Reacties voor: Praat mee: wat is het oudste Apple-product, dat je nog steeds gebruikt?

Welk oud Apple-product gebruik je nog steeds? Apple's spullen gaan niet snel kapot en zijn jaren later nog steeds te hergebruiken. Met welk retro product ben jij nog steeds happy?
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 112 reacties

  1. tv3 als AirPlay receiver. En 2 AirPorts time machines komt geen update meer van 😭

  2. Ik gebruik dagelijks mijn MacBook pro 2011, iPhone 4 als bewakingscamera en een iPod Classic als decoratie in een Dock. Een time capsule gebruik ik ook nog maandelijks bij back ups

  3. Niet echt retro, maar mijn iMac uit 2008 werkt hier nog dagelijks. Is wel intussen aan vervanging toe. Wacht op een goedkopere versie met ssd.

  4. IPhone 4s voor op m’n Philips wake up light vanwege de oude aansluiting. Verder nog een iphone 5s als back up telefoon.

  5. Mac mini mid 2010. Wat geheugen bijgeplaatst en de hdd vervangen door een sdd. Werkt nog steeds als een tierelier met de nieuwste os.

  6. M’n iPad 4 cellulair 32gb en Airport

  7. iPod touch 2de gen. Werkt nog altijd goed om muziek af te spelen.

  8. Ipad 2 nu in gebruik door mijn zoon van 4.

  9. iPod touch 3e generatie
    iPod nano 3e generatie
    Atv 2
    iPad 2e generatie

  10. Apple iPod Video U2 Edition 30GB
    Al meer dan 10 jaar in mijn bezit en is de halve wereld over mee gereisd.

  11. iPhone 5C en iPad mini 1

  12. Mijn oudste product is een Airport Express. Muziek streamen naar mn boxen en lekker draadloos printen op een HPtje zonder AirPrint.

  13. Op mijn iPhone 3G met iOS 3.1.3 komt mijn schoolmail binnen (ivm policy, rest op iPhone 6, beta iOS 11), op een offline tangerine iMac G3 staan nog belangrijke AppleWorks-bestanden. Twee alu iMacs (1 dik, 1 dun) als werkcomputers, een AppleTV3 voor Netflix in de woonkamer, een Airport Express als airplay naar mn ouwe trouwe Onkyo.

    Anders nog iets?😇

  14. Mijn dochters maken nog steeds gebruik van mijn oude iPhone 4 uit 2010. Doet het nog steeds prima en geen krasje erop. Meiden gebruiken em om wat te filmen en vlogjes te maken.

  15. ♥ M’n ouwe iPhone 3G ligt op het nachtkastje als iPod om bij in te slapen en de volgende ochtend mee wakker te worden.
    ♥ M’n ouwe iPhone 4 ligt in de badkamer en maakt daar in de ochtend contact met de bluetooth douchespeaker voor het Radio 1 Journaal of the podcast van The NY Times.
    ♥ De 1e generatie iPad hangt in de keuken als recepten database. Al is het altijd wel even wachten tot-ie mijn receptenboek uit Evernote heeft geladen.
    ♥ Een mooi zilverkleurig iPod Shuffle clipje gaat nog wel eens mee met een rondje joggen.

  16. IPod luidspreker

  17. iPad 4 en AirPort express en time capsule 2tb.
    Verder nog iMac 2012 en iPhones 6 en 6s

  18. Mijn iPod van de eerste generatie met originele cover en oordopjes is mijn trots. Gaat nooit meer weg!

  19. Apple Hi-Fi uit 2006. Nog steeds een prima speaker voor op de slaapkamer. Heb er een chromecast audio op aangesloten, werkt perfect! Ik hoop hem dalijk met ios 11 te integreren in een multi-room speaker set-up.

  20. Ik heb nog een werkende iPod clickweel van 40 gb

  21. iPod 2de generatie. 10 gig. Batterij vervangen. Werkt nog steeds perfect.
    Veel plezier van gehad.

