Reacties voor: Praat mee: de iPad 2 bestaat 10 jaar, gebruik jij ‘m nog? [poll]

De iPad 2 werd tien jaar geleden uitgebracht en betekende voor veel mensen de eerste kennismaking met de iPad. Deze tweede generatie was een stuk slanker dan z'n voorganger. Mede daardoor is de iPad 2 één van de grootste succesnummers uit de geschiedenis van Apple geworden. Bijna elke iPad-gebruiker heeft er ooit eentje gehad, maar gebruik jij hem anno 2021 nog?
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 85 reacties

  1. Onze iPad 2 werkt nog als een trein voor de audio installatie!

  2. Ja, voor lichte taken

  3. Heb er 2. Voor de kinderen. Worden nog dagelijks intensief gebruikt. Goeie dikke hoes eromheen en er kan niets mee gebeuren.
    Geen krasje op het scherm. Batterijen gaan ook nog 6 tot 7 uur mee per hele lading.

  4. Poeh poeh, de iPad 2 was mijn eerste iPad die ik heb gekregen, ik heb hem nog steeds. Hij is wel enorm traag, homeknop doet het niet zo goed. Voor de rest doet hij nog ja. Hij draait op iOS 7.1.1 ik durf hem niet te updaten naar iOS 9.3.5.

  5. @Gonny van der Zwaag: Ze worden gebruikt voor met name kinderspelletjes, YouTube en Infuse.

  6. Hier ligt hij nog, wordt dagelijks gebruikt om mn Gramofon mee te bedienen via Spotify. Je moet soms geduld hebben, maar het werkt 😁

  7. Ik had er eentje maar die is al tijden niet meer te gebruiken. Nu niet meer nodig, met een laptop en iphone kan ik genoeg uit de voeten.

  8. Ja gebruik hem dagelijks voor mail, internet en foto’s.
    Werkt nog goed, staat de laatse ios versie op.
    Batterij gaat ook nog superlang mee.

  9. iPad 2 wordt intensief door de kinderen (3 en 8 jaar) gebruikt voor Netflix, YouTube en allerlei games. Wel onlangs teruggekeerd naar iOS 6.1.3 voor een zeer soepele werking. Ook trouwens hier de twee iPhones 4s teruggezet naar iOS 6. 👌🏼

  10. Hier nog wel iPad 3 met retina scherm die elke dag heel intensief wordt gebruikt door onze dochter. iPad 2 hebben we nooit gehad

  11. Ik heb mijn iPad 2 gebruikt tot november vorig jaar want ik heb hem stuk laten vallen maar anders had ik hem waarschijnlijk nog steeds gebruikt

  12. Gebruik hem nog iedere dag.
    Zelfs laatst nog 1 gekocht voor mijn domotica.
    Hoop er nog lang plezier van te hebben.

  13. Ik heb die van mij aan mijn vader gegeven. Die gebruikt heb nog steeds voor YouTube, internetbankieren, uitzending gemist, dat soort dingen. Gaat op zich prima. Maar vrees dat daar dit jaar verandering in gaat komen als iOS 12 uitkomt. Dan zullen veel apps support voor iOS 9 wel gaan stoppen denk ik.

  14. @Knoezelbos: Kan ook! Hij staat bij mij op het kookeiland voor recepten opzoeken. Voor Infuse vind ik het te traag, dus daar gebruik ik een nieuwere iPad voor.
    De bijzondere toepassingen zijn natuurlijk vooral leuk om te weten: je treinbaan aansturen, je weerstation… hoe gekker hoe beter.

    Enne: wow, die tussentijdse uitslag van de poll: 50% gebruikt ‘m nog, fantastisch!

  15. Hier ook nog steeds een iPad 2, nooit verder bijgewerkt dan iOS 6 wegens verhalen over trage werking. Hij werkt nog redelijk. Browsen gaat wel, maar het crasht behoorlijk vaak.

