Reacties voor: Preview: multitasken op de iPad met ProSwitcher HD (jailbreak)

Binnenkort zal ProSwitcher HD voor de iPad verschijnen. ProSwitcher is een project dat volledige multitasking biedt. Je kunt met ProSwitcher dus snel wisselen tussen verschillende applicaties of juist bepaalde applicaties afsluiten.
Paul Pols -

Reacties: 23 reacties

  1. Ik krijg alleen safari op de achtergrond draaien. Andere Apps sluiten toch geheel af zoals twitterific en zinio

  2. ziet er prachtig uit, maar met 128mb ram kan de ipad amper 3 webpaginas open houden zonder constant te moeten refreshen. Dit kan nooit lekker soepel werken.

  3. @sty: 256 mb bedoel je ?

  4. ff tussendoor een vraagje…
    Ik heb nu een paar dagen IOS 4 op mn iPod, maar ik heb sterk het gevoel dat mijn batterij veel sneller leeg gaat. Heeft iemand dit ook of wat?

  5. Als ik proswitcher heb gedownload dan gaat mijn ipad opeens in de safe mode en als ik proswitcher er van af heb gehaald doet mijn ipad het weer , ik weet niet wat er aan de hand is ?

  6. Origineel geplaatst door Sander
    Als ik proswitcher heb gedownload dan gaat mijn ipad opeens in de safe mode en als ik proswitcher er van af heb gehaald doet mijn ipad het weer , ik weet niet wat er aan de hand is ?

    Je moet wel de juiste ProSwitcher uit de juiste repo downloaden. πŸ˜‰

  7. Fantastische app! Mijn setup is home button-short hold voor backgrounder, en sleep button-short hold voor proswitcher. Werkt fantastisch, en ook nog eens via het keyboard dock!

  8. @Psvu2: Je moet wel backgrounder gebruiken.

    @sty: Onzin, ik kan met backgrounder op m’n iPhone 3Gs makkelijk 8 apps op de achtergrond laten draaien. En dat kan dan ook prima op de iPad.

  9. Origineel geplaatst door Dustin
    ff tussendoor een vraagje… Ik heb nu een paar dagen IOS 4 op mn iPod, maar ik heb sterk het gevoel dat mijn batterij veel sneller leeg gaat. Heeft iemand dit ook of wat?

    Dat is een artikel over de iPad, niet over de iPod. Ik denk dat je deze vraag beter op het forum kunt stellen πŸ˜‰

    Bij mijn werkt alles tot nu toe prima. Vind het ook een erg duidelijk overzicht op de iPad πŸ™‚ Deze gebruiken we voorlopig lekker!

  10. Weet iemand wat ik nu moet doen mijn ipad hangt op het apple logo met een cirkel erin.
    Heb de juiste repo gepakt…..

  11. Is dat de reboot na installatie van proswitcher? In dat geval had ik em ook: gewoon ff resetten (hold+home knop inkgedrukt houden) dan doet ie het.

  12. ja leuke grap maar ik denk toch dat ik even voor het nieuwe IOS 4.1 wacht zonder bugs zonder wifi gezeik en met multi tasking πŸ˜€

    ZUPAH

  13. Lol, dealextreme op de screenshot

  14. @Dustin:
    True. Hier ook.

    Ziet er erg goed uit maar ben benieuwd met meerdere apps open aangezien dat wel moet blijven draaien.

  15. echt een must have!

  16. Ben ik nou zo slim? Maar ik heb dus continious eraf gegooid rn proswitchr erop gezet, maar kom de genoemde opties/ instellingen daar niet tegen. Is er ergen een for dummies beschikbaar?

  17. @Wurm: je kunt de instellingen van ProSwitcher vinden via het menu Instellingen op je SpringBoard en dan het kopje ProSwitcher aan de linkerzijde.

  18. ik krijg al voordat ik m wil installeren ‘conflicts iPhone firmware>=4.0 ‘

    Hij is toch juist voor 4.0 ?

    ( heb een iPhone 3G , iOS4, jailbreak )

  19. Kijk eens helemaal bovenaan: voor iPad dus !!!!

    Overigens, op een 3G JB kan je toch gewoon iOS 4 multitasken activeren? ProSwitcher zal weinig extra toevoegen lijkt me.

    Werkt hier (op een iPad) al de gehele avond probleemloos overigens. Prima alpha versie zeg ik. πŸ˜‰

  20. @Geux:

    de multitask in iOS4 werkt niet goed…bv spotify kan niet op de achtergrond draaien :s echt irri daar ik die heel veel gebruik

  21. Origineel geplaatst door Paul Durden
    @Wurm: je kunt de instellingen van ProSwitcher vinden via het menu Instellingen op je SpringBoard en dan het kopje ProSwitcher aan de linkerzijde.

    Yes, gevonden
    Dank daarvoor

  22. Werkt echt perfect, ik merk ook geen vertraging! echt helemaal top! en dat nog gratis ook in tegenstelling tot mulifl0w 2.0!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.