Reacties voor: PowerPod Case maakt draadloos opladen van de AirPods mogelijk

Het draadloos opladen van de AirPods zit er volgens Apple aan te komen, maar dan zul je wel een nieuwe case moeten aanschaffen. De mensen achter dit Kickstarter-project hebben een hoesje bedacht voor de case van de AirPods die het draadloos opladen mogelijk maakt.
Itske - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 6 reacties

  1. Goed initiatief, ik vind het zelf ook zonde om mijn huidige case hiervoor weg te gooien. Even dit project in de gaten houden.

  2. Dit is een heel tof project! Gelijk ingestapt in het project via Kickstarter.

  3. Klinkt goed. Zitten al aardig wat lessen op de case nu van sleutels enz in mijn broekzak

  4. Voorwaar een leuk initiatief en niet al te kostbaar. En ja, toch een kanttekening: het originele opbergdoosje is glad, past precies en redelijk strak in het kleine zakje rechts b.v. in iedere spijkerbroek (wat hier volgens een lezer speciaal voor gemaakt zou zijn:) en je drukt het doosje gemakkelijk naar boven en eruit. Wanneer het siliconenhoesje er omheen zit, zal dit stroef gaan, zo je het er al uit kan halen. Als je dus voor het opladen van de case steeds dat hoesje erop moet frummelen, kan je de case net zo goed met de draad opladen.

  5. Leuk en goedkoop alternatief. Zeker het proberen waard dus ook meteen maar wat ingelegd.

  6. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.