  16. @Gonny van der Zwaag: Ik werk zelf al jaren voor Apple en gebruik de iPad 2 voor de homekit en audio. Heb deze iPad 2 gemonteerd in mijn woonkamer en bestuur zowe de homekit als de Sonos systeem (tot de Homepod naar NL komt).

  17. Wacht op juni eigenlijk. Dan hopelijk de nieuwe Pro met FaceID.

  18. Ik gebruik zelf een Air 2 en mn moeder een iPad 2017. Ik had toevallig een oude iPad 2 in mn kast staan voor de collectie maar heb hem uiteindelijk aan mn pa gegeven die volhield geen eigen iPad te hoeven en die van mn moeder wel zou gebruiken. Uiteindelijk niet van zijn iPad af te slaan haha 😉

  19. Hier wordt hij nog volop door onze jongste zoon gebruikt. Muziek maken, stopmotionfilmpjes maken, YouTube bekijken, Apple Music gebruiken en hier en daar een spelletje.

  20. Mijn Ipad 1 ligt weg te roesten in de kast. Doet nog wel maar geen gang meer in te krijgen.

  21. Als ziggo go tv app scherm en standaard als radio op mijn bureau of als scherm voor de igrill

  22. Ik heb zelf een iPad 2 van de zaak. Met 16 GB geheugen en 3G. Dit was mijn eerste apparaat van Apple en het begin van een hele reeks.
    Ik kreeg deze begin juni 2012. De iPad beviel zo goed, dat ik er twee weken later een iPhone 4S bij kocht.

    De iPad werd privé dusdanig veel gebruikt dat ik een jaar later een privé iPad kocht. Dit was de toen gloednieuwe iPad Air.

    Later kwamen er ook nog een Apple TV, Airport Extreme, Apple Watch en uiteindelijk een Macbook Pro. En diverse apparaten zijn inmiddels ook wel weer vernieuwd: de Apple TV 3 voor een 4 en inmiddels een 4K. De iPhone 4S voor een 6 plus en inmiddels een 7 plus. De iPad Air voor een pro 9,7” inclusief smart keyboard en pencil.

    Maar de iPad 2 heb ik samen met een iPhone SE nog steeds zakelijk in gebruik. Als het goed is wordt de iPad dit jaar vervangen en krijgen we (helaas) een tablet van Samsung.
    Ik wil proberen de iPad 2 over te nemen. Dan kan ik hem gebruiken als 32-bit iPad voor spellen die geen 64-bit update meer krijgen.

  23. Origineel geplaatst door Jeroen
    Wel onlangs teruggekeerd naar iOS 6.1.3 voor een zeer soepele werking. Ook trouwens hier de twee iPhones 4s teruggezet naar iOS 6. 👌🏼

    Mooi! Ik wist niet dat dat nog steeds kan! Downgrades waren toch al zo snel niet meer mogelijk?

  24. Ik heb een iPad 3 en de batterij is aan vervanging toe! Ik gebruik hem dus niet meer, het opladen duurde altijd al zeer lang

  25. De iPad 2 zeven jaar gebruikt! Onlangs vervangen door de laatste iPad Air omdat ie gewoon te langzaam werd, maar « hij » leeft voort bij mijn schoonmoeder! 😊

  26. Kreeg mijn iPad 2 van wijlen mijn vader. Sindsdien ben ik verknocht aan Apple en heb ik niets meer dat met Windows te maken heeft. De iPad doet het nog steeds. Gebruik hem zelden.
    Vervolgens aangeschaft iWatch, 2 iPads Pro, IPhone 5 en 7 plus, twee Mini Macs en een Mac Pro.
    Volgens echtgenote iets teveel van het goede. Zij is echter dol op haar iPad Pro.