  22. Ik heb nog een ipad 1 64gb. Prima om films op te kijken.

  23. Een ipod nano 4de generatie gekocht in 2008.

    Ik gebruik deze nog vaak en de batterij (nog steeds de eerste) houd het nog steeds bijna 10 uur lang vol.

    Ook heb ik nog een ipod classic 160gb ook uit 2008 en deze werkt ook nog steeds goed en batterij is ook nog vrij goed.

  24. Mijn iPod 1.
    Beetje jammer dat er ‘maar’ 128 mb op past verder echt prima ding.

  25. Origineel geplaatst door Marc
    Een ipod nano 4de generatie gekocht in 2018.

    Ik gebruik deze nog vaak en de batterij (nog steeds de eerste) houd het nog steeds bijna 10 uur lang vol.

    Ook heb ik nog een ipod classic 160gb ook uit 2008 en deze werkt ook nog steeds goed en batterij is ook nog vrij goed.

    Dat is geen retro. Maar future! Ben jij een timetraveler?!😂😂😂😂

  26. Heb nog de iPad 2 maar hij doet het nog prima als recerve in huis

  27. 1st Gen (2005) iPod Shuffle. Werkt nog steeds.
    Verder heb ik mijn Apple ‘gear’ nooit veel langer dan 3 jaar (doorverkoop)
    Retro kan het hier nooit worden.

  28. Power Mac G4
    Is niet stuk te krijgen.

  29. De 1ste generatie iPod nano en shuffle uit 2005 worden nog dagelijks gebruikt. Op de eettafel staat een MacBook uit 2011. Heeft wel een ssd upgrade gehad en wordt dagelijks gebruikt als Plex- en iTunesserver. Ook handig wanneer je ff snel iets op internet wil zoeken of een YouTube filmpje kijken. De kinderen vinden de MacBook handiger dan de iPads.

  30. Een iPod Touch 8 Gb 1e generatie. Ik gebruik ‘m als extra wekker. Werkt nog prima!

  31. Ik maak in de auto nog steeds gebruik van mijn 1st gen iPod Nano. Ondanks dat hij altijd aan de kabel hangt, presteert de batterij ook nog prima.

    Verder heb in nog een MacBook Pro 17″ late 2009 in gebruik en in de kast nog enkele oude iPhones (3, 4 en 6)

  32. Het oudste Apple product dat ik nog bijna dagelijks gebruik is de iPod Stereo, de wat vreemde benaming voor de prachtige, loeizware maar uitstekende speakerbox van Apple, zo’n 12 of 13 jaar geleden gemaakt om zó de iPod in te zetten waarna je direct met prachtig geluid kon afspelen. Wit apparaat, met grote handvatten. Er kunnen zes grote oplaadbare batterijen in, zodat je ook ergens op strand of in de duinen een feestje kunt vieren.

    Is geen verkoopsucces geweest. Veel mensen vonden ‘m met €350 wat duur en wilden meer knoppen en aansluitmogelijkheden. Er zit alleen een hard-zacht knop op en verder niks. Maar het geluid is prachtig: zware bassen en mooie hoge tonen. Al snel paste de nieuwe iPad destijds niet meer erin, omdat de aansluiting veranderde. Dat was niet slim. Via een speakerkabeltje met verloopje naar lightning kunnen we nog steeds vanaf de nieuwste iPhones onze muziek lekker hard draaien.

    Verder: MacBook Pro 2011 nog steeds prima. Wel met nieuwe SSD erin. Overigens heb ik ook de Powerbook Titanium uit 2001 nog, de ‘moeder’ van alle huidige modellen MacBook. Hij doet het nog, maar ik gebruik hem niet meer.

  33. iMac ‘24 inch begin 2009

  34. Een 3e generatie iPod van 40gb, met originele carkit in mijn smart. Gekocht in 2003 en werkt nog altijd prima zolang ik de accu maar niet nodig ben(die is allang dood).

