Prehistoric Planet op Apple Store

Reacties voor: Prehistoric Planet op Apple TV+: dure productie is het kijken waard

Apple heeft een nieuw prestigeproject: Prehistoric Planet is een groots opgezetten natuurserie over dinosaurussen, ingesproken door David Attenborough. Kijkers en critici zijn enthousiast: de serie krijgt een zeldzame 100% score op Rotten Tomatoes.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 4 reacties

  1. Het doet mij denken aan een verbeterde versie van ‘walking with dinosaurs’ vooral het bonus materiaal is erg tof. Je krijgt net even die extra achtergrond informatie zodat je begrijpt hoe ze op sommige zaken zijn gekomen. Iedere dag een aflevering – vijf dagen achter elkaar heeft ook iets speciaals. Goed bedacht…

    Ik had nooit verwacht dat ik voor AppleTV+ zou gaan betalen. Maar wat ze uitbrengen weet mij veel meer te boeien dan de content op Disney+ bijvoorbeeld. The Morningshow en For All Mankind zijn echt te gek. Nu vol spanning genieten van Shining Girls. Prehistoric Planet is een goeie toevoeging. Jammer dat zo weinig shows worden beoordeeld op YouTube, kan ik ook altijd wel van genieten.

  2. @Den: Kan je “Slow Horses”, “Tehran”, “Mosquito Coast”, “Severance” en “Dr. Brain” ook aanbevelen

  3. Is het dusdanig de moeite waard dat je er Apple TV plus voor zou afsluiten ?

  4. @KDApps: Écht, Prehistoric Planet is van zeldzame kwaliteit. Zit halverwege in de serie en denk elke keer ‘ik kan live 66 miljoen jaar terug in de geschiedenis kijken’
    Slow Horses. Ik hou van spionnenverhalen. En deze is heel goed. Niet de glitzy wereld met alleen maar gadgets, maar de rauwe realiteit en treurigheid van een groep ‘have-beens’ die toch niet zo afgeschreven zijn als je denkt. De openingsscène zet al direct de toon: wakker schrikken op de bank in je kantoor van je eigen drank-scheet.
    Tehran. Hoewel ik me in eerste instantie niet kon laten verleiden door het plaatje van de serie, was ik hooked na de eerste aflevering. Voelt echt alsof je continu op de hielen wordt gezeten door de Iraanse geheime dienst. En het 2e seizoen is helemaal bloedstollend.
    Jouw andere genoemde serie ken ik nog niet, maar zal ik zeker eens bekijken. Dank voor de tip.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.