Reacties voor: Print en probeer nu de iPhone 6 en iPhone 6 Plus

Met onze handige template kun je precies zien hoe groot de iPhone 6 en iPhone 6 Plus precies zijn. Je hoeft hem alleen maar af te drukken.
Lees het complete artikel → Print en probeer nu de iPhone 6 en iPhone 6 Plus
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 53 reacties

  1. Ik had zelf met de hand al wat zitten kriebelen, maar dit is een stuk handiger!

    Top!

  2. Had ik ook al gedaan met een stukje papier…Het is duidelijk: de 6 is belachelijk groot..de 6 past niet of nauwelijks in m’n spijkerbroek..Ik mag hopen dat er nog’s een iPhone mini komt voordat m’n 5s aan vervanging toe is!

  3. Ook 3D? :-p

  4. @maui: Dan heb je toch wel verdomd kleine broekzakken

  5. Origineel geplaatst door maui
    Had ik ook al gedaan met een stukje papier…Het is duidelijk: de 6 is belachelijk groot..de 6 past niet of nauwelijks in m’n spijkerbroek..Ik mag hopen dat er nog’s een iPhone mini komt voordat m’n 5s aan vervanging toe is!

    Je moet m ook niet op A3 formaat afdrukken he:P, het lijkt me heel stug dat dit niet past, ik kan in ieder geval geen broek vinden waar t niet in past (in mijn kast dan:P)

  6. @maui: Ben je een vrouw? Want dan zou het inderdaad kunnen dat die niet in je broekzak past.
    Ik heb ongeveer de strakst mogelijke mannenbroek aan en daar pak 6 plus precies in.

    Ik was net klaar met kartonnen iPhones printen toen ik dit artikel zag. Dus toch nog maar even printen.

  7. De afmetingen kloppen niet bij het uitprinten. Of het ligt aan mijn eigen printer, maar het komt in ieder geval niet overeen met de werkelijkheid.

  8. Kan me voorstellen dat de 5.5 niet altijd goed past. Maar de 4.7 zal toch geen probleem zijn. Zo heel veel groter dan 5S is ie niet

  9. Mijn huidige 5,5 inch LG G2 is even groot als de iPhone 6. Terwijl de 6+ het 5,5 inch scherm heeft. Die is dan nog ong. 1,6 cm hoger.

  10. Ik wou de 5,5″ ook niet omdat ik dacht dat je het niet meer in je broekzak kan doen, maar nu ik dit heb uitgeprint zit ik wel erg te twijfelen of ik de 6 Plus neem.
    Het gaat namelijk wel passen (net even getest, want ik ken iemand met een note 3 en die past amper in zijn broekzak, maar het toestel is ook breder).

  11. 4,7 voor mij 🙂

  12. Grappig detail: Het nieuwe Iculture app icoontjes 🙂

  13. Super handig!!!! Dit ga ik zeker gebruiken om een keus te maken!!!

  14. In vergelijk met mijn 4S is de 6 toch wel heel groot..

    Speciaal 5S overgeslagen voor de 6 maar weet het nu even niet.. Toch maar naar de 5S denk ik.

    Maar mis je wel laatste techniek.

  15. Ik heb ze uitgeprint en op drie stukken karton afkomstig van een schoenendoos geplakt! (dit komt volgens mij nu wel overeen met de daadwerkelijke dikte van iPhone 6) Met Velpon lijm aan elkaar gemaakt en dan de randen wat gladder gemaakt met plakband. Dit geeft een super goede indruk van het formaat van de iPhone 6 en 6+.

    Mijn oordeel:
    5,5″ vind ik nog steeds belachelijk
    4,7″ is wel een stretch, maar nog steeds mogelijk om met één hand soort van comfortabel te bedienen

  16. Natuurlijk kan je hem ook in 3D afdrukken.

  17. @Tom van Zummeren: 5.5 had 5.0 moeten zijn.

  18. Zijn de icoontjes op de plus echt zo gigantisch?

  19. Origineel geplaatst door ric
    De afmetingen kloppen niet bij het uitprinten. Of het ligt aan mijn eigen printer, maar het komt in ieder geval niet overeen met de werkelijkheid.

    Het klopt idd niet precies…. mijn iphone 5 is een stuk groter dan die iphone 5s op de uitprint….