  35. Ik gebruik nog steeds mijn iPhone 3GS. Werkt nog altijd goed. 👍🏼👍🏼👍🏼

  36. Ik gebruik nog altijd de volgende Apple toestellen:
    IPhone 4 (gebarsten)
    IPhone 4s(Gebarsten)
    IPhone 5C
    IPhone 5S
    IPad 2
    iPad mini 2
    iPad 5 2017
    iPod touch 6
    Ze werken nog allemaal perfect

  37. iMac G3/500 DV SE
    iPod 4th generation
    Mac mini G4/1.25

  38. Een powermac G3 voor muziek luisteren en af en toe wat googlen

  39. Mijn Mac mini early 2007 was zo traag als een slak. Half jaar geleden een ssd van 512 gb geïnstalleerd voor €100,- Draait weer als nieuw. Echt supersnel.

  40. Mijn iMac van 2011 met 10.12 werkt nog de hele dag. Af en toe gebruik ik mijn Powermac’s nog eens, een G4 350Mhz met 10.4, een MDD 800Mhz met 10.5, een iBook G4 met 10.5 en een iMac 5,1 met 10.6. Van die laatste is het scherm stuk maar ik gebruik hem met een extern scherm. Helaas zijn van de oudste toestellen de CMOS-batterijen leeg maar mits internetaansluiting is dat niet echt een probleem. Mijn oude iPhone 3GS wordt nog steeds tot grote tevredenheid door mijn moeder gebruikt, mijn 4S gebruik ik zelf nog dagelijks. Eigenlijk zouden alle toestellen zo lang moeten kunnen blijven functioneren, het is toch al te gek dat heel veel moderne apparaten (huishoudapparaten maar ook tv enz.) het na twee jaar al opgeven.

  41. iPad 2 in de keuken als kookboek
    Apple TV3 voor audio ivm analoge uitgang.

  42. Gebruik nog dagelijks mijn MBP early 2008 en iMac early 2008. Oké niet de snelste maar met de uitbreiding naar max 6 GB werkgeheugen en een SDD kunnen ze nog best meekomen.
    iPhones 3S 4 4S 5S zijn gemiddeld 4 a 5 jaar mee gegaan. Na 2 jaar nieuwe accu erin en waren nog prima toestellen. Met de updates van Apple ben ik minder blij. Een ouder toestel is niet meer vooruit te branden na een update.

  43. Mijn iPod Classic met 32 GB werkt nog steeds!

  44. Mijn iPhone 1e gen, geïmporteerd uit Amerika en gejailbreakt doet nog steeds dienst als wekker. Hij staat in een wekker met een oude Dock aansluiting en doet het nog prima. Enige nadeel is dat ik mijn playlists niet automatisch kan synchroniseren.

  45. Mijn eerste en oudste eerstehands Apple-product is een groene iPod nano van de vijfde generatie, uit 2009. Omdat ik nu een 160GB classic heb gebruik ik ‘m niet heel vaak meer.

    Ik heb een tijdje een Power Mac G5 (2004) gehad, maar die heb ik laatst vervangen door een Mac Pro uit 2008.

  46. iPhone 3G als muziekbron in Sony wekkerradio

  47. iPhone 3GS met iOS 6.1.6 in een dockje met app ‘nite time’ als digitaal klokje en met de app ‘tuneIn Radio’ gekoppeld via Bluetooth aan mijn Sony SRS-X33 als radio speler.Doet het na jaren nog steeds perfect

  48. We gebruiken voor muziek in de auto een iPod Classic (5th gen). Werkt prima!

  49. Ik heb in m’n kantoor nog een iMac G5 staan die ik nog steeds gebruik. En m’n schoonvader gebruikt nog steeds dagelijks m’n iPhone 4

  50. Oudste Apple product hier in huis is onze iPad 2 die m’n vrouw het meest gebruikt 👌🏻

  51. Oudste apple apparaat:
    iPod Classic
    iPad touch (2e gen)
    iPad 2

  52. Origineel geplaatst door Frank
    Ik heb nog een werkende iPod clickweel van 40 gb

    Ik ook! Ik heb ‘m in de auto aangesloten, dus gebruik regelmatig.