  27. Origineel geplaatst door Jeroen
    Wel onlangs teruggekeerd naar iOS 6.1.3 voor een zeer soepele werking. Ook trouwens hier de twee iPhones 4s teruggezet naar iOS 6. 👌🏼

    Origineel geplaatst door Sandra
    Mooi! Ik wist niet dat dat nog steeds kan! Downgrades waren toch al zo snel niet meer mogelijk?

    Yup Sandra, dat is mogelijk want iOS 6.1.3 wordt officieel nog steeds (sinds hoe lang weet ik niet) ‘signed’ door Apple voor iPad 2 en iPhone 4s dus kun je heel eenvoudig via iTunes installeren. De download haal je bij de site ipsw.me. (Ongeveer 900 mb). En het verbaasde me hoeveel apps nog werken onder iOS 6 (wel oudere software versie dan maar werkt uitstekend).

  28. iPad 3, maar die is niet meer in gebruik. Ontzettend traag geworden…

  29. 2 iPad 2, door de kinderen in gebruik op de middelbare school en voor de studie.

  30. Hier ook nog steeds voor dagelijks gebruik. Geen heftige, flitsende games. Wel mail, home audio via AirPlay, YouTube, Netflix, shoppen, etc.

    Die downgrade-tip ga ik toch ook maar s verder onderzoeken, want het ding wordt links en rechts voorbij geracet. Door hoogbejaarde slakken, that is…

  31. iPad 2 in gebruik en staat naast mijn bed. Ik help een meisje met (slaap)problemen. Vanwege een onveilige situatie bij haar thuis heb ik ‘s nachts met haar regelmatig een FaceTime verbinding open staan. Dat geeft haar rust en een gevoel van veiligheid, dus gebruik ik mijn iPad 2 meestal daar voor, hij staat stand-by zeg maar.

  32. Driejarige kijkt er youtube op 👍🏼

  33. Mijn moeder heeft mijn ipad 2 nog in gebruik. Voor wat zij ermee doet het ideale apparaat

  34. Jazeker, toen deze uit kwam hebben we hem gekocht. Eerst zelf gebruikt, en nadat deze vervangen was voor een Air naar onze dochter gegaan. Daar is inmiddels de gelegenheid geweest een andere voor te gebruiken, en sinds een paar weken hangt de iPad2 in de keuken voor recepten, een filmpje (youtube/netflix) of muziek tijdens het koken.
    Werkelijk nooit iets mee mis geweest, ziet er nog steeds prima uit en werkt nog een poos op de accu.
    Echt een prima machine.

  35. Ik gebruik de ipad 2 inmiddels als snijplank…

  36. Ja hoor nog vol in gebruik door onze 8 jarige zoon. Zeker Netflix en youtube. Spelletje gaat ook nog wel maar bij de nieuwere spelletjes begint hij te klagen dat hij traag is. Zijn zusje heeft de ipad mini 4. Die is een stuk rapper maar inmiddels ook alweer 3 jaar oud.

  37. Onze dochter van 6 gebruikt hem voor Netflix spelletjes enz, stevige Otterloo case euro heen top

  38. Origineel geplaatst door Jeroen
    iPad 2 wordt intensief door de kinderen (3 en 8 jaar) gebruikt voor Netflix, YouTube en allerlei games. Wel onlangs teruggekeerd naar iOS 6.1.3 voor een zeer soepele werking. Ook trouwens hier de twee iPhones 4s teruggezet naar iOS 6. 👌🏼

    Hoe kunt u die nog downgraden ? Die worden toch niet meer getekend ?

  39. Mijn iPad 2 kocht ik als vervanger van een 13″ MacBook die ik enkel bleek te gebruiken voor internet en email thuis en nauwelijks onderweg of voor andere dingen.
    Inmiddels gebruik ik de iPad veel minder door aanschaf van een Mac mini aan de TV en een iPhone 6 plus.

    Maar voor een filmpje in bed of voor het bekijken van referentiefoto’s tijdens het sleutelen is ‘ie nog steeds erg fijn.

