Reacties voor: Powerbeats 4 liggen al in de winkel, nog niet officieel aangekondigd door Apple

Nieuw design voor oortjes met nekband
De Powerbeats 4 komen eraan. Eerder lekten er al hints via de code van iOS 13.x en lekten er foto's en specs. Inmiddels zijn de Powerbeats 4 al in een winkel gesignaleerd voor nog geen 150 dollar.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 6 reacties

  1. Jaren geleden de power beats 2 gekocht. Van mijn collectie sport in-Ears zijn het de slechtste die ik ooit gehad heb. Vallen constant uit je oor, en nemen door hun constructie wind op tijdens het fietsen/lopen waardoor muziek niet te beluisteren valt. Snap echt niet wat mensen goed vinden aan Beats.

  2. Voor mij ook Powerbeats 3 zeer slechte ervaring.. 2x nieuwe gekregen van Apple.. omdat ze het niet meer deden.. AirPods vele malen beter.

  3. Nou veel uitgelekt vanuit dat iOS 14, maar is dan ook uitgelekt welke apparaten iOS 14 gaan krijgen?

  4. Origineel geplaatst door Christophe
    Jaren geleden de power beats 2 gekocht. Van mijn collectie sport in-Ears zijn het de slechtste die ik ooit gehad heb. Vallen constant uit je oor, en nemen door hun constructie wind op tijdens het fietsen/lopen waardoor muziek niet te beluisteren valt. Snap echt niet wat mensen goed vinden aan Beats.

    Hoe vaak moet je dit bericht herhalen?

  5. Ik hoop dat het kabeltje wat minder stug is als van de Powerbeats 3. Dan zou ik deze verkiezen boven de pro door de prijs.
    Ben nu zeer tevreden met mij jabra elite 65t maar om compatible te blijven met alles van Apple hier in huis werken Beats of Apple hoofdtelefoons wat prettiger.

  6. @Leo: Nee maar je kan ervan uit gaan vanaf de 7, dus de 6s/de vallen af gezien de leeftijd.
    Ze zullen dan wellicht nog wel paar keer security updates krijgen, net zoals je met ios12 zag laatste tijd.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.