  53. Mijn iPod Nano 4de generatie is mijn oudje in huis. Staat in een Harman Kardon Go Play speaker. De batterij is al vele jaren defect maar in de Player wordt ze van stroom voorzien en speelt nog bijna dagelijks.

    Maar mijn oude verkochte iPhone 4, iPhone 5s, Mac Pro “Quad Core” 3.0, en iMac 2011 werken allemaal nog bij de nieuwe eigenaars !!!

    PS: verder heb ik nog wat “oude brol” staan zoals een Macintosh Plus, de 2de generatie iMac G3, de Power Macintosh G4 700 “Quicksilver”, een witte iMac, en nog een paar gekregen oudjes en die werken nog allemaal… maar je kan er wel niets meer mee doen….

  54. iPad 1,  tv 3 mac mini 2009.

  55. Ik denk de iPod Shuffle :p

  56. iPod 5th generation 60gb !
    iPod touch 4th generation.
    Iphone 3gs
    MacBook pro 2011
    iPad mini 1st gen.
    Apple TV 2

    En alle andere producten van Apple na deze uitgaves.

  57. Oudste een G4 (echter niet in gebruik) verder een iPod Classic 30Gb en een nano 4th gen, verder nog in gebruik diverse time capsules en AirPort expressen (v/a 1ste gen nog steeds in gebruik) verder alle iPhones die ik ooit heb gehad nog steeds in werkende staat (doorgegeven aan vrouw-> kinderen (deze hebben nu alle een SE) 3G , 4 ,5S en 6+ (en nog 1 defecte core duo mac Mini (wil ik nog repareren)

  58. Macbook pro begin 2011.. draait nog steeds alles

  59. Een Apple Mighty Mouse die kwam met een 2006 iMac, al gebruikt ik de iMac niet meer.

  60. Ipod Classic 120 gb. Dagenlijk in auto en mee op post ronde. Batterij is niet te verslaan.

  61. iPad 2 waar ik nog films op kijk via moviebox (jailbreak)

  62. iPod with Color Display 20GB.
    Op mijn oude wekkerradio in mijn mancave.
    Een iPod nano 2G 8GB in de auto.

    Mijn dagelijkse iMac is ook alweer uit 2011 en ik gebruik nog met regelmaat mijn PowerMac G3 uit 1999.

    Mijn oudste Apple product is een Mac Plus uit 1984,
    maar die gebruik ik nauwelijks.

  63. Ik gebruik nog dagelijks mijn Apple ][

  64. Ook hier nog een ouwe trouwe iPod Classic 80GB: ruim tien jaar geleden gekocht en loopt nog als een zonnetje…
    Altijd als muziekdoos in de auto gebruikt, duizenden songs erop, twee keer per jaar even verversen en draaien en rijden maar…

  65. Nog steeds heel tevreden met mijn iMac uit 2011 met nieuwe SSD schijf. Onlangs mijn iPhone 4s verkocht en nu blij met mijn iPhone 6 Plus met 128 gb. Een iPad 4 mini met retinascherm en 64 gb completeert mijn Apple collectie…

  66. De 3GS gaat met dochtertje mee als ze buiten speelt. Nu alleen om gebeld te kunnen worden. Tot voor kort ook voor ‘zoek mijn iphone’ voor noodgevallen maar om raadselachtige redenen werkt dat ineens niet meer op 3G.

  67. Een iPad 1 continu aan het infuus in de keuken voor de kokende medebewoner (vrouwmens). Dan blijft een goeie spul netjes en zit niet onder t vet. Ding hangt aan de muur en kan ze kookfilmpjes meedoen. Al mislukt water nog bij d’r, maar ik vind leuk😁

  68. Oud, wel werkend en in gebruik:
    Power PC G5 2x2Ghz met Apple Cinema Display
    iPod Classic 80Gb voor onderweg naar Spanje
    iMac G3 SE uit 2000 (spelletjes kleinkinderen)
    IMac 20″ 2,4 Ghz Core 2 Duo uit 2008 (echtgenote)

