Reacties voor: Praat mee over alle aankondigingen van het Apple-event

Het iPad-event staat in de startblokken. Vanmiddag trapt Tim Cook de keynote af in het Howard Gilman Opera House in Brooklyn, New York. Wil je graag meepraten over alle aankondigingen? Dan ben je hier aan het goede adres. Praat mee met andere Apple-fans over alles wat Apple te vertellen heeft.
Redactie iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 33 reacties

  1. Ik heb uiteindelijk geen iPhone Xr gekocht, maar zit erover na te denken om de eventuele nieuwe AirPods aan te schaffen. Heeft iemand goede ervaringen met de huidige Airpods, misschien dat het namelijk toch fijner is om zonder kabel te luisteren!

    • @Frank (Oevermans):

      Dit is een nobrainer, als je deze aankoop doet ga je geen spijt krijgen! Althans ik en de mensen die ik ken met Airpods vinden ze superfijn. Wellicht wel even afwachten of versie 2 niet aangekondigd word!

    • @Frank (Oevermans): de airpods vind ik mooi en kwalitatief goed geluid voor in ear headphones. Echter, ik zal weg geen Apple oren hebben want bij mij blijven de oortjes niet mooi strak in je oren zitten, bij de bedrade oortjes is het helemaal een ramp. Bij bijvoorbeeld hardlopen ofzo, schiet het oortje beetje los waardoor je de muziek/geluid minder goed hoort. Ik heb bijna alle apple producten, maar de oortjes van apple koop ik niet meer. Hopelijk brengen ze meerdere varianten/pasvormen uit

  2. Ik hoop Airpower en AirPods 2. Die gaan dan rechtstreeks het mandje in πŸ€ͺ

    Nieuwe iPad pro heeft een jaartje extra nodig.

  3. Voor mij ook graag airpods 2… vind het zo zonde om nu oordopjes van 2 jaar oud te kopen.

  4. Nieuwe iMac met liefst Intel 9th generation maar zal denk ik 8th generation worden met hopelijk een Nvidia videokaart maar zal wel AMD worden.

  5. Spijtig dat er geen nieuwe ipod touch meer zit aan te komen.
    Want als mijn huidige ipod touch de geest geeft, moet ik uitkijken naar een ander merk muziekspeler. πŸ™
    Mijn iphone als muziekspeler gebruiken is voor mij geen optie.

  6. Ik kan niet kijken!! @iculture gelukkig heb ik jullie.

  7. Origineel geplaatst door Marc
    Spijtig dat er geen nieuwe ipod touch meer zit aan te komen.

    Want als mijn huidige ipod touch de geest geeft, moet ik uitkijken naar een ander merk muziekspeler. πŸ™

    Mijn iphone als muziekspeler gebruiken is voor mij geen optie.

    Gelukkig ben ik niet de enige die hoopt dat er ooit nieuwe iPods uitkomen.😁

    • @Rowin: Mag ik vragen, wat doelgroep van de iPod nu tegenwoordig zou kunnen zijn? Nu kopen/krijgen kinderen op steeds jonger leeftijd hun eerste iPhone/smartphone. En daar kan dus ook al muziek op… eigenlijk hetzelfde als iPod, maar dan zit er SIM in.

    • @Rowin: Als dromen mag: iPod Classic met Apple Music.

  8. Gaat voor mij best een spannende keynote worden. Ik ben erg benieuwd naar de prijzen. Die gaan toch echt een factor meespelen om te kijken of ik in het Apple ecosysteem kan blijven. Ik hoop het wel maar ik slik niet alle prijzen die Apple voor zijn apparatuur blijft vragen. Hoe geweldig en prachtig ze ook zijn. Fingers crossed. Mijn Macbook en iPad Pro moeten toch een keer vervangen worden.

  9. @iSan:
    Mijn iPod touch staal al jaren in een dock naast m’n bed als wekker. M’n iPhone laat ik β€˜s nachts beneden liggen aan de oplader, zodat ik niet voor het slapen gaan toch nog even mail/WhatsApp ga lezen. Ik vind het een fijn apparaatje.

  10. Het tempo zit er goed in deze keynote

  11. Jammer dat de live-stream het niet doet

  12. Origineel geplaatst door Ronald
    Jammer dat de live-stream het niet doet

    Werkt al meer als een uur perfect.

  13. IPad Pro zoals ik gehoopt had. Fantastisch! Net de 12,9 met 1TB besteld. Levering reeds op 7 november. πŸΎπŸŽ‰

  14. Weer geen informatie over de airpower en pods… Teleurstellend.

    Zou leuk zijn als ze hier wat meer info over zouden geven!

  15. Ik vond het een verfrissende keynote. Wat meer tijd voor externen en randzaken (nieuwe photoshop op de ipad, impressive), meer vrouwen, minder phil. En een nieuw design voor de ipad pro zodat het geen oversized iphone 3G meer is.
    En 100% recycled aluminium, no small feat!