    En een kleine 5 jaar geleden maakten we in iDJ een prettige playlist met fade-overs en pitch-up/down mixing voor ons huwelijksfeest. Audiokabel met voeding eraan (want dat kan met een 30-pin Dock) en we konden zo inprikken in ons zaaltje…

  40. Hoewel redelijk traag, de iPad 2 nog steeds (privé) in gebruik. Vnl. voor tv kijken en incidenteel e-mail checken en beetje internet.
    Zakelijk helaas huidige iPad Pro moeten aanschaffen voor bediening iMac via TeamViewer.

  41. Ik gebruik hem nog steeds voor zakelijk gebruik alleen ik vind jammer dat je bepaalde programmas zoals niet kunt gebruiken vanwege dat er ios 10 of ios11 nodig hebt en dat houd in wil ik ze gebruiken word ik verplicht om een nieuwe ipad te kopen en terwijl mijn ipad 2 nog goed is in gebruik, ik zou wel een nieuwe hebben geven ze dan ook de bedrag terug die ik voor deze heb gekocht dacht ik niet, wat we nodig hebben is dat apple zorgen moet dat de ipad 2 een upgrade krijgt tot ios11. Zo dat men de programmas uit de app store of een fikse inruil van de ipad 2

  42. Was mijn eerste iPad en wordt nu nog gebruikt door mijn 7-jarige dochter als we in de auto zitten (films en spelletjes). Draait iOS 7.1.2 en is jailbroken. Batterij werkt nog erg goed.

    Over downgraden gesproken, kreeg laatst de kans om eerst een iPhone 4S te downgraden naar iOS 6 en toen de vraag of ik wilde upgraden naar iOS 8.4.1. Heb dat maar gedaan, maar was wel verbaasd dat ze beiden nog getekend werden.

  43. Origineel geplaatst door Rik
    Hoe kunt u die nog downgraden ? Die worden toch niet meer getekend ?

    Origineel geplaatst door Jeroen
    iPad 2 wordt intensief door de kinderen (3 en 8 jaar) gebruikt voor Netflix, YouTube en allerlei games. Wel onlangs teruggekeerd naar iOS 6.1.3 voor een zeer soepele werking. Ook trouwens hier de twee iPhones 4s teruggezet naar iOS 6. 👌🏼

    Toch wel 😉. Zie ipsw.me

  44. @Jeroen: Dank je wel, ik zie het.
    Als ik de iOS 6.1.3 voor iPad 2 zou downloaden, zou dat stiekem ook werken op een iPad 2 (Mid 2012), denk je? Want dat staat daar niet tussen…

  45. We hebben er twee voor de kleinkinderen en worden elke week nog gebruikt. Ook hangt er een Ipad van de eerste generatie aan de muur voor Domoticz

  46. Origineel geplaatst door Sandra
    @Jeroen: Dank je wel, ik zie het.

    Als ik de iOS 6.1.3 voor iPad 2 zou downloaden,

    zou dat stiekem ook werken op een iPad 2 (Mid 2012), denk je? Want dat staat daar niet tussen…

    Mijn iPad 2 32GB dateert van mid 2011 en zie inderdaad dat bij iPad mid 2012 geen iOS 6 te downloaden is. Je kan het proberen, anders gewoon volledige backup maken via iTunes. Dan proberen iOS 6 te restoren en als het niet lukt heb je nog backup.

  47. @Jeroen: Dank je wel.
    Wel een tijdrovend bedoening, maar goed, ik zal eens kijken voordat het offline gehaald wordt.

    Ik vind het wel raar dat alleen bij dat model (iPad 2 en iPhone 4s) iOS 6 wordt toegelaten, terwijl iOS 6 in september 2012 gelanceerd werd. Dan zou je zeggen dat iPad 3 en iPhone 5 (dus uit 2012) ook de mogelijkheid zouden moeten krijgen om iOS 6 terug te zetten.