    Nieuwer Mac Book Pro 2012
    iPad Mini 4 (echtgenote)
    iPad Pro 9.7
    iPhone 5S (reserve)
    iPhone 5SE (echtgenote)
    iphone 6S

    Wacht met smart op de iPhone 8

  69. iPod Hi-Fi als speaker in de slaapkamer.
    Eerste Generatie iPhone er op.
    Mac Min 2005 als mailserver
    iPhone.
    iMac G4 als iTunes Server
    Power Mac G4 QuickSilver als nachtkastjes.

    enz enz enz

  70. Gebruik m’n iPhone 3G als backup telefoon en m’n iPod met clickwheel 60GB voor muziek te luisteren op m’n hobbykamer.

  71. iMac G3/700 SE (summer 2001) Graphite. In ±2005 de cd-brander vervangen door een dvd-lezer (voor video’s voor de kids) en de 60gb harddisk vervangen door een 120gb versie. Nog gebruikt tot ±2008/2009 maar bleek recent nog onmisbaar én uitstekend te werken voor 2 taken:

    Een cd-rom die ik vond met de titel: “backup van voor 1998”. Die cd bleek nog goed maar de bestanden erop (met name bestanden in WordPerfect 5.1 voor dos/windows, WordPerfect 3.0 voor Mac en Word 5.0 voor Mac-formaat) waren met geen mogelijkheid meer te lezen op een moderne computer. Dus ik startte het oude beestje weer op, voor het eerst in 8 jaar. Daarna MacOS 9.2 in Classic Environment… en voila! De laatste versie van WordPerfect voor Classic MacOS (versie 3.2) bleek nog steeds op internet te staan: helemaal gratis. Na installatie kon ik de oude WordPerfect 5.1 voor DOS en 3.0 voor Mac probleemloos openen. Word 5.0 voor Mac kon ik alleen nog foutloos openen met Word 2004 voor Mac.
    Afijn: alles nu geconverteerd naar PDF ter archivering (met een oude PDF-extensie voor MacOS 9.2).

    Verder heb ik twee maanden geleden 12 DV (Digitale Video) bandjes met 12 uur video uit 2001-2003 geïmporteerd. De enige machine waarmee dat nog bleek te kunnen was deze iMac G3 uit 2001: via FireWire en de oude iMovie die erop staat. Via z’n ethernet-aansluiting heb ik de resulterende DV-bestanden vanaf de iMac G3 op de netwerkschijf gezet. Zodra macOS High Sierra in september uitkomt, ga ik ze met HandBrake op m’n MacBook Pro 2017 naar H265 (HEVC) converteren. Daarna dateren met GraphicConverter en importeren in Photo’s, zodat ze netjes in m’n foto-tijdlijn komen.

    Kortom: die iMac G3 SE uit 2001 doe ik nooit meer weg 🙂

  72. MacBook pro 2009: 2 jaar geleden na crash van harde schijf er een ssd-schijf in laten zetten, werkt nog perfect!
    En een iPod Classic van 80 gb die nog steeds dienst doet als backup voor al mijn muziek 👍😊.

  73. The new ipad(eerste met retina) voor mijn zeppelin box ivm met de oude aansluiting.

  74. Mijn MacPro 1.1 met 16Gb 667Mhz DDR2 dimm uit 2006 draait inmiddels gewoon onder ElCapitan wat volgens Apple niet kan, maar met wat bevriende relaties in de Mac wereld is dat goed te installeren.

  75. Een 3GS op iOS 6 en een zeer smooth lopende 4s op iOS 7.0.3 voor iTunes Match/Apple Music op mijn wekkerradio. Verder voor onze dochter een iPad 2 en een 4s ook voor haar wekkerradio voor Spotify.
    Oh ja en een iPod Shuffle om te sporten. Hoewel die denk ik straks door mijn iPhone SE 128GB vervangen wordt voor sport.

