Reacties voor: Prizmo Go digitaliseert teksten en laat je deze bewerken

Prizmo Go is een handige app waarmee je teksten van documenten mee kunt herkennen en bewerken. Prizmo Go leest de tekst ook voor, wat goed van pas kan komen bij bijvoorbeeld het studeren.

Reacties: 2 reacties

  1. De makers hadden al een goede prizmo app. Welke ik veelvuldig gebruik. Weet iemand het verschil tussen deze go app en de “oude” app? Want op het eerste gezicht lijkt er geen verschil te zijn met de “oude” prizmo app.

  2. @Straaljager: Met de Prizmo app kunt u documenten scannen om die daarna uitgebreid te verwerken. Uiteindelijk is het mogelijk om van de verwerkte documenten een PDF te creëren. Deze kan dan worden opgestuurd.

    Met Prizmo Go is het mogelijk om alleen de tekst te exploiteren. Bovendien zorgt de app voor uitgebreide interacties met de tekst die genomen werd.

    Bijvoorbeeld: Voor website adressen hoeft u alleen maar op deze te tikken om er naartoe te gaan. Telefoonnummers kunnen worden gebeld en ‘Mail app’ kan geactiveerd worden door op een e-mailadres te tikken. Een fysiek adres wordt zelfs aangetoond in ‘Apple Kaarten’ & de navigatiefunctie kan vervolgens geactiveerd worden.

    Alles gaat veel sneller.
    Bovendien kunnen mensen met een visuele beperking ook Prizmo Go makkelijk gebruiken dankzij VoiceOver.

    Met de nieuwe app is het echter onmogelijk om een PDF document te creëren.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.