.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.