Reacties voor: Prijzige Quicken voor de iPhone

Na PocketMoney heeft ook Intuit aangekondigd dat er een aangepaste versie van Quicken voor de iPhone komt. Voor de iPhone-vriendelijke website moet echter wel betaald worden.
Lees het complete artikel → Prijzige Quicken voor de iPhone
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 3 reacties

  1. Ik heb een beetje problemen met de toon van dit nieuwsbericht, in die zin dat het te veel een mening vertolkt. iPhoneclub is een goede site, die aan kwaliteitsvolle berichtgeving doet die aardig in de buurt komt van professionele journalistiek. Proficiat daarvoor. Maar bovenstaand bericht laat naar mijn gevoel wat te hard een mening doorschemeren.

    Een medium reikt zijn lezer feiten aan. Een mening, die zal je lezer zelf wel vormen…

    Voor de rest, nogmaals, uitstekende site. Jullie doen dat zeer goed.

  2. ketsjap, het is ook goed om te horen wat de site zelf denkt en van mening is.

  3. @Ketsjap: iPhoneclub is begonnen als weblog, niet als nieuwssite. In het begin waren de standpunten nog wel wat scherper geformuleerd. Doordat het publiek groeide zijn we wat milder geworden, vooral omdat we merkten dat bepaalde ironisch bedoelde opmerkingen niet door iedereen werden gewaardeerd/begrepen. Voor ons is iPhoneclub vooral een hobby en een leuke afleiding voor het ‘echte werk’ waarin we altijd wel onbevooroordeeld moeten zijn.
    Ik denk dat er twee manieren zijn om zo’n hypefenomeen als de iPhone te benaderen: inderdaad met droge berichtgeving (maar dat is er al genoeg), of met een knipoog waarbij je gekte ook wat relativeert.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.