Reacties voor: Premium One-dock laadt Apple Watch, iPhone én iPad op

Met de Premium One kun je de Apple Watch, iPhone en iPad tegelijkertijd in een dock opladen. De makers zamelen geld in via Kickstarter.
Sander Kleijn -

Reacties: 10 reacties

  1. Jammer dat ze de iPod 5 altijd buiten beeld laten terwijl deze oplader daar ook voor geschikt is volgens mij 🙁

  2. Erg mooie docks. Twijfel nog wel tussen w1 en w2

  3. Ziet erg goed uit. Vind de W2 en W3 allebei, maar de iPad mini hoef ik niet meer zoveel op te laden sinds de iPhone 6plus.

  4. fraai!
    Zie de W2 wel zitten…..
    Vraag me wel af of de bodem extra verzwaard is zodat eea goed blijft staan bij plaatsen/ verwijderen van devices.

  5. Bedankt voor het bericht. Wij hebben al meerdere bestellingen via deze site.
    Kijk maar ook op http://www.instagram.com/enbluetec voor meer fotos- en die iPhone 5 werkt wel.

  6. @Pieter: als je nog geen dock heb, dan is de W2 de betere oplossing. Wordt de iPhone gelijk mee opgeladen.

    @Teebee: er zit een geweldige folie (micro-suction-tape) aan de bodem. Deze zuigt zich aan elk gladde oppervlakte vast. En het mooiste, je kunt de dock zonder dat er plaksel aan je meubel blijft zitten verwijderen en (elders) weer plaatsen.

    @Hielke: deze oplader is voor elke Apple iPod, iPhone in iPad met lightningconnecter geschikt.

  7. Origineel geplaatst door Marion
    Er zit een geweldige folie (micro-suction-tape) aan de bodem. Deze zuigt zich aan elk gladde oppervlakte vast. En het mooiste, je kunt de dock zonder dat er plaksel aan je meubel blijft zitten verwijderen en (elders) weer plaatsen.

    Suction tape icm bv een (enigszins ruw en onbehandeld) houten nachtkastje: gaat dat werken? Vandaar mijn vraag mbt een verzwaarde bodem. Niets irritanter dan altijd je device met 1 hand en de houder/lader/steun met de andere hand vasthouden om eea van elkaar los te koppelen.
    Advies: pas tevens een verzwaarde bodem toe!

  8. en dan moet je dus elke x de case van alle apparaten afhalen en weer erom doen… dan maar paar kabeltjes die bij mij niet als spaghetti werken.

    Mooi zijn ze wel…

  9. @Teebee: op de foto zie je W1 met de X2 op een houten vloer staan. Deze is zo goed als ruw, alleen iets afgeslepen en het sit vast. Natuurlijk niet zo extreem als op glas. We kunnen het niet zwaarder maken, 1. geen plaats en 2. zou de basis dan groter moeten worden.

  10. @eddy: nee, je hoeft de case niet van de iPhone afhalen. De lightningpin is in hoogte verstellbar. We hebben het met een Otterbox-defender getest.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.