  76. Ipod 40gb uit 2005 in de auto als jukebox;
    Ipad 16gb uit 2010 thuis als radiosource;
    Imac uit 2008 doet wat ie moet doen, evenals
    Macbook uit 2010.

  77. Ik heb aan mijn iMac uit 2009 nog een Apple extended keyboard II hangen (uit 1990). Werkt nog als nieuw.

  78. @Jan:
    De Macplus, ik heb er ook nog een met 1Mb RAM en geen harddisk intern, is uit 1986 helaas.

  79. Mijn iMac uit 2006 wordt nog steeds met enige regelmaat door zoonlief gebruikt, ook gebruikt hij mijn iPod Touch 1e gen. en heb ik de 1e gen. Apple TV nog in gebruik.

  80. Apple tv 2
    Maar ik gebruik m nooit meer

  81. IPod!
    Ideaal als MP3 speler in m’n JBL box dock
    Veel opslag, werkt simpel en onverwoestbaar

  82. Ik werk no regelmatig met mijn Emate 300 Uit 1997. Kleine groene laptop gaat nog steeds 23 uur mee op been oplaad beurt. Synchroniseren gaat ook prima op osx.
    En voor muziek de derde generatie 60 gb ipod icm Apple Ipod Hi-Fi A1121 hifi dock. Geweldig geluid nazoveel jaren

  83. IBook Clamshell en iPhone 3, o.m. als muziekspeler en fotolijstje, een iPhone 4, ook weer voor vooral muziek , Cube G4 om af en toe websites bij te houden met iWeb, met een 21″Cinema Display en Harman Kardon tweeters en subwoofer.
    27″ iMac eind ’09, 8 gig ram, voor de administratie en alles wat wat onhandiger op de iPad 2 of iPhone 6s gaat en tenslotte een 3e gen. Apple tv.

    Verder, doorgaans niet meer in gebruik, maar wél werkend staan of liggen hier nog een Apple Mackintosh Plus (toen ze zelfs alleen op een floppydisk opstartten) (dit moest één van de eerste’draagbare’ desktops zijn, je zeult je ‘r een bult aan..).
    Verder een Apple Mackintosh LC 4/40 (40! Mb HD), uit c.a. 1996 (mijn eerste Mac) en nog twee oude grijs/zwarte powerbooks.
    Oh ja en nog een groene iMac in onderdelen en een witte iPhone 5c, waar de batterij van ter ziele is.
    ‘Lichte’ verzamelmanie lijkt me, ahum…

  84. MacBook Pro medio 2009, Time Capsule en twee Airport Express-en uit hetzelfde jaar

  85. Een iPhone 4 die ik nog dagelijks gebruik, een iPod met clickwheel 15gb, een iMac met zo’n halve bol met een scherm aan zo’n steeltje (maar die staat ongebruikt als decoratie op het bureau 😌), een iMac uit 2009 en nog een iPad mini2 die ik dagelijks gebruik.

  86. Oudste in gebruik: 24″ Apple Cinema scherm.

  87. iPod Classic 160gb uit 2009. Werkt nog prima…!!!!

  88. Een IPad 1 en iPad 3 beide in gebruik bij mijn kinderen van 4 en 8 jaar. Werken allebei nog prima.

  89. iPod shuffle, ooit (2004) gekregen bij de ING. Mooi oranje kleurtje & ideaal bij het hardlopen.

  90. Ibook g3 467 Mhz graphite SE dagelijks in gebruik nog , als media speler. Favo muziek in itunes , en draadloos .. over wifi streamen .. airplay dus , naar de suroundset.

    Ibook is uit 1999 of 2000 ! Dus dik 17 jaar oud . Draait mac os tiger

  91. Onze ipad 2’s worden door de kids dagelijks op school en de universiteit gebruikt, mijn macbook air 2011 13 inch door mijn vader, de macbook air 11 inch 2011 door onze zoon, de macbook air 13 inch 2012 door de andere zoon. En de macintosh ed 1989 staat ongebruikt maar wel als art op onze kast als pronkstuk en doet het ook nog. De rest is doorverkocht en wij gebruiken de nieuwere producten (ipad mini 4, macbook touchbar en 12 inch etc). Kortom alles werkt nog inclusief iphone 3g en ipad 1, maar die worden niet meer gebruikt.