  48. Ik gebruik de allereerste iPad (uit Amerika laten komen) nog steeds en een 1e gen iPad mini ook nog. De mini is wel traag aan het worden. De iPad daarentegen is om te browsen nog steeds snel.

    Zit er aan te denken weer eens een nieuwe te kopen, maar wacht nog even op wat voor nieuws er dit jaar komt.

  49. Wij gebruiken een ipad 1, 3 en 4: voor spelletjes, lezen, recepten, foto’s bekijken, tv kijken enz. Safari op de iPad 1 is helaas niet heel stabiel.

  50. Origineel geplaatst door Sandra
    @Jeroen: Dank je wel.

    Wel een tijdrovend bedoening, maar goed, ik zal eens kijken voordat het offline gehaald wordt.

    Ik vind het wel raar dat alleen bij dat model (iPad 2 en iPhone 4s) iOS 6 wordt toegelaten, terwijl iOS 6 in september 2012 gelanceerd werd. Dan zou je zeggen dat iPad 3 en iPhone 5 (dus uit 2012) ook de mogelijkheid zouden moeten krijgen om iOS 6 terug te zetten.

    Misschien doet Apple dit alleen voor de 4s en iPad 2 bezitters omdat die hadden geklaagd dat de nieuwe iOS hun apparaat enorm vertraagt. En een iPhone 5 net wel met de nieuwere iOS overweg kon. Maar van die latere iPad 2 is wel vreemd ja want die is technisch gelijk volgens mij?

  51. Wij hebben de allereerste iPad nogsteeds in gebruik. MC706NF/A 36GB. iOS 9.3.5 . Nieuws, weer, krant,Skype en streamen naar tv met chromecast. Is niet meer zo snel, maar werkt nogsteeds zonder storingen! Kan niet meer geUpdate worden, maar alle apps werken nog naar behoren. Pas als hij er mee ophoudt of kuren gaat krijgen komt er een nieuwe.

  52. Heb zelf geen iPad 2 in bezit gehad, maar toen ik nog bij mijn ouders woonde kreeg mijn vader er één voor zakelijk gebruik, die word niet meer gebruikt maar het was toen wel iets nieuws, en bijzonders wij (=zusje en ik) mochten er eigenlijk niet aan komen maar deden het toch, onder toezicht…inmiddels heb ik al weer een jaar of 4 deze iPad Air, en gebruikt mijn zusje inmiddels een Samsung tablet…mijn ouders hebben geen echte tablet meer, alleen ons mam heeft zo’n half om half ding, zowel tablet als laptop apparaat.

  53. Ik gebruik er nog zo’n 20 in de klas!! Alle methodegebonden software is tegenwoordig webbased. Dus oefenen en digitaal toetsen gaat nog prima!

  54. Heb onlangs een refurbished gekocht voor kleinzoon. Zelf heb ik nog steeds de iPad 2. Loopt af en toe vast, maar functioneert verder nog prima.

    @Jan: gewoon updaten Jan. Kan prima!

  55. Ik gebruik de iPad 2 in de keuken. Boxen eraan gekoppeld en zo kan ik tijdens het koken tv/netflix kijken, voor recepten, muziek of radio.
    Als ik wegga dan gebruik ik hem ook voor Babyfoon 3G om de honden op afstand in de gaten te houden en te corrigeren indien nodig😄
    En ik heb een paar apps die niet meer onder iOS 11 werken en die staan ook op de oude iPad.
    M’n oude iPod touch hangt aan de rand van m’n bed op ooghoogte en die fungeert als wekker. M’n oude oordopjes gebruik ik als afstandsbediening voor de camera.
    Werkt allemaal super 😊👍🏼

  56. (Red.) Artikel bijgewerkt en opnieuw gepubliceerd naar aanleiding van tiende verjaardag van de iPad 2. Ter referentie zijn de oudere reacties behouden gebleven.

