Reacties voor: Preview: Adobe Nav voor Photoshop CS5 op de iPad

Adobe Nav is één van de nieuwe iPad-apps die Adobe gaat uitbrengen in combinatie met Adobe CS 5.5. De app maakt het mogelijk om je iPad als toolbar voor Photoshop op de desktop te gebruiken.
Lees het complete artikel → Preview: Adobe Nav voor Photoshop CS5 op de iPad

Reacties: 6 reacties

  1. Heel tof, tot nu gebruikte ik airdisplay om tools te selecteren. Jammer dat tool settings en andere windows zoals layers niet in de app zitten

  2. ik voorzie hier een zeer grote markt in!

    denk aan AutoCad Microstation al dat soort programma’s vullen je complete beeldscherm met knoppen het zou super zijn als je allerlei knoppen ed. op je iPad kwijt zou kunnen maar ook printpreviews en presentatie modelletjes al dan niet in 3d. goede voorzet dit hopen dat meerdere bedrijven dit gaan oppakken.

  3. Beetje nutteloos dat Adobe Nav. Mensen emailen afbeeldingen niet naar hun collega’s, want deze staan dan op een server.

    En echt veel ruimte win je ook niet… je kunt alleen je toolbar-buttons erin kwijt, en niet al je paletjes. En laat deze paletjes nou de meeste ruimte opslokken. Dat ene kolommetje van je tools valt daarbij in het niet.

    En zeg nou zelf, als je een beetje professioneel bezig bent met Photoshop (of andere adobe apps), dan heb je vaak een 20″ scherm of groter en kun je best goed uit de voeten met de ruimte die je hebt. Het enige voordeel wat ik in Adobe Nav zie, is dat je misschien andere afbeeldingen/documenten op dat scherm kan bekijken zonder dat je je huidige document op je gewone scherm hoeft te sluiten.

  4. Kan niet wachten om het te gebruiken. Werk op school op een 13 inch macbook. Werkt perfect, maar de tools zitten toch vaak in de weg. Had wel graag de layer panel ook in deze app gezien…

  5. tamelijk nutteloos, echt photoshoppen doe je op een mac met een wacomtablet, ipad mist de drukgevoeligheid!

  6. 3 mei beschikbaar…. Volgens mij was dat nog niet bekend of….?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.