  20. Waardevol, dank je wel!

    Het resultaat is alleen wel wat tegenvallend. Want hij is toch best groot zo…

  21. Ik heb alvast een dummy van de iPhone 6 in bestelling, heeft me 6 euro gekost.

  22. Haha, dit deed ik vroeger altijd om te zien hoe klein m’n volgende nokiaatje nu weer zou zijn.
    Ik ga deze nu ook maar eens uitprinten. Goeie oude tijd 🙂

  23. Origineel geplaatst door Albiwalbi
    Grappig detail: Het nieuwe Iculture app icoontjes 🙂

    Zal ik je een geheimpje vertellen? Als je de website van iculture in het beginscherm zet krijg je ook dit logo’tje dus is dit het logo van de site

  24. Top gedaan!

    Echt een goed idee. En ik weet meteen hoe groot ze worden.

    Ik twijfel echt sterk.. Naast de maat wordt de 6 Plus ook flink zwaarder!

  25. Misschien ben ik wat cynisch, maar heb echt te doen met mensen die na dit artikel actief gaan printen…. Kom toch mensen, get a life……

  26. Super, dit geeft een goed beeld.
    Wow wat is die 6 plus groot. Ik ga dus voor de iPhone 6

    Many thanks

  27. What? Is er echt iemand die dit gaat printen. Wat zijn dit voor artikelen?

  28. @Erick: Niks mis met het pdf bestand. Mijn iphone 5 komt precies overeen

  29. Origineel geplaatst door Thomasl
    Misschien ben ik wat cynisch, maar heb echt te doen met mensen die na dit artikel actief gaan printen…. Kom toch mensen, get a life……

    En wie ben jij om te oordelen? Wij weten dadelijk precies welke iPhone we willen.

  30. Voor de historie misschien leuk als jullie de iPhone 3 en/of 4 ook toevoegen?

  31. Ik vind t meevallen had de Plus groter verwacht…. Nu ik het heb gezien wil ik de Plus… maar misschien ook de 6. pffff Ik wil ze in me handen hebben en dan een keuzen maken.

  32. Origineel geplaatst door GijsParadijs
    En wie ben jij om te oordelen? Wij weten dadelijk precies welke iPhone we willen.

    Hij oordeelt toch niet? Hij geeft gewoon een tip. Ik was van plan dit artikel actief te gaan printen, maar heb op advies van GijsParadijs toch maar een life geget. Bevalt goed moet ik zeggen. Lekker cynisch reageren op artikelen die niet in m’n straatje liggen enzo, heerlijk!

  33. Voor mij wordt het ook de iPhone 6. De 6 plus is mij veel te groot.

  34. @Tom van Zummeren: Gefeliciteerd Tom, je hebt nu een Samsung 😛

  35. Probeer zo’n groot ding in je normale broekzak te stoppen, wat heus wel lukt, maar ga dan maar’s zitten….dan raakt ie echt in de verdrukking…Maar misschien ben ik zelf wel groot geschapen..het is het één of ‘t ander heh…:P

  36. Haha! Ik dacht dat dit een grap was, maar er zijn dus serieus mensen die iPhone6 bouwpakketjes van karton uit gaan printen om te kijken of hij in je broekzak past… LOL!

    Overigens is het antwoord al ruimschoots gegeven door de overige 80% van de smartphone gebruikers die al jaren met 5″ of groter in hun broekzakken rondlopen. 😉

  37. Nu ik een hoop mensen hoor zeggen dat de plus meevalt, ga ik straks toch even kijken. Betekend wel dat ik misschien een kleine duizend euro moet gaan neerleggen. Dat is toch wel weer veel geld. 2200.- n oude florijnen oeps…

  38. @maui: Haha Geweldige reactie….

  39. @Michel: hahaha! daar heb ik ook last van. Uit nieuwsgierigheid de 6 en 6plus op wat karton geplakt, maar schrok je een hoedje toen ik die naast mijn 4s hield. Toch nog maar een paar nachtjes slapen welke het gaat worden. Qua spec’s graag de 6plus, maar dat formaat!!!

