Reacties voor: Met de widgets van de PostNL-app zie je snel wanneer je pakketje komt

De PostNL-app heeft een tweetal widgets gekregen. Daarmee kan je direct vanaf het beginscherm zien hoe laat je pakketje geleverd wordt. Dat is vooral handig nu online bestellen steeds meer de standaard is en de grote kortingsacties eraan komen.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 11 reacties

  1. Bedankt, goeie tip en ben er zeker ook blij mee.

  2. Weinig nut als de app geen actuele info geeft en krijgt uit het systeem van postnl. Web info is altijd up to date, app info is maar een paar keer per dag, nooit actueel.

  3. Heel leuk, maar dit soort dingen kloppen niet altijd tot op de dag nauwkeurig, mensen moeten er op bedacht zijn dat t best een dag later kan zijn. Bezorg zelf post ,mensen vragen wel ‘s de app zegt dit of dat en toch is t er niet. Post verdwaald wel s en is dan minimaal een dag vertraagd , dit voorbehoud wordt ook in de app gemaakt maar mensen lezen dat vaak niet…… gebruik zelf de app ook en zie ook geregeld iets later aankomen. Ook scannen we wel s iets eerder omdat dat zo uit komt tijdens het werk , en dan zegt iemand wel s het staat al een uur als aangekomen. Met een korrel zout🧂 nemen slechts als een circa aankomst zien.

  4. Deze fabels geloofd POST.NL alleen. Hoeveel keer de bezorg tijd niet wordt aangepast. of helemaal niet.
    Zodat je na een vrije opgenomen werkdag helemaal niets ontvangen hebt.
    Of dat je pakket voor ontvangst ondertekend is met een valse handtekening en je een dag later een pakket van Mediq Tefa medische apparatuur met een waarde van ruim €8000,- in de bossage van de tuin vindt. Of een belastingonderzoek rapportage bij verdere buren ligt, geopend en wel.. Dat de post van de buren in mijn app vermeld is. Ga zo maar door. POST.NL een min 10. Met of zonder de app.
    Oorzaak volgens oud medewerkers, goedkoop jong personeel welke per bezorgd pakket betaald worden.

  5. Niks geen problemen met post.nl.

    Widget zat ik op te wachten 👍🏻

  6. Zie ook weinig nut in de widget. Krijg meer dan voldoende notificaties van wanneer het pakket bezorgd wordt.

  7. Ik krijg van PostNL banners met berichten omtrent het bezorgvenster van pakjes, of meldingen met (na klikken) een foto van komende post.
    Laatst heeft een piepklein pakje van woensdag tot zaterdag nodig gehad om bezorgd te worden. Ik was het zelf inmiddels al…

    De laatste tijd was de app (met meldingen) redelijk betrouwbaar, maar ik vrees voor een herhaling van de puinhoop van twee of drie jaar geleden. Ik hoop, dat PostNL ervan geleerd heeft.

  8. Het zou een beter idee zijn om de tijd en energie die PostNL in die widget steekt eens te investeren in wat de kerntaak is. POST CORRECT BEZORGEN!

    Want dat lukt ze al niets eens…

  9. Vreemd. Ik heb de app geüpdatet maar zie geen widget van PostNL om toe te voegen.

    Edit: nog vreemder; nu wel.

  10. Ik kan nergens vinden hoe die widgets geïnstalleerd kunnen worden.
    Ik heb de app geüpdatet, verwijderd en weer geïnstalleerd maar nopens widgets.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.