Reacties voor: Praat mee: heb jij je AirPods-aankoop uitgesteld in afwachting van nieuwe?

De AirPods zijn razend populair en de AirPods 2 liggen al in het verschiet. Toch duurt het vrij lang, want de eerste geruchten over de opvolgers verschenen al in 2017. Heb jij daardoor je aankoop uitgesteld?
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 50 reacties

  1. Ja, mijn eerste zijn af.

  2. Ik heb sinds begin 2018 Airpods en heb geen enkel moment spijt gehad van het product! Ik kan niet wachten op Airpods 2!

  3. Ik wil zo graag mijn huidige AirPods gaan upgrade, puur vanwege de batterijduur wat is afgenomen.

  4. Nieuwe AirPods zouden welkom zijn gewoon om het idee dat je bijna 3 jaar oude technologie koopt ook al zijn ze goed

  5. Ik blijf voorlopig gewoon de 1ste generatie AirPods gebruiken. Doen het nog prima.

  6. Gelukkig nooit gekocht. Want ik ben iemand die wel om kwaliteit geluid geeft. Voor dat geld heb je een erg mooie ook draadloze BETERE headset.

  7. Origineel geplaatst door Arjan
    Gelukkig nooit gekocht. Want ik ben iemand die wel om kwaliteit geluid geeft. Voor dat geld heb je een erg mooie ook draadloze BETERE headset.

    Dat betwijfel ik zeer.

    • @D: De geschatte prijs van de airpods 2 is +/- €200. Terwijl je voor een goede headset met goede geluidskwaliteit maar +/- €120 betaalt.
      Even onderzoek doen is niet zo lastig.

  8. Heb de eerste van het begin. Een van mijn beste aankopen die ik heb gedaan. Nu wachten op de volgende!

  9. @Arjan: Ik ben heel benieuwd welke Arjan!

  10. Momenteel is er 1 kapot maar ik kool nog geen nieuwe want ik wacht op de AirPods 2 maar hoe lang nog??

  11. Nooit een gekocht en zal voorlopig ook geen kopen, gebruik met volle tevredenheid een Beats koptelefoon.

  12. Ik wacht inderdaad op de nieuwe. Heb lang zitten twijfelen omdat de EarPods vaak makkelijk uit m’n oren vallen tijdens het sporten. Laatst een setje van een vriend geleend en ik was meteen verkocht! Wat een geweldige dingen zijn die AirPods! Can’t wait till AirPods 2 🙂

  13. Wou eerst wachten tot oktober maar toen ik las dat het eigenlijk 2017 al verwacht werd en niet gekomen is heb ik ze gekocht. In oktober 2018 waren ze er ook niet. Ben blij dat ik ze gekocht heb want ik kan niet meer zonder. Alleen jammer dat mijn iPhone 7 zijn batterijduur het niet zolang meer volhoudt, volgende aankoop is een nieuwe iPhone.

  14. Heb een imitatie gekocht, maar is het net niet. Nu wachten op de AirPods 2!

  15. Had Airpods gekocht op de dag dat ik via deze app las dat er nieuwe aankwamen, dus meteen teruggestuurd. Nu nog steeds aan het wachten

  16. Origineel geplaatst door Demonski
    Momenteel is er 1 kapot maar ik kool nog geen nieuwe want ik wacht op de AirPods 2 maar hoe lang nog??

    Zag op Marktplaats toevallig iemand die 1 exemplaar aanbiedt. De andere is ie kwijt. Iets voor jou?

  17. Door de eerste geruchten kwamen er ook aanbiedingen. Daar het ik toen gebruik van gemaakt. Ben nog altijd uitermate tevreden over de EarPods voor het voeren van telefoongesprekken, maar zeker niet voor sport activiteiten. Voor de sport heb ik een setje JBLs die lekker in het oor blijven zitten en net goed genoeg zijn om naar podcasts te luisteren. Muziek luisteren doe ik het liefst zonder iets in mijn oren.