  57. Helaas verkocht.

  58. Ik wacht op een iOS update…

  59. Ja hier ook
    En voor even iets groter te te lezen

  60. Ik heb zelfs nog een iPad 1 in gebruik. Met tientallen spelletjes en apps erop (helaas doen een klein aantal het toch niet die starten wel op maar crashen vervolgens)
    Ik had al vanaf de iPhone 3G apps aangekocht en het grappige is dat al die oude apps die allang niet meer in de App Store staan dan toch nog wel uit je ‘aankopen’ overzicht te downloaden zijn.

    De battetijduur is fenomenaal gaat wel een paar weken mee. Dat ding gebruikt zo weinig processorkracht dat de batterij nauwelijks belast wordt.

  61. Inmiddels zijn de ipads 2 (2 stuks) naar de zolder verhuisd om daar stof te gaan happen. Heb op 1 iPad nog even een heel oud iOS gezet om te kijken hoe dat ook al weer was. Bloedje snel is de iPad 2 dan ineens weer. Prachtig.
    Ik bewaar de devices wel. Leuk voor later.

  62. Wij hebben zelfs nog de iPad 1 in gebruik als radio in combinatie met de B&O Beolit 15.

  63. De iPad 2 van mijn schoonmoeder 2 maanden geleden vervangen voor de nieuwste instap iPad. Ze kon al een tijd niet meer internetbankieren vanwege oudere iOS. Nu heeft ze een bloedsnelle iPad mét Touch ID.

  64. iPad2 nog steeds in gebruik op iOS 9.3.5. Het is mijn eerste iPad. Heel eerlijk gezegd was iOS 7 voor mijn gevoel het best voor mijn iPad2. De accu is 4 jaar geleden nog vervangen voor een originele nieuwe. Gaat makkelijk 3 dagen mee op een volle lading bij regelmatig gebruik (domotica, AirMouse HTPC, VLC Streamer, Pioneer iControlAV5 enz.)
    De iPad4 en iPad Air 2 zijn de andere tablets voor dagelijks gebruik bij ons thuis en toevallig gisteren een MS Surface Pro 7 met BT-toetsenbord gekocht omdat het niet eenvoudig is om qua software zonder WIN 10 en MS Office Pro te werken.

  65. Mijn pa had de iPad 2 destijds gewonnen via zijn werk. Hij heeft inmiddels wel een nieuwe iPad, maar wisselt nog wel eens met de iPad 2.

    Heb zelf nog de eerste generatie iPad mini. Gebruik deze af en toe. Maar heb ook nooit een nieuwe iPad gekocht en voor lezen en filmpjes blijft de eerste generatie iPad mini prima. Voor mij niet interessant genoeg om naast een iPhone en Macbook Air een nieuwer iPad model te gebruiken.

  66. Nog steeds af en toe in gebruik maar hij is traag..
    Mn eerste liedjes nam ik op met de ipad in garageband.
    Ik zou naast de imac en de iphone xs max nog best een nieuwe snelle ipad willen hebben om met muziek en video te werken maar ja. …Een mens kan niet alles hebben.

  67. De iPad 2 is nog altijd in gebruik. Vooral voor in bad.
    Hij is dan ook hernoemd naar “Ibad”
    Ding is is wat traag maar YouTube doet t prima nog!

  68. Heb de kassabon nog, 25 maart 2011 gekocht om 18:15, was vast een speciale opening want er was geen koopavond.
    iPad 2 + 3G 64 GB met Smart Cover voor slechts € 838,00 🙁
    10 jaar later de nieuwste iPad met dubbel geheugen en alles (veel) beter en sneller voor slechts € 628,00

  69. Ik gebruik hem nog dagelijks vanwege Yahtzee. Dat draait alleen nog op iOS 9.5, dus zuinig aan doen dus!

  70. @Carlito: homekit? Als in je hebt de homekit app op een ipad 2? Ben benieuwd hoe je dat voor mekaar hebt gekregen. Ik heb ook nog de ipad 2 en zelfs nog een ipad mini (eerste generatie). Maar homekit no no

