Reacties voor: Preview: snel bladeren binnen Springboard met Orbit (jailbreak)

De ontwikkelaar Steven Troughton-Smith heeft naar aanleiding van de recente Springboard Exposé concept-video een nieuwe applicatie ingediend bij de Cydia Store: Orbit. Met Orbit kun je gemakkelijk bekijken op welke pagina je ook alweer die ene applicatie hebt staan, om vervolgens snel naar deze pagina toe te kunnen gaan.
Paul Pols - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 36 reacties

  1. En dat voor slechts $2 en het komt in de Cydia Store dus we hoeven geen zes weken te wachten. Kom maar op zou ik zeggen! 🙂

  2. Super!
    Bedankt voor deze goede review.
    Zodra het in de Cydia store staat, ga ik het uit testen.
    Ik hoop wel dat de nieuwe versie, die binnenkort komt, dan ook voor de eerste kopers gratis als update zal komen.

    Ps. Op youtube is de nieuwere versie al te zien

  3. Ik ga niet betalen voor dingen in cydia

  4. Origineel geplaatst door AT&ME
    Ik ga niet betalen voor dingen in cydia

    dan laat je het lekker zitten….

  5. Netjes hoor.

    Apps uit de Cydia-store zijn altijd net wat functioneler als die van de Applestore.
    Denk omdat ze vrij zijn in wat ze maken :p

    Vind deze tool wel 2$ waard, zkr weten..:)

  6. Je kan trouwens via Cydia dan ook appflow installeren, in dit programma kan je aangeven dat je Orbit dan wilt openen zodra je dubbel op de homeknop drukt!

  7. @Peter: ik heb het even nagevraagd voor je bij de ontwikkelaar; kleine updates voor v1 zijn gewoon gratis en ook v2 zal waarschijnlijk gewoon gratis zijn voor bestaande gebruikers. Steven Troughton-Smith: Right now, I don’t have any plans for paid updates. But that can all change based on my financial situation at the time, so no guarantees 🙂

  8. Ik wou graag tapSB wel een keer in de cydia store zien!

  9. Waarom maakt niemand de mogelijkheid om vanuit de eerste pagina op je springboard één pagina omhoog of omlaag te kunnen? Lijkt me handig.

  10. @Gert-Jan: die was ik alweer vergeten, maar dat zag er ook erg goed uit idd.

  11. it simply kicks ass…. make you wonder why Apple didn’t include it.

  12. eej, welke achtergrond wordt hier gebruikt bij de eerste foto van de 3 op een rij.??

    [red: dit is eigenlijk off-topic, maar om verdere vragen te voorkomen: Sun and Moon met Five icon en reflective dock voor Winterboard in Cydia]

  13. Orbit: iPhone 3G versus iPhone 3GS in this speed face off
    http://www.youtube.com/watch?v=0J6YsSLwLBw&fmt=22

  14. Kapitalisme heeft ook iphoneclub.nl bereikt. Jammer dat jullie ook reclame beginnen te maken.
    En in de geest van het kapitalisme ga je het nu ontkennen.

  15. @Killerzone: voor het geval dat dit een serieuze reactie is, zal ik hier in de geest van openheid van zaken toch maar even op in gaan. Wij hebben naar mijn beste weten geen enkele financiële band met de ontwikkelaar van deze applicatie. Tot gisteren had ik nog nooit contact met hem gehad. Ik heb persoonlijk contact opgenomen met de ontwikkelaar naar aanleiding van tweets over deze app, hij niet met ons. Het enige ‘voordeeltje’ dat we hebben gehad, dat je zou kunnen noemen; is dat we geen $1,99 voor de preview-versie hebben afgerekend.. zou dat onze overgave aan het kapitalisme zijn?

  16. @Killerzone:
    gast, sirrieus, wat is jouw probleem man?
    wees blij dat ze dit soort nuttige dingen plaatsen!
    je hebt ook het waarderings niveau van een berg aap zeg.

    @ iPhoneclub,

    doe jullie ding jongens,
    gaat toppie zo!!!

  17. @Killerzone: En wat is er mis met kapitalisme? Top iphoneclub, trek je ajb niets van dit soort zeurpieten aan.

  18. Vind het er erg mooi uitzien, zal de 2$ zeker waard zijn, gelijken installeren als ie uitkomt. Kanje in de cydia store eigenlijk met paypal betalen of hoe zit het?
    Enne offtopic: ipc heeft er toch geen baat bij als ik die app koop? En al zou dat wel zo zijn; er moet ook brood op de plank komen…

  19. ik vroeg mij af of Apple het zal blijven tolereren dat ontwikkelaars als Steven Troughton-Smith zowel binnen Cydia als de App Store aktief zijn. heeft iemand daar meer info over ?

