Reacties voor: Powermat brengt nieuwe oplaadmat voor iPhone uit

Powermat heeft een nieuwe productlijn uitgebracht met oplaadmatten voor de iPhone en iPod touch. De matten kosten $100 per stuk.
Lees het complete artikel → Powermat brengt nieuwe oplaadmat voor iPhone uit
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 17 reacties

  1. Yea eerste xd
    Lijkt me wel heel handig xd daar kun je dus gwn je telefoon opleggen en Dan laad hij op? Maar ‘t is ern beetje te duur voor mij xd

  2. jammer dat je er alsnog een hoesje omheen moet doen
    voor de zelfde moeite hang je er een kabeltje aan en je kunt hem dan ook nog in je hand houden
    zon powermat moet ook nog stroom aan dus
    ?????????

  3. Hmm, 140 euro voor een oplader… Nee, dank je!

  4. jah jammer van het hoesje om de iPhone, anders had ik, zodra ik zoveel geld heb dat ik niet weet wat ik er mee moet doen, em misschien wel gekocht.

  5. @peabz21 Denk je wel aan de wisselkoersen? 140 dollar is nu 94,922 euro. enig idee hoe je hem naar nederland kan laten shippen? EDIT: ik heb even gezocht en hij komt waarschijnlijk deze maand naar nederland.

  6. De CES was toch in Barça ?

  7. Op de site staat vermeld dat je bij de mat ook een “Powercube Universal Receiver with 8 tips” krijgt. Bij meer info wordt vervolgens vermeld dat één van die ‘tips’ een Apple-tip is om je iPod of iPhone te laden (daarnaast o.a. een Mini-USB, DS, Sony en LG tip). Volgens mij zou je er met 100 USD dus wel al moeten zijn (tenzij je meerdere iPhones/iPods tegelijk wil opladen)? Of lees ik (weer eens) ergens overheen?
    Edit: Laat maar, ik zie nu dat die tip is om met een draadje alsnog bedraad je telefoon op te laden. De case is dus strikt gezien niet noodzakelijk, maar zonder zo’n case moet je alsnog een draadje gebruiken.

  8. De CES was in Las Vegas. Maar… kreeg toen niet iedere bezoeker daar een gratis Powermat ? Ik heb die flyer volgens mij nog ergens liggen..

  9. Heel mooie vooruitgang, maar het is het “net nog niet”! Of je moet een hoesje om je iPhone doen, of er een stekkertje insteken. Is toch nog 1 handeling teveel. Je iphone aan de computer hangen is ook maar 1 handeling, en dan heb je hem ook gelijk gesynct. Jammer maar helaas… Maar ze zijn op de goede weg! Over een jaartje of wat zijn ze er misschien wel.

  10. De reden waarom ik er zoveel geld niet aan uitgeef aan zo’n zaken is;het jaar nadien komt er een nieuwe iphone uit die wat anders werkt en boem,je lader die je kocht van het jaar ervoor werkt niet op de nieuwe iphone.

    Ik heb zo’n externe batterij gekocht en dacht van;het marcheert op de 2G en 3G dus ook op de 3GS maar aan mijne rekker;werkt dus totaal niet op de 3GS.

    Nu heb ik ook al een externe batterij gekocht maarja,volgend jaar alweer omzeep en mag ik weer een nieuwe externe batterij gaan betalen.

    Das het enige nadeel aan steeds een nieuwe iphone kopen :-).Maarja,ik heb graag de nieuwste altijd.

  11. @shumi: van materialisme gesproken….

  12. Wel stoer, maar dan moet er weer een hoesje omheen..
    Ik hoop dat Apple dit ooit inbouwt, samen met Wi-Fi sync zodat je iPhone wordt geupdate wanneer je je kamer binnen komt lopen en dat je hem kan opladen door hem op zo’n plaat te leggen. Geen snoertjes meer:D

  13. @schumi:
    Enige nadeel? Volgens mij zal het ook flink in de papieren lopen voor je!

  14. draadloze stroom is al niets niews meer. Maar phillips zoekt nog wel even uit op welke frequentie ze het doen zodat je niet binnen de korste keren onder de tumoren zit.

  15. Origineel geplaatst door Sty
    draadloze stroom is al niets niews meer. Maar phillips zoekt nog wel even uit op welke frequentie ze het doen zodat je niet binnen de korste keren onder de tumoren zit.

    Get your facts straight, dit is geen draadloze stroom. In die mat en op dat hoesje zitten minuscule connectoren die contact maken zodra je je iPhone eroplegt. Heeft dus niets met draadloos te maken. 🙂

  16. @schumi: daarom wordt er vanaf volgend jaar ook vior elk mobiel telefoontoestel een universele lader gebruikt zodat de oudes niet telkens weggegooit hoeven worden.

  17. witricity.com

    dat wordt hem hoor. even wachten nog !

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.