  92. Mijn MacBook pro uit 2009, maar vandaag (eigenlijk gister zo aan de tijd te zien) een nieuwe MacBook pro opgehaald bij de Apple store.. 😋

  93. Mijn oudste product is een iPad Air die nu toch wel echt aan vervanging toe is.

  94. Ik gebruik nog steeds iedere dag mijn iphone 4s en ipad 1.

  95. Eerste aanschaf van een Apple product was de iPod Touch 1st gen. Wordt nog elke avond gebruikt door jongste zoon voor afspelen van luisterboeken. Verder een iPod Classic 160 GB als jukebox in de auto.

  96. Mac plus met Pyro. Als kunstelement.

  97. Ipad 1

  98. iPod Classic 160gb en iPod touch 2e generatie nog beide in gebruik voor muziek !

  99. Mijn 4s doet het nog uitstekend.
    De iPad air 4 denk ik ziet er nog zeer goed word dagelijks meerdere uren gebruikt om filmpjes te bekijken door mijn dochter die negen jaar is. Raar maar die verkeerd in uitstekende staat na al die tijd!!!

  100. iPad 2 en een Apple TV 2. Terwijl m’n eerste iPhone 3G in het doosje ligt.

  101. iPad 2 voor de kids.
    En 2 iPhone 4 welke soms door de kinderen en als babyfoon / bewakingscamera worden gebruikt.

  102. iPad 2, langzaam maar doet het nog steeds 😅…

  103. Ik werk nog dagelijks op m’n ouwe trouwe iMac uit 2006 ( Snow Leopard).
    In de kast liggen nog een eMate en een PowerBook 1400cs. Ik gebruik ze niet echt meer, maar beide doen het nog prima!

  104. Ik bezit (en heel soms gebruik ik) nog:

    MacBook Air (2008)
    iMac 24 (2006)
    AirPort Express
    MacBook Pro 13 Unibody (2009)
    iPad WiFi + 3G (2010)

    Alle iPhones vanaf 3G en verder heb ik gehad maar zijn inmiddels door de kinderen versleten, kapot, gestolen, verloren of wat dan ook.

    Heb nog wel alle doosjes bewaard van alles wat ik ooit kocht. Daar moeten veel mensen om lachen. Ach…

  105. Een iPod touch 2e gen. Voor de muziek, zoals nu op vakantie in de auto. En ook als e-reader werkt het nog perfect

  106. MacBook Pro 15″ uit 2009. Kon er nog steeds alles mee doen (Sketchup, Photoshop, Motion) maar niet compatibel met siërra. Tijd voor wat nieuws!

  107. M’n oude iPod met klikwiel hangt nog steeds aan de radio en wordt up to date gehouden met de nieuwste muziek 😄

  108. Mijn iPod touch 2 generatie.
    Ik heb 4x van de trap laten vallen en het scherm is nog steeds niet kapot!

  109. Gebruik dagelijks als “hoofd Mac” m’n iMac uit mid 2007!!! Laatst z’n 10 jarig bestaan feestelijk gevierd 😜. Als cadeautje HDD eruit en SSD erin en weer supersnel! Natuurlijk geen Siërra. Maar mis die nieuwe functionaliteiten niet echt in dagelijks leven.

  110. Ik gebruik mijn macbook (white) uit 2007 nog altijd als mediaspeler. Hij is aangesloten op mijn tv en hifi set en superhandig voor spotify en bijvoorbeeld het streamen van films.

  111. IPod 1, iPhone 4

  112. Mijn MacBook Pro uit 2011 wordt nog dagelijks gebruikt maar het oudste Apple product dat nu nog in gebruik is hier is een iMac uit 2002 (het halve bolletje met de klep). Kan nog opstarten in OS 9 (voor nostalgische HyperCard momenten)

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.