  16. Veel te duur die nieuwe iPad Pro, zeker de 1TB jezus man

  17. Ik heb een uur gelegen de iPad Pro -spacegrijs- met pencil en hoes (zonder toetsenbord) besteld! Ik kan haast niet wachten tot hij komt op 7 november!!

  18. Lang gewacht op de mac mini. Helaas een T2 chip zodat je niet zelf de hw kunt upgraden. Ik ga serieus overwegen op ik wel in die stroom van apple mee wil of overstap naar windows. Zit ik niet op de wachten maar ik ga niet ruim €1500 betalen voor geheugen en nog eens €1500 voor SSD.

  19. Het lijkt wel of we steeds minder kunnen reageren op de berichten die hier binnenkomen. #eenrichtingverkeer

  20. Origineel geplaatst door Ronald
    @Frank (Oevermans):

    Dit is een nobrainer, als je deze aankoop doet ga je geen spijt krijgen! Althans ik en de mensen die ik ken met Airpods vinden ze superfijn. Wellicht wel even afwachten of versie 2 niet aangekondigd word!

    Ik heb na veel wikken wegen een maandje geleden de AirPods gekocht. Zijn super! Blijven ook zitten tijdens hardlopen en wild bewegen van het hoofd. Alleen een hoge kraag of een capuchon zorgt er helaas nog wel eens voor dat ze uitvallen. Voordeel is dat de serie 1 nu voor rond de € 145 te koop is en de serie 2 ongetwijfeld € 199 of nog meer gaat kosten. Dat heb ik niet over voor draadloos opladen.

  21. Heb ik wat gemist. Geen nieuwe iMac ??

  22. Origineel geplaatst door Jeroenus
    @Frank (Oevermans): de airpods vind ik mooi en kwalitatief goed geluid voor in ear headphones. Echter, ik zal weg geen Apple oren hebben want bij mij blijven de oortjes niet mooi strak in je oren zitten, bij de bedrade oortjes is het helemaal een ramp. Bij bijvoorbeeld hardlopen ofzo, schiet het oortje beetje los waardoor je de muziek/geluid minder goed hoort. Ik heb bijna alle apple producten, maar de oortjes van apple koop ik niet meer. Hopelijk brengen ze meerdere varianten/pasvormen uit

    @Jeroen, via Ali express heb je daar handige hulpstukjes voor. Okay misschien niet handig als je de oordopjes wilt opbergen in je case. Maar handiger dan iedere keer je oortjes opnieuw moeten inbrengen.

  23. @Bert: Het is onzin dat je door de T2-chip geen hardware kan upgraden. Je kan immers in de iMac Pro vrijwel alles zelf upgraden, van het werkgeheugen tot de processor. Zolang die mini relatief eenvoudig te openen valt, en niet alles vastzit aan het moederbord, zie ik verder geen probleem.

  24. @Ronald: Ja misschien ga ik het inderdaad eens in overweging nemen en ik wacht uiteraard totdat de nieuwe versie wordt aangekondigd!

  25. @Jeroenus: Ja de gewone oortjes van Apple (de Earpods) zitten voor mij prima, dus dat is geen probleem. Vraag me meer af of het fijn is en of ik ze genoeg ga gebruiken zeg maar. Voor de rest heb ik het meeste van Apple (behalve laptop, Macbooks vind ik te duur en Apple Watch vind ik een beetje onzinnig), dus het verbind dan wel goed denk ik!

  26. @Vincent: mooi dat ze bevallen! Mij gaat het niet om het draadloos opladen eerlijk gezegd, maar meer om de nieuwe functies, betere waterdichtheid en bijvoorbeeld de noise-canceling die in de geruchten worden genoemd! Helaas zijn ze nog niet aangekondigd.

  27. Origineel geplaatst door Frank (Oevermans)
    Ik heb uiteindelijk geen iPhone Xr gekocht, maar zit erover na te denken om de eventuele nieuwe AirPods aan te schaffen. Heeft iemand goede ervaringen met de huidige Airpods, misschien dat het namelijk toch fijner is om zonder kabel te luisteren!

    Het zijn heel compacte oortjes, goede geluidskwaliteit, lange batterijduur. Ik vind dat je ze zeker moet hebben als je iPhone 7 of hoger hebt. En met de handige case is het heel makkelijk op te bergen.

  28. @Bert: Ik zou op twitter even naar de discussie van DETROITborg gaan, hij heeft goed opgelet. Mogelijk kan je RAM upgraden
    .

  29. Ik dacht dat ik ff klaar was! (Net iPhone Xs en Apple Watch series 4 aangeschaft…) maar nu zie ik die Macbook Air!!!! Mijn Macbook komt uit 2015 en hoewel hij het nog prima doet, wil ik meer opslag en betere processor. Ook die touchID klinkt zeer interessant en dat design!!!!!!!
    Komend studiejaar mag ik van mijn baas een opleiding gaan doen… drie maal raden op welk device ik verslagen ga typen πŸ˜‚

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.