  18. Heb ze nu sinds december 2016. Nog steeds uitermate tevreden over. De opvolger mag nog wel even op zich laten wachten wat mij betreft 😛

  19. Het is van de gekke en de wereld op z’n kop als je de AirPod 2 zou gaan aanschaffen omdat de batterijduur afneemt. Koren op de molen van de fabrikant, dat wel. Ik houd het dus meer dan voorlopig op de 1, die nog prima voldoen.

  20. Ik zweer bij mijn Draadloze Bose oortjes met noise reduction…

  21. @Wesley: dat komt juist door het gewicht van de draad die tijdens het sporten voordurend in beweging is. Met de earpods kon ik nooit hardlopen omdat ze uitvielen maar met de airpods geen enkel probleem.

  22. Net Chinese kloon AirPods gekocht voor €30,- via Wish ! Verwacht ze deze week! Ze hebben goede reviews op de site en YouTube! Mochten ze wat minder zijn dan de originele! Dan heb ik daar geen problemen mee. I.v.m de prijs. 😉 maar als het mij het financieel toestaat zal ik zeker een x de originelen kopen.

  23. Ik wacht op de nieuwe, ik heb mijn oude laten liggen in een kastje op de gym. Ben normaal altijd voorzichtig. Ik mis ze wel.

  24. @BC: mag ik vragen wat je met ‘af’ bedoelt? Accuproblemen? Slijtage? Geen goed geluid meer?

  25. Nope. Audiokwalitiet van de airpod 1 is volstrekt ondermaats, en ik verwacht dat dit niet anders zal tijn met de airpod 2. Ik blijf in ieder geval lekker oldskool met m’n Shure SE535 of Sennheiser HD800 gekoppeld aan m’n Chord MoJo op de iPhone.

  26. @Mark: als iets goed bevalt waarom zou je dan perse andere oordopjes moeten aanschaffen?

  27. Ik wilde eerst wachten, maar heb begin 2018 toch de airpods gekocht voor mijn vakantie. Geen moment spijt gehad, geweldige dingen zijn het!!! Als de airpods 2 ooit uitkomen kijk ik wel of ik ga upgraden. Voorlopig zie ik daar nog geen reden toe.

  28. Heb mijn AirPods sinds 20 december 2016 en ze doen het nog steeds perfect!! Het is by far mijn beste aankoop ooit!!!!!!!!!!

    En juist daarom koop ik de nieuwe AirPods 2 zodra die uitkomen.

  29. @D: Zeker wel maar je moet de AirPods zien “voor erbij” Thuis wil je liever een “overear”

  30. Heb er geen en zal voorlopig er geen kopen. Pasvorm is drama.

  31. Ik heb ze niet en ga ze ook zeker niet kopen belachelijk veel geld voor die plugjes.

  32. Heb ze niet en zal ze ook niet kopen. Mijn oren zijn te groot en ze vallen er gewoon uit.

  33. Heb AirPods gehad. Voor mij het slechtste product ooit. Geluid slecht, blijven niet zitten en zijn 2 keer kapot geweest. Dus sinds ik jabra’s heb , hoef ik niet te wachten op nieuwe AirPods. Deze zijn perfect.

  34. Ja, simpel.
    Kan niet wachten!

  35. Als de prijs/kwaliteit verhouding naar mijn inziens beter word zal ik er over nadenken. Tot die tijd blijf ik bij bose bedraad die ik al 7 jaar heb en destijds goedkoper waren en een veel betere kwaliteit van geluid kunnen overbrengen.

  36. Als dit echt zo’n belangrijk product was geweest, dan hadden zel nou toch wel 10 versies / kleuren klaargehad. Wat een bureaucratie daar.

    Als dit nog langer duurt ga ik wel voor de Samsung doppen (die nog beter schijnen te zijn ook)

  37. @Rudra: ik ben het met je eens. Beste apple product

  38. @Roelof: Eigenlijk alles wat je opnoemt. Werk zelf in de bouw. Doosje zit vol met ijzer slijpsel. Na verloop van tijd krijg je dit niet meer schoon. Geluid is van 1 minder batterijen gaan minder lang mee.