    Steven belooft overigens ook al maanden dat er een update 2.0 komt voor Speed, maar zelfs op tweets reageert hij niet…….

  20. het wordt tijd een 3GS te nemen want springboard performed voor geen meter meer na deze en alle andere winterboard plugins die ik actief heb

  21. Origineel geplaatst door Paul Durden
    @Peter: ik heb het even nagevraagd voor je bij de ontwikkelaar; kleine updates voor v1 zijn gewoon gratis en ook v2 zal waarschijnlijk gewoon gratis zijn voor bestaande gebruikers. Steven Troughton-Smith: Right now, I don’t have any plans for paid updates. But that can all change based on my financial situation at the time, so no guarantees

    Dank je wel voor de informatie!
    Ik had namelijk gezien dat hij al met de nieuwe versie bezig was, en dan kan je hem activeren door je vingers over het scherm te bewegen.
    Dus al met al zit ik te wachten totdat hij verschijnt in de Cydiastore

  22. Orbit is verkrijgbaar!

  23. net gekocht, werkt super… wel na 1 x opnieuw opstarten…

  24. @rik: |
    Ook gekocht werkte zonder reboot, ik wil nu alleen nog dat het word gekoppeld aan 3x homeknop indrukken, als iemand ideen heft over hoe dat te realiseren is hoor ik het graag.

  25. Top idee,

    ik vind dit btw veel beter dan Spotlight… 😀

  26. Hoe moet je dit aanschaffen?

    Ik heb het geprobeerd met paypal. Maar het blijft op ‘pending’ status. En enige betaaloptie was echeck, erg raar. En echeck betekent 1 week lang wachten!!!

    @Mod, ik vond slechts een tutorial voor amazon, advies graag?
    Iemand bij wie het wel gelukt is met paypal?

    Alvast bedankt

  27. Origineel geplaatst door Cielo
    Hoe moet je dit aanschaffen?Ik heb het geprobeerd met paypal. Maar het blijft op ‘pending’ status. En enige betaaloptie was echeck, erg raar. En echeck betekent 1 week lang wachten!!!@Mod, ik vond slechts een tutorial voor amazon, advies graag?
    Iemand bij wie het wel gelukt is met paypal?Alvast bedankt

    PGGBackup aangeschaft met PayPal, no problemos

  28. @emonty Bedankt voor je reactie. Ik vermoed dat je toen paypal gekoppeld met CC hebt betaald?! Als het niet anders kan, probeer ik dat wel bij mn vlg aankoop.

    Excuses, ik kan de forum voor dit niet vinden.

  29. Super app, werkt perfect alleen heeft iemand enig idee wat ik achter doublectap:// moet zetten in Supreme Preferences => Home om Orbit onder de dubbel klik op de home button te zetten?

  30. Orbit is binnen, en het is best handig. Alleen jammer dat Stack wat ook leuk is roet in het eten gooit, althans bij mij. Heb het nog nooit aan de praat kunnen krijgen, steeds safemode van de iphone waaring daardoor in terecht komt.

  31. Nee aangeschaft, werkt echt perfect. Ik gebruik een five column springboard en die zijn goed te herkennen. Absoluut die 2 euro waard.
    Correctie: afschrift paypal 1,55 euro

  32. Nou begin jaloers te worden. Paypal users, kunnen jullie mij alsnog vertellen hoe jullie cydia apps aanschaft? PP koppelen met CC of lukt t wel met je bankrekening?? Mij lukt t laatste niet. Cheers!

    Ik ga ook maar eens kijken of ik zelf een forum thread kan starten voor dit.

  33. Weet iemand het verschil tussen de wel en niet betaalde Orbit app?

  34. Gisteren gekocht en vanmorgen pas kunnen installeren vanwege problemen met het bereiken van de host url.
    Super programma wat mij betreft.!!

  35. Direct na de jailbreak aangeschaft en als 5e item op mn dock toegevoegd. Heerlijk 🙂

  36. Als je voor het eerst met paypall aan de slag gaat zal je even moeten wachten op de bevestiging van je account, vervolgens nog het opwaarderen, kost ff tijd, maar dan hebbie ook weer wat :p

    duurde bij mij een week of iets…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.