  71. Ik vond mijn oude iPad 2 weer terug in een doos onder mijn bed. Alles gewist, wat apps voor de kids erop en iedereen blij! Het gaat allemaal niet meer zo soepel en ze moesten even wennen aan de 30-pins connector, maar zelfs onze tweeling van bijna 4 hadden snel door hoe het werkte. Ook het slide-to-unlock was even nieuw voor ze… 🙈
    Wordt nu met name gebruikt voor YouTube (Kids) en (een oude versie van) NPO Zappelin.

  72. @Piet: Je schrijft: ‘Wordt nu met name gebruikt voor YouTube (Kids)’. Wat gebruik je daarvoor? Op mijn iPad 3 (ja die gebruik ik nog dagelijks) weigert de YouTube app te werken. Opstarten lukt wel, maar dan sluit het weer af, na de melding dat een update nodig is (wat weer niet kan). Via Safari en de YT mobile site gaat het weer wel, maar dat gaat niet lekker met reclames om. YT via AirPlay afspelen is dan ook niet echt stabiel.

  73. Hier de iPad 2 nog dagelijks in gebruik. Met name als monitor voor een paar Klik Aan Klik Uit camera’s, maar ook nog wel eens voor Ziggo Go of om door te geven om foto’s te laten zien.

    De autonomie is minder dan 2 uur, de KAKU-app crasht nog wel eens, of laat de iPad zelf rebooten, maar hij blijft het doen!

  74. Mijn ouders gebruiken de iPad nog altijd. Waar ze het geduld vandaan halen weet ik niet. Als ik bij mijn ouders ben en mijn vader wilt “snel” iets opzoeken is het altijd sneller om mijn laptop op te starten en het daar op te zoeken.

  75. Ik gebruik mijn iPad 2 als 2e scherm voor mijn 11 inch, Early 2015 MacBook Air voor onderweg. Ideale schermgrootte naast de Mac.

  76. De ipad2 wordt door onze dochter gebruikt voor kinder youtube! We hebben hem inmiddels 10 jaar!!!

  77. Ik heb gebruikte gehad, zelfs 2 keer gebeurd dat ik zogenaamd een gebruikte 2 kocht en dan bleek t later een 3, zag ik dan omdat de ing app zei “uw iPad 3” als je dan goed naar t scherm keek zag je t idd wel omdat het scherper was. Bij het kopen viel dat toch niet op

  78. Hier ook nog regelmatig in gebruik. Zoom, ZiggoGo, Safari, mail en zelfs Lightroom draait nog.
    En een uur of 5 Zoomen houdt ie nog vol.

  79. Hier ook nog in gebruik. Staat op de loopband voor Netflix. Overige apps werken bijna niet meer!

  80. Gebruik mijn iPad 2 ook nog steeds, voornamelijk als 2e scherm op mijn MacBook Pro. Blaas je er zo weer nieuw leven in, het werkt ook echt prima dan.

  81. Origineel geplaatst door Ronald
    Hier nog wel iPad 3 met retina scherm die elke dag heel intensief wordt gebruikt door onze dochter. iPad 2 hebben we nooit gehad

    Same

  82. Nou en of! Helemaal ingericht voor de kleinkinderen, spelletjes en Youtube

  83. Met pijn in mijn hart moet ik zeggen dat ik iPad 3 pas heb laten vallen, dus barstjes in de hoeken. Het is verder nog te gebruiken en de kids hoes heb ik maar weer om gedaan, om geen last te hebben van die scherpe loszittende ‘glas’. Vervangen door nieuwe plaat is mij te duur voor deze vintage. Maar het werkt. Goed voor Netflix in bad en onderweg. En enkele ‘lichte’ spelletjes. Mooi dat zelfs iPad 2 nog goed werkt.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.