  39. Ik vind de airpods echt geweldig. Kan niet meer zonder. Ze zitten goed, batterij gaat lang mee en laadt supersnel op in het doosje. Ik vind het prima geluidskwaliteit en degenen met wie ik bel horen alleen mij en niet mijn achtergrondsgeluiden.
    Ik kan maar een minpunt ontdekken en dat is dat ‘ie buiten veel wind opvangt (voor de andere kant, terwijl die binnen juist heel goed omgevingslawaai filtert).

    Zou ik de airpods 2 kopen? Twijfel, twijfel. Deze bevallen echt goed, ik gebruik ze dagelijks en ga niet weg zonder. Maar de opvolger zal niet goedkoper zijn en dan wil ik wel echt zeker weten dat die noise cancellation buiten ook net zo goed werkt als bij Jabra.

  40. Ik heb de Airpods besteld bij de Apple store online op 22 februari en krijg ze thuis op 4 of 6 maart.
    (4/6 dagen leveringstijd)

    En ja de kans is er dat de airpods 2 eind maart aan komen.
    Maar het is nog niet zeker en ik heb die Airpods nodig. Verder hecht ik weinig waarde aan het draadloos opladen. En als ze dan toch komen en ze zijn echt een stuk beter (en dan bedoel ik niet alleen draadloos opladen) dan breng ik ze weer terug en ruil ze om voor de airpods 2.

  41. Origineel geplaatst door Bananenman
    Nope. Audiokwalitiet van de airpod 1 is volstrekt ondermaats, en ik verwacht dat dit niet anders zal tijn met de airpod 2. Ik blijf in ieder geval lekker oldskool met m’n Shure SE535 of Sennheiser HD800 gekoppeld aan m’n Chord MoJo op de iPhone.

    Tijd voor wat siliconen in die tiet van je 😉. Nee, even serieus. Wat voor een vergelijking maak je nu? Je vergelijkt een grote over-ear headphone van €1600 (de Sennheiser) met een oordopje van €175 van Apple. En die Shure SE kost €200 meer dan die Apple-oortjes. 🙄

  42. Ik hou nooit van “de eerste generatie”

  43. Het geluid is wel prima, maar de microfoons zijn echt om te huilen. Siri verstaat me nooit als ik buiten loop of fiets. Mijn oude bluetooth oortjes van Ali werkten wat dat betreft veel beter alleen het geluid minder.
    Ik ga dus alleen upgraden als ze iets aan de microfoons hebben gedaan of er noise cancelation in komt.

  44. Origineel geplaatst door Arjan
    Gelukkig nooit gekocht. Want ik ben iemand die wel om kwaliteit geluid geeft. Voor dat geld heb je een erg mooie ook draadloze BETERE headset.

    Origineel geplaatst door D
    Dat betwijfel ik zeer.

    Geluid is inderdaad middelmatig

  45. Perfect gewoon! Heb ze vorige jaar gekocht in New York, en zeker 80% loopt daar ook met dat ding op. Hier valt het nog..
    EarPods 2 ga ik zeker ook halen.

  46. Sinds ik ze heb, heb ik altijd geroepen “als ze stuk gaan koop ik gíster nieuwe”
    Érg tevreden over de dopjes. En helaas,..hoewel sommige hebben ontdekt dat ze een wasbeurt best overleven,..twee uur op 60gr bleek toch net fataal. Ook een week in de silica mocht niet meer baten. En ja, nu zit ik dan dus maar weer even vast aan dat ellendige snoer in afwachting van dat bericht,..dat móet me toch lukken om uit te wachten niewaar ?! 😬

  47. @Paul538: Want? Dit is toch gewoon hoe het werkt. Je koopt een product, gebruikt het tot het niet meer goed werkt, en vervangt het.
    Bij producten met batterijen is dat nou eenmaal vaak het punt waarop het het eerste fout gaat.

  48. Ik wacht uiteraard op de nieuwe, m’n oude AirPods waren gevallen waarvan 1 is overreden door een auto.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.