  40. Wij hebben de modellen van de iPhone 6 en 6 Plus geprint op onze 3-d Printer voor de broekzak test 🙂

  41. Zoals ik het zie klopt de grootte niet van de app iconen. In de PDF zijn deze gewoon vergroot, terwijl er bij de nieuwe iPhones meer ruimte komt tussen de iconen…

  42. Erg handig deze printpagina. Afmetingen kloppen precies, als je tenminste de PDF uitprint. Ik dacht er ook al over om zoiets te doen, maar kon nergens een liniaal vinden. Ik zat te denken aan een iPhone 6+, maar vind hem nu toch wel ̩rg groot. Ik hoop dat Apple in de toekomst de homebutton weg haalt (en bijvoorbeeld aan de zijkant plaatst Рof homebutton en Touch ID door het beeldscherm heen; moet toch kunnen) dan zou het beeldscherm over de hele voorkant kunnen en dat scheelt fors in het formaat. Moeilijke keus. Ik ben bang dat ik toch spijt krijg dat ik geen 6+ heb genomen als ik voor de iPhone 6 kies.

  43. Goed idee, bedankt voor de templates. Ik vind de 6 plus wat lang, maar de breedte gaat best. Past nog in een vrouwenhand. Nu ik met deze templates wat heb gefröbeld kan ik beter kiezen. Heb een voorkeur voor de Plus, want ik doe hem in een tas en niet in m’n broekzak en het grotere scherm vind ik prettiger voor tekst en beeld. Ik snap niet waarom er voor mannen niet meer manieren zijn om het ding te vervoeren. Aan de broekriem?

  44. Origineel geplaatst door Lezz
    Zoals ik het zie klopt de grootte niet van de app iconen. In de PDF zijn deze gewoon vergroot, terwijl er bij de nieuwe iPhones meer ruimte komt tussen de iconen…

    Zelf even de grootte van de app iconen gecorrigeerd volgens een screenshot van de Apple website 🙂 Als de redactie een kopietje wilt dan hoor / lees ik het wel…

  45. Handig. iPhone 6 Plus is te groot voor me. Als ik een iPhone ga kopen wordt het een 5S of een 6. Maar niet zo’n phabletachtig iets.

  46. De maten komen niet helemaal overeen.
    Als ik mijn iPhone 4S over de iPhone 5 sjabloon hou is ie net zo groot.

  47. Origineel geplaatst door HeldereKaas
    Haha! Ik dacht dat dit een grap was, maar er zijn dus serieus mensen die iPhone6 bouwpakketjes van karton uit gaan printen om te kijken of hij in je broekzak past… LOL!

    Ik lig ook in een deuk. Zie het al voor me… Een volwassen kerel die snel de avondtafel afruimt, waarop de vrouw denkt: Hmm.. Hij wil zeker wat van me. Maar nee, manlief gaat druk aan de slag met de schaar en lijm….. De vrouw denkt minzaam dat manlief eindelijk eens aandacht geeft aan dochterlief door zich ook eens op kleuternivo te begeven…
    Maar niets van dit alles, gulzig gaat het ene kartonnetje na het andere z’n broekzak in…. Alsof een dieptepunt geen grenzen kent gaat hij dit ook nog eens dolenthousiast melden op iCulture….. Nee echt, mijn weekend kan al niet meer kapot, wat een pret bij deze visualisatie……..

  48. Top dit! Ik heb hem net gelijk even uitgeprint, formaat eerst op 100% gezet zoals gezegd werd en het valt me erg mee!
    Ik was bang dat ik de 6 te groot zou vinden vergeleken met mn Iphone 4 die ik nu heb, maar hij is niet eens zo gek veel breder en nog steeds makkelijk vast te houden dus ik weet nu zeker dat ik voor de 6 ga!
    Dus thanks voor de uitprintbare versie! 😀

  49. Bedankt voor jullie printje. Echt geweldig!! Heb ze allemaal uitgeprint en op karton geplaatst. En moet eerlijk zeggen dat iPhone 6 plus me helemaal niet tegen valt. Heb nu een 5 en de 6 is maar nihil groter dan de 5.

    Dus ik ga voor de 6 plus!
    Bedankt iculture

  50. Klopt niets van! Vergelijk mn iphone5 ermee en die is een stuk groter dan op papier!…. of ik heb (per ongeluk) al 2 jaar een iphone6!?

  51. Nog een tip voor de redactie: gewoon de afmetingen erbij zetten. Dan kun je na het uitprinten even nameten of het klopt. Net zo makkelijk 😉

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.