Reacties voor: Zo zien de Powerbeats Pro eruit: eerste foto’s van nieuwe draadloze oortjes

De draadloze Powerbeats Pro zijn gelekt via iOS 12.2. Afbeeldingen laten zien hoe de nieuwe tegenhangers van de AirPods 2 eruit gaan zien. Ook weten we inmiddels de naam: Powerbeats Pro.

Reacties: 7 reacties

  1. JA die komen wel in huis ! Heb nu de powerbeats 2 en enorm tevreden van (vooral bij het sporten), maar recent een haakje gebroken van 1 kant, waardoor ze niet helemaal meer goed vast zitten… draadloos lijkt me een leuke verbetering ! Ik zou niet voor aripods gaan, want ik zie die sneller uit mijn oor vallen (met een haakje zal dat niet gebeuren) en die isoleren niet goed (wat in een gym wel nodig is…). Hopelijk niet te duur…

  2. De Powerbeats kunnen bij lange na niet tippen aan de kwaliteit van de AirPods. Jarenlang Powerbeats gebruikt en nu in het bezit van AirPods, iets wat ik al veel eerder had moeten doen.

  3. Net dit weekend de Powerbeats 3 ontvangen want die waren €145 bij Coolblue, nu overigens niet meer in tegenstelling tot wat in dit bericht staat.
    De draad die er aan zit is wel even een dingetje, deze is vrij stug en kan de oortjes met veel bewegen uit je oren duwen/trekken als het tussen je nek en kleding komt te zitten. Met de volledig draadloze versie is dit uiteraard weer een probleem minder.
    Misschien toch nog het overwegen waard om met de tijd te upgraden.

  4. @Nick: Ik denk dat dit erg subjectief is, de Powerbeats 1 en 2 waren niet erg goed qua sound, veel bass weinig definitie. Maar de powerbeats 3 waren een verademing. 12 uur batterijduur, punchy bass maar dit keer met goeie definitie verhoudingen.

    Ik vind AirPods prima geluid hebben, maar ze lekken ook ongelofelijk veel geluid door het design en bij sommige type oorschelpen kan dit zo erg zijn dat men ze standaard te hard zet.

    Daarnaast ben ik geen fan van het tandenborstel design en vind ik het meer een statement dan een feature als ze er zo uitzien. Jabra Active Elite vind ik veel mooier (en functioneel rijker) vanwege het subtiele design, maar nogmaals dit is subjectief, maar ik merk dat genoeg apple accessoires onnodig hype gevoelig worden.

    Als belangrijke side note: Ik heb de series 1, 2 en 3 powerbeats gehad, van de series 3 zelfs 2 stuks versleten. Ik vind de duurzaamheid van alle drie de series slecht en bij wat zweet tijdens het sporten veroorzaakt dat veeeel te makkelijk waterschade. Ik vind lange batterijduur zonder tussentijds opladen ook fijner en daarvoor zijn AirPods ook minder geschikt. Je moet goed nagaan wat je doeleinde voor gebruik zijn, maar ik vind dat er veel truly wireless all rounder alternatieven zijn die niet een AirPod zijn en even goed en zeker ook beter presteren.

  5. Origineel geplaatst door Dikkie
    @Nick: Je moet goed nagaan wat je doeleinde voor gebruik zijn, maar ik vind dat er veel truly wireless all rounder alternatieven zijn die niet een AirPod zijn en even goed en zeker ook beter presteren.

    Zoals 🙂 ?

  6. Ik heb die oude PowerBeats ook een tijd gehad. Geluid was okay, maar niet zo “vol” als met de nieuwe Airpods die ik sinds gisteren binnen heb. Ook het gebruiksgemak blijft wat achter.

    Het ergste vond ik echter dat het ding bedoeld is om mee te sporten volgens mij, maar als het bedieningsdingetje in de draad nat wordt (door regen of zweet) dat de muziek gaat haperen. Volgens mij detecteert hij het dan elke 10 seconden als pauzeren – spelen – pauzeren – spelen etc.

    Niet bruikbaar meer, erg vervelend. Hoop dat het met die nieuwe Airpods beter gaat.

  7. @Karl: Als je mijn post lees zie je dat ik de Jabra Active Elite 65T erg goed vind, in het truly wireless segment. Geluid overstijgt beduidend dat van de AirPods, alleen nogmaals ligt het aan doeleinde, het zijn wel in ear oordopjes, en sommige mensen vinden het niet fijn. Ik vind het wel fijn tijdens fietsen of wintersporten omdat de wind minder impactvol is. Daarnaast (afhankelijk van je oor) verlies je wat definitie en volheid in AirPods doordat er wat geluid lekt. Ik heb ook de Sony XF-1000, erg goed geluid maar belachelijk slechte hardware. Bovenop komt dat jabra al ontzettend lang de specialist is in bluetooth headsets om mee te bellen en is naast hun bluetooth technologie hun mic tech ook ontzettend goed en is dit een van de weinige headset waarmee ik redelijk op de fiets in de wind kan bellen.

    @Jorden: Welke powerbeats heb jij gehad, gewoon een vraag uit benieuwdheid 🙂

    AirPods worden zover ik in de marketing terug zie niet zo specifiek voor sport gesuggereerd, iemands oorschelp heeft daar bij AirPods ook veel te veel invloed op, sommige mensen blijven ze slecht in het oor zitten. Daarnaast zodra je sporten doet met een helm op zitten de stokjes ietwat in de weg. Daarnaast zit apple dean zichzelf in de weg omtrent de verkoop van PowerBeats.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.