Powerstrap: polsband laadt iPhone en andere apparaten op

Powerstrap is een polsband met zes batterijen, waarmee je je iPhone onderweg kunt opladen. De polsband draagt als een horloge en heeft batterijen met een totale capaciteit van 1.500 mAh.

powerstrapNa de Phubby SPORT-polshouder is er alweer iets om rondom je pols te knopen: de Powerstrap. Het probleem bij veel reservebatterijen voor de iPhone is dat je ze op zak moet steken en dat ze dan nogal wat volume innemen. Ga je zonder tas de deur uit, dan is het maar de vraag of er nog ruimte in je broekzakken is.
Met de Powerstrap is dat probleem opgelost, want daarmee heb je letterlijk een backupbatterij bij de hand. De polsband bestaat uit een aantal zwarte blokjes, waarin batterijen zijn verwerkt.

Je krijgt er tien adapters voor een reeks apparaten bij, zoals de iPhone/iPod, Sony PSP, Nintendo DS en digitale camera’s. De 6 lithium-ion-batterijen zijn verwerkt in een waterbestendige silica-gel. Ze leveren een batterijcapaciteit van 1.500 mAh. Compleet opladen van de Powerstrap kun je het beste ‘s nachts doen, want het duurt maar liefst vijf uur. Vervolgens heb je zo’n drie uur extra spreektijd en acht uur om muziek te luisteren. Er zijn zes kleuren: geel, groen, blauw, rood, zwart en wit.

Het accessoire wordt gemaakt door een Britse fabrikant, die een tamelijk onleesbare website online heeft gezet. Bij webwinkels zoals Amazon koop je de Powerstrap voor zo’n 40 pond (ongeveer 45 euro). Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden: handig ding of modeflater om met zo’n polsband te gaan lopen?

Meer info: powerstrap.co.uk

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 januari 2010, 14:03
Categorie Accessoires
Onderwerpen batterij, opladen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.