Reacties voor: PowerDrive: forse iPhone-accu met ingebouwde opslag

De PowerDrive is een grote iPhone-accu met ingebouwde opslag, zodat je er bijvoorbeeld foto's en video's op kunt zetten.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 4 reacties

  1. Je kunt alleen bestanden op de PowerDrive bekijken en verplaatsen door een bijbehorende iOS-applicatie op te starten. Hierdoor is de externe opslagmethode wel wat beperkt: het apparaat sluit niet naadloos aan op iOS, omdat je op de iPhone en iPad geen centraal bestandssyteem mag gebruiken.

    Wellicht dat de app Icloud Drive kan ondersteunen, dan heb je een soort van centraal bestandssysteem.

  2. Ik heb de iPhone 6 plus met 128Gb capaciteit gekocht om dit soort gadgets niet te hoeven gebruiken.. Incl. met een 10500mah externe accu ben ik voordeliger uitgekomen!

  3. Dit is poging nummer 2 voor dit project op kickstarter. Bij de eerste poging haalden ze net geen 9% van wat ze hoopten op te halen en dan zou men het via eBay proberen, wat dus niet het geval is en is uitgedraaid in een relaunch op kickstarter.

  4. Voor 35 euro heb ik een Wireless Mediashare, waar ik elke USB-stick of geheugenkaart in kan steken die ik al in huis heb. Inclusief ingebouwde batterij, WiFi, en bijbehorende app.

    Dit is dus veeeeeel te duur en veel te bepekt voor het geld.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.